whyayefrida

Første skoledagene og første "Happy Dragon"

 • Publisert: 09.09.2015, 00:52
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Jeg skulle skrive om skolen i går, men jeg kom ikke hjem fra skolen før nærmere 22.00 tida, for jeg blei igjen med vmor på trampoline trening. 

  Så første skoledag! Jeg var sinnsykt redd og nervøs. Vmor har introdusert meg for noen av trampoline jentene sine så jeg teksta med Tash og avtalte at vi skulle møtes. Hun introduserte meg for noen av vennene sine og jeg snakka en god del med ei som het Jade. Hele dagen hadde vi egentlig for det meste "Assemblies". Vi gikk fram og tilbake på skolen. Jeg fikk også Timetable, så nå vet jeg hvilken dager jeg kan sove lenge :D Etter skolen blei jeg med Karen på trampoline trening, men gikk litt frem og tilbake. Jeg fikk møtt IEC´n min, for første dagen min her dro vi bare rett hjem. Det var skikkelig kleint, Millie og jeg leita etter Karen så vi gikk opp til P.E. rommet. Millie sa at vi leita etter Karen og at jeg var utenfor, også sa en mann at jeg skulle komme inn så jeg kunne møte han. Også spurte han om jeg hadde Simon som IEC, og jeg bare nei, jeg har Max. Og han bare jeg er Max så jeg snakka litt med han. Vi ikke ferdig før nærmere 22.00, jeg var utslitt når jeg kom hjem. Jeg hadde en kopp te så litt på Big Brother før jeg gikk på rommet så en episode av Gossip Girl også la jeg meg. 

  I dag hadde vi en "ordentlig" skoledag. Jeg hadde ikke time i first period, men kjørte fortsatt inn med vertsmor i dag til morgen. Jeg var der 8.20, men hadde ikke undervisning før 10.15... Jeg fikk snakka med Simon, headmaster of sixthform, ang. noe undervisningsgreier. I second period, første time for meg, hadde jeg sosiologi. Vi er 11 jenter alt i alt og kun 3 av de er engelske, men herregud læreren min er verdens skjønnaste, hun er skikkelig hyggelig og livlig. I third period hadde jeg psykologi, helt ærlig, jeg liker det ikke. Det er sykt mange vanskelige ord, og vi fikk lekse i å lære de orda... "Heldigvis" strever britene også med de, men de skjønner forklaringa, og det gjør ikke jeg helt.. men, men... I siste time hadde vi engelsk lit. herregud elsker læreren! Han banner som bare det, min type lærer ass 😂 Vi skal lese en bok som heter "A Streetcar Named Desire" av Tenneessee Williams. I en av pausene dro Amalie, Lillebjørn og jeg til en kaffebutikk hvor Lillebjørn kjøpte en dobbel espresso, omg pissa på meg når han fikk den, det var sånn seriøst 2 slurker og den var tom. 

  På vei hjem i dag tok jeg bussen, for jeg orka ikke vente på Karen like lenge i dag som i går. Jeg skulle ta bussen med Theresa og på bussen satt vi med to briter. Jeg skulle gå av på Chruch Street, men har aldri tatt bussen, så den ene jenta sa hun skulle hjelpe meg, og når jeg trodde jeg skulle av sa hun bare nei, det er ikke enda, lover. Hun endte opp med å gå av bussen og jeg endte opp i byen, jeg bor 15 minutter fra byen... Så Theresa og jeg endte opp med å bestille de skolebøkene vi har fått beskjed om så langt og tok bussen hjem igjen etter noen timer. Jeg prøvde å ringe og tekste Becci fler ganger, for jeg skulle egentlig gå med henne. Når jeg endelig kom hjem etter masse panikk møtte jeg Becci i døra. The builders var her når jeg kom hjem og jeg fortalte Becci om at jeg ikke visste hvor jeg skulle gå av eller noe sånt. Jeg hadde også teksta henne tidligere og sagt at jeg var lost og ikke visste hvor jeg var. Så når jeg kom hjem sa hun at hun hadde prøvd å ringe meg fler ganger, og jeg bare HAHA mobilen min døde for 5 minutter siden... Så hun lagde meg te for å tilgi henne for å sove i stedet for å møte eller hente meg i byen. 

  Will, Becci og jeg dro ut til en kinesisk restaurant for middag, fy fader trodde jeg skulle spy. Jeg var så full, vi hadde starter, in between, main dish og dessert. Det var ganske koselig å få bonda litt med Will også, for han har ikke vært så mye hjemme. På vei hjem hadde vi partAY i bilen. Jeg starter ikke på skolen før klokka 12 i morgen og gruer meg til å ta bussen haha. Må nok bare få lært meg bussrutinene. 


  Starter

     In between  Main dish


  Dessert  Da place!  Jeg døde, var så mett, men vsøskene tvangsfôra meg! :0


   

   

  ☓♡☓

 • Publisert: 09.09.2015, 00:52
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits