whyayefrida

Avreise - Dag 6 på camp

 • Publisert: 20.08.2015, 07:30
 • Kategori: EF camp 2015
 • Hallo.

  Som lovet så skulle jeg lage et innlegg fra avreise til nå.

  AVREISE OG ARRIVEL 

  Så jeg dro dagen før inn til Gardemoen, hvis ikke måtte vi dratt ganske tidlig. Jeg sa ha det til bestefaren min og naboen og hunden hennes. Daniel, storebroren min, hadde grillfest med venner, for han skulle også flytte dagen etter. Det var så mye tyngre å si ha det til han enn det jeg trodde, også var det tungt å si ha det til Amigo. Jeg klarte ikke slutte å gråte 😂 Vi henta Vilde rundt 9 tiden og tok buss/tog inn til Oslo. Ingen av oss fikk sove på flyplassen så blei litt hyper etterhvert. De andre utvekslingselevene kom rundt 5 tiden. Jeg ville ikke gå gjennom tollen før nærmere 7 tiden. Skal ikke ljuge, det var ganske tungt og grein og god del. EF-bagen min, som vi har fått av EF sleit! Jeg hadde så vidt kommet gjennom tollen, det var forferdelig. Flyet var forsinket 1 time, men når vi først kom hit, gikk alt veldig fort. Sandy, EF lederen, møtte oss og når vi kom på bussen tror jeg alle sovna. Jeg hadde ikke sovet noe tidligere, men sov ikke noe godt verken der eller på flyet. Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, for vi var de første som kom hit, så det skjedde egentlig ikke noe særlig mer den kvelden.

  DAG 1. fredag 14 august

  Jeg klarte å forsove meg allerede første dagen, så det var imponerende. Etter frokost skulle vi ha en placement test. Når vi var ferdig med den fikk vi beskjed om at vi skulle ha en oral exam, alle freaka, men vi ble plassert fire stykker per bord og fikk et tema å snakke om. Vi var fire jenter og fikk tema "ekstrem sport". Vi snakka litt om det, men bytta fort tema til film og bøker. Etter lunsj skulle vi på scavanger hunt, dvs. at vi skulle finne forskjellige ting. Det var overraskende morsomt. Vi var 6 eller 8 jenter sammen og fant/gikk gjort mye av det som stod på arket. Etter scavanger hunt fikk vi litt fritid, men kjøpte ikke noe særlig egentlig. Seinere på kvelden skulle vi ha speed dating! Det var så sinnsykt kleint. Jeg kunne ikke høre noe av hva den andre personen sa så jeg bare smilte og nikka. 

  DAG 2. lørdag 15 august

  Dag 2 var jeg faktisk ganske tidlig, for jeg ville ikke forsove meg igjen. Brannalarmen gikk også av, den var sinnsyk høy. Vi hadde vår første "time" i dag. Jeg sitter med to gutter, Leandro fra Italia og Jonas fra Tyskland. Timen gikk helt greit. Vi bestemte oss for å dra til byen for lunsj, vi var kanskje 7 stykker som dro. Og når vi kom dit så jeg en gruppe folk med greyhounder, som samle inn penger. Jeg bestemte meg for å gå bort og gi litt penger og klappe hundene. To av de var svarte og den ene var prikk lik Snoop. Plutselig begynte jeg bare å gråte, for jeg savna Snoop ganske mye. (Hun er død). Francesca kom bort til meg og etterhvert gikk vi videre for å få noe å spise. På ettermiddagen skulle vi gå sammen 6 og 6 og intervjuet folk på gata. Det var så flaut. Joanne, en av jentene, spurte en gutt om numre hans. Det var sinnsykt morsomt, men også flaut. Vi hadde en koselig picnic på kvelden.

