whyayefrida

Half term

 • Publisert: 26.10.2015, 22:21
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så på fredag starta half-term ferien  vår. Jeg hadde kun to timer den dagen, men det skulle være fotballkamp mellom elevene og lærerne etter skolen. I norge er det veldig vanlig, i hvert fall hvor jeg er fra, at hver gang det var noe lære vs elev ting kom alle for å se på. Sånn er det tydeligvis ikke i England. På kampen var det nesten ingen så det var litt kleint. Amalie, Theresa og jeg så første omgang + bittelitt av andre før vi bestemte oss for å ta busse hjem. Fikk vite i dag at lærerne vant 5-2. De hadde noen av elevene på laget sitt da, men jeg ville at lærerne skulle vinne uansett!

  Bilder fra kampen. Lærerne var oransje og elevene gule.

  Meg og Amalie


  Theresa, meg og Amalie

   

  I dag møtte jeg Amalie, Theresa og Chantelle i Hailsham litt før 10. Vi skulle egentlig lage en hel dag ut av dagen sammen, hvor vi senere skulle til Chantelle og se på film, men hun har nettopp adoptert en katt så vi kunne ikke. Så vi spiste frokost på Spoons og etter en times tid måtte Chantelle hjem og sitte kattevakt, men Amalie, Theresa og jeg blei igjen og bare snakka. Sammy stakk innom Spoons mens vi var der og vi fant ut at han skulle på jobb, så vi sa vi skulle stikke innom før vi dro. Etter 2 timer stakk vi innom boots, for jeg måtte ha no sminkefjerner, og etter det stakk vi innom Costa, hvor Sammy jobber. Vi endte opp med å være der også i tre timer! Sammy satte seg med oss når han hadde lunsj, så vi bare prata. Det var ganske koselig, for jeg har ikke snakka så mye med han. Han sa at vi fire kunne stikke innom Costa en dag når vi er på college også skal han gi oss rabatt. Vi blei skikkelig gira haha!

  Jentene var skikkelig sur for at jeg ikke smilte! haha


  Amalie og Theresa når vi var på Costa!


   

  Planen for i morgen er at jentene skal komme hit og ha film dag. Tror det er meninga at vi skal til Eastbourne først, men vet ikke om jeg blir hjemme for å gjøre litt lekser først eller blir med de ut, men vet ikke enda. Sykt deilig med ferie, synd at jeg må dele den på lekser og venner. 

  Planen for half term er:

  Onsdag - ut og spise lunsj med fammen.

  Torsdag - Middagsselskap 

  Fredag - Kanskje klippe meg, rugby bronse finale og kanskje ut med Theresa, Sammy, Amalie og en gjeng andre folk.

  Lørdag - Finale i rugby, møte med Amalie og Theresa i byen og se om det skjer noe Halloween aktig greier der. 

  Og mellom alt det har jeg også en del lekser å gjøre 👍🏽 Gleder meg 👎🏽


   

  ☓♡☓

 • Publisert: 26.10.2015, 22:21
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Carina Leite

  26.10.2015 kl.22:26

  Du får kose deg masse! :D

  Frida Pybus Sollid

  26.10.2015 kl.22:29

  Carina Leite: Tusen takk :D

  Skriv en ny kommentar

  hits