whyayefrida

EF Graduation!

 • Publisert: 31.08.2015, 04:18
 • Kategori: EF camp 2015
 • Hallo!

  Så da var jeg endelig "graduated" fra EF. Vi hadde en seremoni i klasserommet, jeg har hatt undervisning i. De hadde satt opp mange union jack flagg, EF papp greier og de hadde pynta det skikkelig til. Læreren vår, Marie, dro tidligere på dagen hjem så vi var den siste klassen som ble ropt opp. Herregud når de skulle si navnet mitt, de sier Pybus som nordmenn hahah, helt feil. Men jeg gikk under "broen", aka. armene til ambassadørene, gikk til Adam og Guilia og tok i mot hatt og diploma. Etter seremonien gikk vi ut for å ta bilder og for å få kasta hatten i været!! Når vi kom inn i klasserommet igjen fikk vi noen beskjeder av Sandy også hadde ambassadørene laga en "personalisert"(?) diploma til oss. Som Lucrezia fikk "the most fashionable of camp", Francesca "The girliest of camp" og jeg fikk "the cutest of camp" HAHAHA. Så hver gang noen kaller meg stygg kan jeg si at jeg fikk en pris av å være søt 😂 Etter at vi hadde tatt noen fler bilder, gikk vi ned i loungen og hadde fest!!! Det var sykt koselig også dansa alle sammen. Det var retten og sletten en vellykket graduation party. 

  Når vi gikk til rommene ble jeg med Mathea og Emilie inn til huset deres og så bestilte vi Dominos!! Det tok kjempelang tid før vi fikk den, for vi ga tydeligvis feil nummer så han trodde nesten ikke på oss når vi ringte han igjen. Men vi fikk den etter den 2t. Emma, den ene ambassadøren kom inn og spiste pizza med oss! :)

  Greta, Clara, meg, Johannes og Paulina 

   

  Graduated! 

   Merle, Marco, Ellie, meg, Ingvild, Paulina, Emma og Vicent. Ingvild, Paulina og jeg hadde blitt cutest på camp!

  Ellie og meg <3 

  Mathea, Emilie og meg <3
   

  Ambassadørene våre<3 (+Sandy i venstre hjørnet)

  Meg, Lucrezia og Francesca <3

  "Cutest of the camp" og "Diplomaet" mitt. Jeg fikk tydeligvis "B" på EFCELT testen/eksamen

   

  Hatten på

  Hatter i været!

   


  Sorry at det har tatt nesten en uke før dette innlegget ble lasta opp, men ville ha med bildene og fikk de ikke opp med engang!

  Kommer nytt innlegg snart, for jeg er nå hos familien i Eastbourne :)

  Preikas!

 • Publisert: 31.08.2015, 04:18
 • Kategori: EF camp 2015
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits