whyayefrida

Theo´s bursdag og Bonfire night Hailsham

 • Publisert: 18.10.2015, 02:49
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo! 

  Så på fredag kom jeg egentlig aldri hjem fra skolen. Dan, Faysul og jeg dro til Eastbourne og handla litt før vi dro tilbake til Hailsham. Karen hadde fortsatt trampoline trening så jeg satte tingene mine i bilen og venta på at Theo skulle ringe meg for å så gå med meg til hvor vi skulle bowle. Vi var en del utvekslingsstudenter og en brite der, men herregud det var kjempekoselig! Vi gikk inn i 6.30 pm tiden og var ikke ferdig før nærmere 8.30pm, vi spilte to runder btw. Etter bowlinga bestemte vi oss for å dra på Prezzo og spise. Tror vi var der i 2 timer eller no. Haha, det var utrolig koselig da! Dan skulle kjøre meg hjem, men vi måtte hjemom hans først for han måtte levere inn en assignment. Amalie var med oss, så de satt og snakke mens han prøvde å levere den inn mens jeg la meg på gulvet med Fizz, hunden til Dan, og der sovna vi! Jeg var kjempe trøtt og når jeg våkna la jeg meg i senga til Dan med soveposen hans over meg. Amalie og Dan mobba meg, men jeg overså det og la meg heller til å sove igjen. Mens jeg lå å sov hadde Dan og mamma snakka sammen.... Etter hvert fikk jeg Dan endelig til å kjøre meg hjem og når jeg kom hjem slokna jeg så å si med en gang jeg la meg i senga!


  Sean og meg! Han går siste året i sixth form, men han er også fra Norge!!  meg og Nadine!

  Bursdagsbarnet Theo og meg

  Fabiana, Anna og Ely


  Dan tok bilde av meg og sendte det til mamma når jeg sov


   

  Så jeg kom ganske seint hjem kvelden før og jeg våkna i 11 tiden, men syntes at det var for tidlig så våkna ikke før 2.30.... Jeg synte det var så flaut at jeg nekta å gå ned haha. Så i stedet tok jeg en dusj og rydda rommet litt! Jeg hjalp Karen å rydde litt også klokka fire var det rugby kamp. Kampen var mellom Sør Afrika og Wales og Karen og jeg heia så det rant på Sør Afrika!!! Og de vant!!! Herregud trodde Karen skulle begynne å hoppe rundt! Når kampen var ferdig gikk jeg opp og stelte meg og når jeg begynte å gå til buss stoppet hadde jeg glemt busskortet mitt så jeg måtte snu og hente det... Jeg gikk forbi et par tre ganger.. Når jeg endelig kom  til Hailsham møtte jeg Amalie og ikke lenge etter så vi Sean så vi gikk med han til en gjeng folk. Og der var Jay så jeg snakka med han også kom Dan. Det var en parade vi så på som begynte i 7 tiden også begynte fyrverkeriet 9.30 tiden. 


  Når jeg våkna i dag hadde Dan tagga meg i dette bildet og sa at det var meg med hans sin hund og jeg bare hell yeah!  Amalie, Nadine og meg   

  Natta!

   

  ☓♡☓

 • Publisert: 18.10.2015, 02:49
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits