whyayefrida

Kvelden i kveld: help for heroes

 • Publisert: 27.11.2015, 01:55
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  I kveld skulle jeg på en veldedighetskonsert greie på skolen. I og med at den ikke starta før 19.30 og jeg slutta på skolen 16.30 bestemte Theresa, Cece og jeg oss for å bare være igjen. Cece og Theresa hadde rock challenge så de var ikke ferdig før 17.30, så jeg så på Becci trene trampoline mens jeg venta på de. Når de var ferdig bestemte vi oss for å dra på spoons for å spise middag, i og med at vi ikke hadde spist. Der endte vi opp med en curry hver 😃

   Når vi dro til "Help for heroes" møtte vi Jade og Tash på utsiden også gikk vi inn sammen og satte oss på et bord helt fremst. Det som skjedde var at en del sixth formers sang også hadde vi loddtrekk, kakesalg og sånne vanlige ting. Det var kjempekoselig og herregud hadde gåsehud hele kvelden, for folka var så sinnsykt flinke til å synge. Også sang Chantelle!! ❤ Stemmen hennes er til å dø av, hun er så sinnsykt talentfull. Helt på slutten sang Chantelle og Oliver en duett på slutten, men siden vi skulle ta bussen måtte vi dra halvveis inn i sangen. Vi var ganske seine når vi dro så vi løp som bare det haha. Vi rakk bussen uten problem da, og vi furta over at vi sikkert kunne hørt hele sangen.

  Når jeg kom hjem hadde Karen besøk av ei venninne av seg, som hun kun ser en gang i året. Og siden det er Karen og Andrews bryllupsdag i dag og han er i Australia bestemte hun seg for å kommer over. Hun er skikkelig morsom og søt! Jeg har fri i morgen så tror det blir rolig. Skal prøve å ta en tur til byen for å kjøpe noen saker for vil bare ha en rolig "spa" dag i morgen, hvis jeg får stukket innom "Lush".

  Julestemning i Hailsham mens Amalie og jeg gikk rundt i dag

  Chicken korma curry'n min

  Jeg filma mer enn jeg tok bilder, noe jeg angrer på nå, men de var sinnsykt flinke alle sammen!

  Karen og venninna hennes pleide å gjøre gymnastikk sammen så de bestemte seg for å vise fram gamle skills😂

  Jeg fikk endelig klipt meg i går, så jeg har nå sunt hår igjen 😋

   


   

   

  ☓♡☓

   


    #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 27.11.2015, 01:55
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits