whyayefrida

Pakke i posten og kino

 • Publisert: 13.09.2015, 01:22
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i dag skulle jeg egentlig til byen, men gadd ikke stresse med buss og alt det, så må nok i morgen i stedet.. Når jeg kom ned i dag så jeg at jeg hadde fått pakke. Pakka var fra mamma og i den var det 2 melkesjokolade plater, kun en av de var til meg..., to "det nye" magasiner, to pakker popcorn, en EOS og et brev. Becci prøvde å lage mat når jeg åpna brevet, så når jeg begynte å gråte varte det ikke lenge, for hun stod ovenfor meg og banna som en sjømann for hun trengte noe hun ikke kunne finne. 

  Jeg gjorde psykologi leksa mi som er til mandag, og leste et av bladene jeg fikk. Jeg satte også klesvasken min på tørk ute. Når vertsmor kom hjem spurte hun om jeg hadde satt klærne mine ut, og jeg sa at de var rett utenfor. Hun så ut og bare "oi, de er i buskene" så det hadde blåst over og jeg hadde klær og undertøy spredt i buskene😂 

  Før middagen skrev jeg ut bursdagskortet til Vilde, som jeg skal få sendt til mandag, som jeg tviler hun vil få før bursdagen sin. Vmor og vfar hadde fish ´n´ chips til middag, mens Becci og jeg valgte hamburger. Klokka 8 skulle jeg møte Tash utenfor Cineworld hvor vi skulle se på "The Scorch Trials"! Vi så på den i 3D, og jeg var kjempe skeptisk, for jeg er ikke stor fan av 3D, og hvis den skulle være noe lik den første ville jeg dødd, for jeg skvatt titusen ganger, og det var i 2D. Men halo! Den var kjempebra!!!! Tash har ikke sett den første, og når vi var ferdig sa hun at hun hadde lyst til å se den og at hun syntes denne var kjempebra! Jeg har 3 av bøkene i Norge også skal jeg kjøpe den fjerde her, og når jeg kommer hjem til Norge skal jeg lese de i sommer! Men herregud, filmen skulle begynne 8.15, men begynte ikke før 8.45 pga. reklame... Fikk litt lyst til å se på en film som heter "The Martian"da, så det var vel ikke helt bortkasta tid.

  Og ja, jeg er dum når det gjelder reklame, jeg kjøper det med engang. Når jeg var i USA og på Flisa med ei venninne og familien hennes så vi masse reklame av mat og forskjellige ting og venninna mi og jeg var "å sånn vil jeg ha, å det så godt ut" osv osv. Faren hennes mobba oss og sa at reklame i hvert fall ikke funka på oss! (det var ironi!)

  Vel i morgen skal jeg kanskje til byen for å få bytta noe også skal jeg kanskje prøve å begynne på Engelsk lit. leksa mi, som er til torsdag. Har gjort den ene halvdelen, men dessverre var det den enkle delen. 

  Pakken jeg fikk + de to magasinene som ligger under alt

   

  Kan ikke se det, men hadde nettopp grått! Hahaha!

  Traileren til "The Scorch Trials" hvis du vil se den. Den er verdt det!


   

   

  ☓★☓

 • Publisert: 13.09.2015, 01:22
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  siribokoholiker

  13.09.2015 kl.09:07

  Koselig med pakker i posten, og lykke til med leksene :D

  vil gjerne se fortsettelsen jeg også!

  - Siri

  Frida Pybus Sollid

  14.09.2015 kl.00:24

  siribokoholiker: Tusen takk! Fan av bokomtalene dine btw :)

  Skriv en ny kommentar

  hits