whyayefrida

Besøkt skolen!

 • Publisert: 04.09.2015, 02:46
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i går, onsdag, skulle Becci og jeg til byen også ha lunsj sammen på PizzaHut, men det ble fort endring i planene. Becci fikk melding av Karen som sa at vi måtte komme til skolen mellom 12-13 for da måtte jeg ta bilde. Jeg fikk en smule panikk, men når vi kom frem fikk vi vite at det ikke var før 13-15. Men Simon sa jeg kunne velge fag i mens... Han sa jeg burde ta 4 fag, men så fant han ut at jeg var norsk så han bytta til 3... Jeg må ha 5..... Og fagene jeg har valgt er veldig mye lesing, skrive og innleveringer. Jeg har 3 AS-levels og 2 GCSE fag. Simon sa at han skal holde et godt øye med arbeide mitt, og hvis jeg henger etter må jeg enten bytte eller droppe fag. Så blir ikke overraska om jeg må ta 2 klasse om igjen, vil helst slippe det da. Jeg freaka helt ut, så Becci og jeg dro til PizzaHut også kom tilbake for å ta bilde. I og med at både Karen og Becci jobber på skolen har de snakka med noen av jentene, så ble kjent med noen allerede da, noe jeg er veldig glad for. Fikk melding av Toria, en av jentene, at jeg gjerne må sitte med de i lunsjen ect. så det var veldig hyggelig.

  I dag dro Becci og jeg til byen, siden vi ikke rakk det i går. Jeg kjøpte noen småsaker så skal lage et lite "innkjøpsinnlegg" fra det, ikke at det var så veldig mye da. Jeg har også fått rydda rommet igjen, endelig. Becci og jeg stakk innom Greggs, og hun klarte å kjøpe noe spicey. Fy fader så morsomt. På vei måtte hun stikke hodet ut av vinduet og hele pakka, det var hysteriskt, men trodde vi skulle dø. Becci har fått meg til å begynne å se på et show som heter "Hollyoaks" alle jentene er gravide der, mens alle mannfolka ender i fengsel, det følger i hvert fall sånn. Vi så egentlig bare på masse såpe show i dag. Vi så også på Sam Smith live på TV, stemmen hans er til å dø for! Karen skal på jobb i morgen, men jeg fant en edderkopp på rommet så hun måtte komme å ta den. Bless henne selvom hun mobba meg, haha. 

  I morgen er jeg for det meste hjemme aleine tror jeg så skal prøve meg på å gå til Hampden park. Kan bli interessant. Becci kommer så hjem med ei jeg skal på skole med så de skal enten til henne eller så skal vi se på en film her. Også skal hun på jobb etter det så jeg blir nok hjemme aleine igjen.  

   


   

  Albumet mitt fra FB med bilder fra utvekslingsåret mitt finner du --> her <--


   

  ☓★☓

 • Publisert: 04.09.2015, 02:46
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits