whyayefrida

Lekser og møte med Christian

 • Publisert: 21.02.2016, 22:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så denne ferien har ikke føltes ut som en ferie en gang, skal ikke ljuge. Jeg kom hjem fra familiebesøk på mandagskveld, på tirsdag gjorde jeg litt psykologi for en presentasjon vi skal ha når vi starter skolen igjen. På onsdag og torsdag gjorde jeg ikke annet en psykologi og jeg har så vidt sett familien for jeg satt på rommet og gjorde lekser. På fredag var jeg ikke i form så jeg sov meste parten av dagen, på lørdag ettermiddag gjorde jeg lekser, igjen psykologi... Men rundt 18-tiden dro jeg til Eastbourne square hvor jeg møtte Theresa og broren hennes. Broren hennes kom over på torsdagskveld så Theresa besteme seg for at hun vill samle de nærmeste vennene sine så vi kunne møte han. Så vi dro til Ludo´s, hvor vi var på nyttårsaften. 

  Så når jeg tok bussen til byen sa Theresa at jeg mest sannsynligvis måtte vente sånn 10 minutter eller no sånt aleine, og jeg er skikkelig paranoid så jeg sendte henne en lydmelding tilbake hvor jeg sa at det var hennes ansvar om jeg ble kidnappa eller drept, det jeg ikke visste hva at Christian, broren hennes, hørte alle meldingene jeg sendte til henne. Så de har tulla veldig mye med meg om at jeg skal bli drept eller kidnappa. Nå vi ankom Ludo´s var det kun oss tre og Celine som hadde kommet, men ikke lenge etter kom også Amalie og etter en stund kom Sasha. Sasha dro rett etter vi hadde spist så det var litt dumt, men, men. Vi tulla hele kvelden og jeg ble godt kjent med Christian. Theresa og jeg tok bussen hjem og hun bare "jeg visste at du og broren min kom til å være like, men dere var like!". Det var sånn seriøst en meg bare i gutteversjon, vi bare tulla og hadde en "banter" rett og slett. 

  vi kom godt overens så det var greit.

  I dag var det Theresa sin bursdag så vi dro på en café for en ´bursdagsfrokost´. Jeg tok bussen tidligere enn planlagt så jeg kunne stikke innom ´cardfactory´ og kjøpe henne en ballong, et kort, og en sånn greie som det stod ´birthday girl´ på. Mens jeg stod og venta på at ballongen min skulle bli ferdig teksa jeg med Theresa og sa at jeg var snart i byen (hun trodde jeg var på bussen), så når jeg fikk ballongen teksta jeg henne og sa at jeg var fremme. Det jeg ikke forventa var at hun og Christian allerede stod og venta på meg ved bussholderplassen. Så jeg nærmest løp bort og skrek gratulerer med dagen til henne og skreme livskiten ut av henne når jeg kom hvor de stod! Vi gikk til en liten café i nærheten av seafront , det hadde vært skikkelig fint, men det blåste og utsikten kunne ikke sees. Men siden jeg akkurat hadde kjøpt kortet til Theresa måtte jeg skrive det ut ovenfor henne, og siden jeg aldri har hatt tysk fikk jeg Christan til å skrive ich liebe dich i bunnen av kortet, så nå vet jeg hvordan det staves og uttales. Vi endte opp på å lage helium stemmer med ballongen jeg hadde kjøpt, noe som var helt hysteriskt. Vi dro tilbake til bussholderplassen rundt ett-tiden for Chris og Theresa skulle til Brigthon, og jeg hjem for å gjøre mer lekser. Så de to siste dagene har gjort ferien litt bedre, men har fortsatt mye å gjøre... Så må bruke fritimene mine i morgen på å skrive en essay som jeg ikke har hatt tid til å gjøre....


  collagen jeg la ut til bursdagen til Theresa

  Vi tok mange fler bilder og videor, men tenkte jeg bare skulle legge ut noen av de.

   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

   

 • Publisert: 21.02.2016, 22:00
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Anette

  21.02.2016 kl.22:07

  Så koselige bilder! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits