whyayefrida

Avreisemøte 25. april

 • Publisert: 25.04.2015, 22:12
 • Kategori: Preparation
 • Hallo!

  I dag var jeg da på avreisemøte. Det stod på "invitasjonen" at den skulle være fra 13-18, men vi ble ferdig 17.15 helt greit egentlig. Vi dro fra hotellet litt etter 10, så vi gikk litt rundt først. Jeg hadde ikke sett på værmeldinga så jeg hadde på meg noen joggesko som "puster" så de er veldig luftig og er et veldig tynt stoff på toppen. Så ikke lenge etter vi hadde dratt var skoa og sokkene mine våte. Jeg kjøpte et par vans, sokker og regnjakke så fikk skifta fort. Nå som jeg endelig har kjøpt regnjakke er jeg klar for England ;P Vi stakk også innom MONKI, elsker den butikken, også tok vi en SUBWAY og før vi visste ordet av det var på vei til møtet. 

  Jeg har snakka med ei jente som også skal på utveksling neste år så vi planla at vi skulle møtes i dag. Noe vi gjorde som var kjempekoselig. Virka som foreldrene våre også kom ganske godt overens. 

  Men møtet. Det var både elever som skulle til USA og Storbritannia, og siden det var flest USA elever der, for det er det mest populæret, var alt veldig basert på USA. Men vi ble kjent med EF staffet i både Storbritannia og USA, Ole Kristian fortalte om programmet, fortalte hva vi kan gjøre for å få det beste ut av utvekslingsåret vårt, han svarte også på typiske spørsmål og om vi hadde noen spørsmål så svarte han også på de. Det var også to ambassadører der som fortalte om sitt utvekslingsår. Det var Silje som var i Alabama og Daoud som var i Wales. Helt på slutten ble USA elevene og Storbritannia splittet for å gå med ambassadørene som hadde vært på utveksling i USA og Storbritannia. Når vi dro måtte vi skrive under på at vi har vært på møtet også fikk vi en bag, som vi skal bruke som håndbagasje. Vi fikk den siste preparation guide boken, men jeg fikk fra Irland så må få den som gjelder England. 

  Etter møtet stakk vi bare til Oslo S og spiste Peppes før vi somla oss tilbake til hotellet. Så sitter bare på rommet nå og skal til å lese, eller se på netflix LoL.

  Bilde er tatt av pappa fra vinduet av hotellrommet vårt. Også er de to øverste bildene av Sophie og meg. Og mamma og meg på det nederste, var veldig glad for ny jakke. Mamma skulle til å vise peace tegn, men hun rakk det ikke:P 

     
  Og dette er da det vi fikk på møtet:) En t-skjorte, en bag, guide book, passholder med info., og noen papirer.

  Det er en konkurranse som blir holdt på instagram og både Sophie og jeg deltar så lik gjerne bildene på instagram xD (Spohie er tagga) ---> her <----

             


  Preikasss xD

   

 • Publisert: 25.04.2015, 22:12
 • Kategori: Preparation
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits