whyayefrida

Jeg lever, ei så lenge

 • Publisert: 20.11.2015, 01:24
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Sorry for at jeg ikke har skrevet noe i det siste, men har sånn seriøst vært bombardert med skole ting. Forrige uke hadde jeg en mock exam i psykologi, i går hadde jeg en og i dag og til i morgen har jeg innlevering i Engelsk... Du vet når du kommer til et punkt hvor du ikke gidder mer? Jeg var der på skolen i dag, men så dro jeg til Amalie etter skolen og alt blei litt bedre. Jeg har skrevet innleveringa også hadde jeg en annen ting å gjøre, men det har jeg ikke gjort så får bare få kjeft eller se hva som skjer. 

  I morgen kommer Theresa og Amalie over, for vi skal i bursdag så da skal vi gjøre oss klare hos meg. Planen er at vi også skal lage middag, men vet ikke helt hvordan det kommer til å gå, for jeg kan ikke lage mat for shit. 

  Forrige helg var jeg med Karen på trampoline konkurranse. Det var for det meste unger der, men de var skikkelig søte å se på. I og med at vi måtte være i Hailsham 8.00, stakk Becci innom McDonald´s og kjøpte frokost til oss! Når vi kom hjem hjalp Karen gutta med å pakke ferdig, for de er nå i Australia for World Championship i seiling eller no sånt. 

  Jeg også også blitt avhengig av Vampire Diaries btw!!!! Har ikke hatt tid til å se på det i det siste da, så det har vært litt tragisk. Får forhåpentligvis sett noen episoder før jentene kommer i morgen!

  Skal prøve å bli flinkere til å blogge, om det ikke bare er om utveksling, men sånn generelt. 

  Bestevenninna mi som er i USA, har gjort dette btw! *Stolt*                                    Costa har verdens søteste julekopper!

         
     natta

  ☓♡☓

 • Publisert: 20.11.2015, 01:24
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits