whyayefrida

Dag 10 og 11 (&12) på camp

 • Publisert: 26.08.2015, 17:16
 • Kategori: EF camp 2015
 • Hallo! I går hadde vi graduation, som var overraskende koselig. Et lite innlegg fra hva som har skjedd også skal jeg prøve å få laget et eget innlegg om graduation. Tror ikke det blei så mange bilder da, men tror andre tok en del, så stjeler nok bare fra de når de legger de ut på fb:) 


   

  DAG 10 Søndag 23 august

  Så i dag skulle vi filme en liten film, og som så sagt jeg grua meg skikkelig. Jeg sov nesten ingenting kvelden før, og det hjelper ikke når man er morgengretten fra før av. Så selvfølgelig forsov jeg meg (føler jeg sier det i hvert innlegg) så jeg droppe frokosten (ikke bra, gretten uten mat også) og tok en dusj i stedet. I tillegg så pissa det ned med regn, og vi måtte til byen og filme filmen vår.... Jeg var på team med to gutten og jeg trodde jeg skulle knekke om nakken på han ene, han plaga meg hele dagen og sa at jeg var "pissed", noe jeg var og han hjalp ikke saken... Etter lunsj redigerte jeg ferdig filmen også fikk jeg skypa med Vilde!!! Har ikke snakke med henne på en stund så det var stas, også fikk jeg "møte" vertssøstrene hennes, herregud så søte. Men uansett når filmen vår skulle vises gikk jeg ut, som vanlig. Når vi skulle ut å ha noe som het "champions" dro jeg og Sophie opp til residence, for hun følte seg ikke helt i form. 

  DAG 11 Mandag 24 august

  Vi skulle egentlig til Bournemouth i dag, men siden det regner så, så er det ingenting å gjøre der, så vi dro til Oxford i stedet. Jeg klager ikke, for jeg elsker Oxford! Francesca og jeg dro ned til kafeterian og henta lunsj for noen andre og oss selv. Det pissa så vi var ganske våte når vi kom tilbake, men jeg gadd ikke skifte fordi jeg er dum. Jeg frøs skikkelig på bussen for de foran meg hadde på aircondition, Heldigvis sovna jeg fort. I Oxford fikk vi en omvisning av en eldre dame, som tok oss med litt rundt. Vi fikk 3 timer fritid, som betydde pizza hut og shopping!!! Jeg kjøpte kun en paraply, for det er viktig her! og to topper. Når vi kom tilbake kunne jeg ikke bry meg med å gå tilbake til UNI, for det er et stykke å gå, også bare regna det. Så jeg ble inne resten av kvelden og bare så på filmer. 

  DAG 12 Tirsdag 25 august

  I dag forsov jeg meg ikke!! I engelsk timen i dag skulle vi ha vår EFCELT test/exam, herregud den var skikkelig rar. I begynnelsen var det noe høre oppgaver og jeg bare "herregud, dette er jo bare barnemat" også fikk vi noen tekster vi skulle lese også var det en om noen fugler. Herregud, det var umulig. Etter lunsj gikk jeg til residence og tok en dusj. Vi skulle være tilbake i loungen 14.30 og da fikk vi beskjed om at vi skulle plukke en lapp, på den lappen stod det et navn og til den personen skulle du kjøpe en liten gave for £1. Jeg gikk med Mathea og Emilie og på vei ned passerte vi en gutt med gitar, og helt ut av det blå lager Emilie en gitarlyd og veiver litt med armene. Herregud, jeg lo så jeg grein og gutten hoppa unna for han skvatt så. Etter at vi hadde kjøpt gavene dro vi tilbake, hvor jeg så på teen wolf og sminka meg. Jeg var halvveis i å krølle håret, når ambassadørene banka på døra mi og ba meg gå ut. Alle i huset ble kasta ut også hadde de housecheck, for folk har tydeligvis gjort ting som ikke er lov, og også hatt ting som ikke er lov. Etter en stund fikk vi lov til å gå inn også fikk jeg stelt meg ferdig før vi gikk ned for graduation.  


   

  PC´en min har klikka litt så jeg får ikke lagt til noen bilder akkurat nå, men skal prøve å få lagt de inn senere :)

   

 • Publisert: 26.08.2015, 17:16
 • Kategori: EF camp 2015
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits