whyayefrida

Den siste uka

 • Publisert: 26.09.2015, 00:26
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Denne uka har gått ganske fort! På mandag og tirsdag hadde jeg vanlig skole. På tirsdag venta jeg på Amalie, for vi skulle til Subway etter skolen. Vi stod og prata i Common room og jeg stod oppreist, og når jeg står har jeg beina spredt mens jeg hviler på hofta mi. Det gir sikkert ikke mening, men de som kjenner meg vet hva jeg prater om. I hvert fall det var en gjeng med year 13 folk der og de spiller fotball hele tiden. Jeg vet egentlig ikke hvem de er, vet hvem noen av jentene er, men ikke no mer enn det. Så plutselig ser jeg en ball trille gjennom beina mine og hører masse applaus bak meg. Jeg snur meg og rødmer skikkelig mye, for jeg blir fort flau. Skjønner ikke hvorfor, for jeg driter meg ut hele tiden. Når jeg skulle gå prøvde de igjen og denne gangen greide de det ikke, men det var fordi jeg snubla på ballen😂 Gutten fra Year 13 kjente meg igjen i dag og mobba meg, for at jeg står med beina kryssa nå! Det har tydeligvis ganske populært å sparke ballen i tunnel.

  På onsdag hadde vi fri, så Amalie og jeg dro til Dan og hadde High School Musical maraton. Han har en hund, så fikk endelig kost med hund etter 5 uker! Jeg bestemte meg halvveis ute i den andre filmen at vi var på dobbel-date og at jeg var på date med hunden hans. Ja, jeg er rar, men det er en grunn. Uansett, før vi starta med film nummer 3, bestilte Dan dominos så jeg fikk pizza :D Haha, spiste pizza hver fredag i Norge og har nesten ikke spist pizza her! Så det var ganske koselig!


  Fizz, hunden til Dan! OMG hun minna meg så mye om Amigo!

  Double-date bilde vårt.

  Meg og Dan, sendte dette til Vilde og sa at jeg har fått en ny bestevenn.

  Sorry for iPhone kvalitet!!


   Jeg har også bytta fra English lit til English language så timeplanen min er helt forandra. Begynte nesten å grine😂

  Før jeg bytta.

  Etter jeg bytta. Jeg hadde kun 2/5 dager i uka hvor jeg starta klokka 8.45, nå har jeg hver dag... Håper det blir verdt det...

  Når jeg først kom til Eastbourne snakka folk om en gutt fra Norge som tok sitt andre år her, så i dag, etter nesten 3 uker, møtte jeg han. Han er kjempehyggelig. Jeg var med vennene til Dan og sånt mens vi venta på folka, så vi spilte UNO og snap. Jeg var egentlig ferdig 11.30, men dro ikke før nærmere 16.00... Kan tydeligvis ikke hate det så mye, men nå skulle jeg møte Mrs. Cosham 13.15, så hadde litt unnskyldning for å være der så lenge. Første gangen jeg "dro", gikk jeg til vmor også når jeg faktisk skulle dra møtte jeg Sean, nordmannen, kjæresten hans og venninna deres så jeg gikk litt med dem. Fy søren det var rart å snakke norsk igjen. Ja, jeg skriver norsk her, men nå er jeg ikke så flink til å oppdatere og jeg snakke med Vilde på norsk, men det er over telefonen. Jeg spurte Sean om hvor gammel han var og han sa at han var 17, og at han fyller 18 i oktober og jeg bare hæ? snart 19? Haha, han bare lo da, men fy søren det var rart å snakke norsk face-to-face med noen!


   

  Jeg satt akkurat å så på "Googlebox" det er det samme som "sofa" eller no sånt i Norge. Også var det en thriller eller no sånt de så på og de skvatt og hylte. Haha lo så jeg grein. Også viste de oss hva de så på og jeg skvatt og hylte 😂Vi ser på Allen Carr Chatty man nå og det er en stor greie om David Cameron nå. Når Cameron gikk på UNI skal han ha putta skrittet sitt i munnen til en død gris, for en eller annen grunn. ANYWAY!! -> 

   

   


   

   

   ☓♡☓

 • Publisert: 26.09.2015, 00:26
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  laylow x 👀

  26.09.2015 kl.00:27

  Flotte bilder ♡

  Skriv en ny kommentar

  hits