whyayefrida

Min jul

 • Publisert: 28.12.2015, 02:11
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Det har gått i ett siden 24 desember her, så jeg stod ikke opp før 3 i dag... ops... Men uansett her er et innlegg om min jul med kun briter 2016!

   

  23 Desember - Christmas Eve Eve

  Becci og jeg skulle egentlig få fiksa neglene våre, men hun ble kalt inn på jobb, så vi fikk ikke gjort det. Heldigvis så er Karen ganske artistisk så hun sa hun ville gjøre det på meg. Så jeg malte neglene min rød og lot de tørke mens vi så på slutten av Madagaskar. Når Madagaskar var ferdig begynte vi å se på mamma mia og Karen lagde nissehatt på tomlene mine og halve snøfnugg på de andre neglene mine. Vi prøvde en hel snøfnugg, men neglene mine er for små... Charlotte, den andre vertsøsteren min, og forloveden hennes Nick kom hjem dagen før så de hadde tatt med seg Will og møtte noen venner på puben. Når Becci kom hjem kom den gjengen også hjem så vi satt å prate i et par timer, selvom klokka var 10 allerede. Så når klokka slo 12 var alle skikkelig gira og ønska alle en "Happy Christmas Eve".

   

  24 Desember - Christmas Eve 

  Det er tydeligvis tradisjon hos Street familien og ha en stor middag hvor det blir servert lasagna og pai. Så før alle kom, vi var 15 til sammen, hjalp jeg Karen og Andrew med å stelle i stand bordet og ommøblere. Jeg endte opp med å brette serviettene til hjerter, noen ble vellykket og andre ble mega fail haha. Når jeg nærma meg slutten spurte Will om jeg hadde lyst til å se slutten av Grown Ups, for dagen før hadde vi fullført 22 Jump Street og begynte på Grown Ups, men ble aldri ferdig. Så etter jeg hadde bretta serviettene gikk jeg opp og skifta til Christmas Jumper og skjørt og så gikk ned til Will og så på film. Jeg lærte også Will og si "God Jul" og vi holder på med "og et godt nyttår". Når alle var kommet og etter vi hadde spist sang vi 12 days to christmas. Jeg har aldri gjort det før, men Greg, søskenbarnet, forklarte meg hva jeg skulle gjøre så det gikk greit. Jeg var "6 geese are laying" så jeg måtte synge 6 ganger. Karen hadde også kjøpt masse greier til å bruke til selfies så jeg endte opp med å måtte bruke selfie stick til å ta bilde (ække stor fan av selfiestick)   Greg og meg

  Meg og Eleanor, datter av venner av familien.

  The Christmas Eve selfie. 


   

  25 Desember - Christmas Day

  Becci og Aunty Lanie var definitivt de støste ungene når det kom til jula! OMG Becci kom skrikans inn på rommet mitt FØR klokka sju og sa at jeg måtte stå opp. Vi hadde stor diskusjon dagen før om at jeg kom til å være den siste til å komme ned, men jeg var den første!!! Vi åpna stockingene våre rundt 7.30 og rett etter det gikk vi inn til loungen og åpna julegave gavene. Jeg fikk en bok av mamma og pappa fra når de kom på besøk i Oktober, skal ikke ljuge jeg begynte å gråte HAHA. Etter alle pakkene var åpna lagde Laine julefrokost. På ettermiddagen krølla Becci håret mitt og sminka meg. Etter middagen hadde vi ost og kjeks, men siden jeg ikke liker det fikk jeg pringles. Vi fikk også juletregaver, jeg ga norsk melkesjokolade til alle sammen, fra "Santa" fikk jeg "what if", fra Becci fikk jeg et scretchcard og sjokolade, fra vmor og vfar fikk jeg noe sjokolade greier som er lush og fra Nick og Charlotte fikk jeg en chocolate bar og scretchcard. Vant ingenting da. Vi spilte også et spill kalt "Scattegories" og "Cards against humanity" jeg var ikke med på "cards against humanity", men så bare på. 

  Becci hadde fått en sånn linse greie vi kan ta foran kameraet på mobilen så så du "fisheye" greie og noen andre greier.

   

  26 Desember - Boxing day

  Nick og Charlotte skulle dra tilbake til Liverpool så vi hadde en felles frokost og så dro de i 10 tiden. Etter de dro sa Karen at jeg kunne legge meg til å sove igjen hvis jeg ville, noe jeg gjorde. Jeg våkna i 12 tiden og når jeg kom ned hadde Pop kommet. Broren til Andrew, partneren, mora og barna hans kom i 2-3 tiden. Vi hadde christmas soup og rester fra julemiddagen. Vi spilte "scattegories" igjen og senere på dagen spilte vi "cards against humanity" igjen, og denne gangen var jeg med, og jeg vant!!!  OMG det var skikkelig morsomt for når det var mora til Andrew sin tur til å lese opp korte var the main card "my marriage got ruined because..." og det ene kortet var "three dicks at the same time" og hun er 80 og no å måtte lese det! Og det beste var at Becci fikk det på film!!!! Folk begynte å dra sånn 10-11 tiden, men Alex og Jamey sov over fordi de hadde drekt. Så vi Becci, Will, Jamey, Alex og jeg endte opp med å se på filmer på rommet til Will til klokka 3. Det var derfor jeg stod opp så seint i dag.

  I morgen skal vi ut å bytte hjul på bilen og bare handle litt også skal vi spise middag hos Aunty Lanie rundt 3 tiden. 


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

   

   

 • Publisert: 28.12.2015, 02:11
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits