whyayefrida

Gårsdagens innkjøp

 • Publisert: 20.08.2015, 00:23
 • Kategori: Innkjøp
 • Hola. 

  Så for en uke siden i dag var jeg på vei inn til Gardemoen med foreldrene mine, tvillingbroren min og bestevenninna mi. Jeg har skrevet litt hver dag, så skal lage et litt lengre blogginnlegg hvor du får vite litt fra hver dag av campen i stedet for mange små innlegg. Men hva foretrekker du, korte, men ofte eller lengre og sjeldnere?

  I hvert fall i går (18 august) var jeg på shopping i Winchester!! Byen her er skikkelig søt. Skal legge ut bilder i det andre innlegget, skal prøve å få publisert det i morgen :) Men tilbake til innkjøpet:P 

  Alt dette er fra Primark (LOML:D) Det er to like topper, men i forskjellige farger. Emoji t-skjorte jeg skal bruke som pysj. Et par joggesko og en kjole. Når jeg først tok kjolen trodde jeg det var en genser. Ikke fordi den er så kort, for den rekker ned til knærne. Tror jeg må ta med brillene når jeg er på shopping.  Dette er også fra Primark. En navy blue maxi dress og en svart topp med en glidelås på ryggen.


  Jeg kjøpte også en genser fra Jack Wills (første merkeklær jeg har 😱👏) Men jeg klarte å kjøpe den i størrelse 14, trodde det var str. 10, men det viste seg å være den amerikanske størrelsen. Så må tilbake å få bytta den.

  (Bare ignorer rotet i bakgrunnen, men jeg lever ut av en koffert og det er ikke bare, bare!) Men jeg fikk endelig kjøpt sminke, alt er fra Benefit på boots

  Som sagt så skal jeg prøve å få lagt ut et innlegg fra campen nå snart :)

  Natta :P

  #UtvekslingslevPåShopping .... #ikkjebra 

 • Publisert: 20.08.2015, 00:23
 • Kategori: Innkjøp
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  koreabeautyblog

  20.08.2015 kl.00:34

  Så fine innkjøp!

  Frida Pybus Sollid

  20.08.2015 kl.00:35

  koreabeautyblog: Tusen takk :P

  Skriv en ny kommentar

  hits