  DAG 3. søndag 16 august

  Før timen vår begynte satt vi i lounge´n og både Lucrezia og jeg sovna, vi la oss litt for seint dagen før. Det var en av elevene som hadde bursdag så ambassadørene kom inn under undervisninga med de andre klassene og sang bursdagssangen til henne, og de hadde med ballonger, konfetti og kake. Skulle nesten ønske jeg hadde bursdag her, det var skikkelig koselig. Vi dro til byen i dag også for å spise lunsj og når vi kom tilbake drev ambassadørene og lederne å styra å stressa ute. Vi fikk beskjed om å gå inn og ikke si noe. Etter en stund fikk vi alle beskjed om å komme ut og da hadde de stelt i stand til en "British tea party" det var dritsøtt! Francesca og jeg dro tilbake til husa og fiksa neglene våre og gikk en tur, for å utforske området. På kvelden igjen hadde vi Winchester Olympics, omg, det var sinnsykt skummelt/gøy. Vi hadde en slags slåball-ish lek, drakamp og trebein (?). Vi måtte i hvert fall binne fast beina til to personer også skulle de løpe, det var sinnsykt vondt. Lucrezia og jeg satt på "kjøkkenet" og så på "Love, Rosie". Jeg fikk også skypa med Vilde, for hun dro på utveksling til USA dagen etter.

  DAG 4. mandag 17 august

  Jeg FaceTima litt med John før han måtte dro på skolen og jeg til London. På vei til bussen gikk jeg med Emilie og Mathea og vi snakke litt norsk. Oli, en av lederne, gikk forbi oss i det vi snakka norsk og endte opp med å stjele brillene mine for resten av dagen... Helt ærlig, det eneste vi gjorde i London var å dra på en Graffiti tour. Vi gikk rundt i øst-London med en dame som fortalte oss om graffiti. Vi fikk ca. en times fritid, men vi ble sluppet av et sted hvor det kun var mat, så den var litt kjip. Når vi kom hjem måtte jeg gå rett til Kantina for å få mat, for de skulle stenge. Vi fikk PIZZA!!!!  Vi så på "Kingsman secret service" i Lounge´n, men ble aldri ferdig med den, for bygningen skulle stenges...

  DAG 5. tirsdag 18 august

  Jeg klarte å forsove meg i dag også... Vi gjorde egentlig ingenting, så for lunsj dro jeg til byen med noen andre og kjøpte en god del ting. Når vi kom tilbake hadde vi en quiz, som vi senere fant ut at vi vant. Som premie fikk vi sjokolade og en ugle bamse kalt Charlie. Oli spurte om Charlie var min, for hvis han var det måtte han nesten stjele han for en dag. Sa det var gruppa sin, men jeg har stjelt han. Ambassadørene fortalte litt fort hvordan demmes utvekslingsår var og viste noen bilder. Vi skulle ha en konkurranse etter det hvor vi skulle "beskytte" et egg, som i den ene One Tree Hill episoden. Vi skulle lage et lite fort for egget så når vi slapp det fra andre etasje skulle det ikke knuse. Hvis det knuste skulle Oli knuse ett egg i hodet på en av elevene og vice versa. Vi hadde ikke hatt egget i 2 sekunder engang før Aram klarte å knuse egget, det var hysteriskt. Heldigvis fikk vi et nytt ett da, men vi tapte for det om. Jeg fikk heldigvis ikke noe egg knust på hodet mitt. 

  DAG 6. onsdag 19 august

  I dag har jeg egentlig ikke vært helt i form så etter lunsjen gikk jeg opp til dormsa og la meg til å sove. Jeg sov helt til etter middag, så det var litt kjipt at jeg ikke rakk det, men jeg overlever. Vi hadde et talentshow på kvelden, og det var skikkelig morsomt å se på. Nesten alle gjorde noe, så det var ganske mange opptredener. Vi fikk lov til å gå til romma før klokka 9pm, så har skype med mamma og pappa i godt over en time i dag. Lucrezia kom innom rommet mitt i kveld og jeg skal til å legge meg.

   

  Vilde og meg

  mamma og meg

  pappa og meg   Dorms´a

  Scavanger hunt  På vei til byen. Joanne, Sophie, meg, Lucrezia og Francesca

  Sophie og meg 

  Lucrezia, Joanne i bakgrunnen, meg, Francesca og Sophie i bakgrunnen 

  Minion

  British tea party

  Lucrezia og gitaren hennes John 😂

  Får lagt ut et bildedryss senere kanskje!

   

 • Publisert: 20.08.2015, 07:30
 • Kategori: EF camp 2015
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits