whyayefrida

Rye

 • Publisert: 06.09.2015, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Will har vært i Cardiff de siste dagene så det har bare vært Becci, Andrew, Karen og meg denne helga. I går hadde jeg vært i Eatsbourne i 1 uke, det føles så mye lenger. På kvelden dro vi til Sailing Club og hadde en BBQ, tror det kanskje var 30 stykker der eller noe sånt, så det var hyggelig. I dag dro Vfar, vmor og jeg til Rye. Det er litt utenfor Hastings, så på vei til kjørte vi gjennom, men på vei tilbake fra Rye gjorde vi det ikke. Vet ikke hvor vi kjørte da, for jeg sov hele veien. Rye er en gammel historisk by. Det var fler bygninger fra 1800-tallet og før. I morgen er første skoledag og jeg er dritnervøs, men vmor og vsøster jobber på skolen så de har introdusert meg til en del jenter. De er kjempehyggelige og har sagt at jeg kan spise med dem også skal jeg kanskje møte en av de så vi kan gå sammen inn i morgen. 


  Solnedgangen vi så fra the Sailing Club.

  Vsøster og jeg hadde onesie party mens vi så på X-factor i går kveld.  "Danger deep water" det var ikke noe vann der!!  Meg og vmor

  Vfar

  Denne bygningen var bygd i 1300-tallet!!  Vi prøvde å få tatt et bilde med han, men var redd vi måtte betale, så prøvde å stille meg litt i bakgrunnen.


   

  Jeg lovte mamma at jeg skulle ta med en liten historie, vet ikke om hun egentlig vil det da, men gjør det for det om.

  På fredag etter at jeg hadde lagt ut innkjøp-innlegget mitt snakka jeg med mamma. Også sa hun at hun hadde kommentert noen av innlegga mine, jeg gikk inn på bloggen, men så ingen nye kommentarer. Ikke lenge etter så jeg at tanta mi hadde kommentert på bloggen. Og jeg bare hvordan har hun funnet bloggen min? For jeg har ikke fortalt så mange om bloggen. Og ikke lenge etter så jeg også at tremenningen min hadde kommentert. Så jeg gikk inn på bloggen og så at fler av innlegga var blitt delt på facebook. Så jeg gikk inn på pappa´s fb, i tilfelle han skulle hatt gjort det, men det var ikke han. Så jeg gikk inn på mamma´s og der så jeg at hun hadde delt bloggen min 3 ganger og som status på hvert innlegg hadde hun skrevet kommentaren hun trodde hun hadde skrevet på bloggen. Teknologi er ikke helt mamma´s greie fant vi ut av, I still luff u though♡ Haha lol, men jeg må snart få lagt meg for jeg skal dø i morgen :) 


   

   

  ☓★☓

 • Publisert: 06.09.2015, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits