whyayefrida

Seminar i Brighton

 • Publisert: 16.03.2016, 17:37
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Det er egentlig ikke noe spesielt som har skjedd i det siste, men i dag dro jeg med engelsk klassen min og Year 13 sin engelsk klasse til Brighton til en forelesning. De snakka litt om engelsk språk og hvordan det er å gå på universitet, personlig har jeg lyst til å gå på univeristet, men tror ikke jeg er flink nok akademisk. De sa at på Brighton Uni. at det er 9 timer undervisning i uka, eneten lectures eller seminars og at det er 15 timer inviduell lesning så ca. 2 timer hver dag. I og med at det var om språk, hadde han ene foreleseren 3 setninger som han ville at noen skulle oversette til et annet språk, så han spurte om noen kunne oversette det til hvilket som helst språk. Så først var det ei jente som oversatte det til japansk, også spurte han om en til kunne oversette, alle i klassen min så på meg, så jeg bare snudde meg rundt haha. Men det var ei annen jente som oversatte den også gadd han ikke spørre om den siste setningen, så jeg slapp haha. 

  På vei hjem ville alle innom Mc Donald´s, men vi trodde ikke at vi faktsik skulle få lov. Det var vertsmor som henta oss i en minibuss, siden hun jobber på skolen. Så når vi kjørte i rundkjøringa i Polegate og alle var nervøse om vi kom til å kjøre forbi mc donald´s eller ikke, så når hun svingte inn jubla alle sammen haha. Så de fleste endte opp med mc flurry, men noen kjøpte et måltid. 

  I sosiologi hadde vi som lekse å se på en dokumentar på iPlayer kalt "behind closed doors", det var en dokumentar om vold i hjemmet. Det var skikkelig hardt å se på den, men den var sinnsykt bra i samme slengen. Hvis du får muligheten til å se den, så burde du se den selvom den er ganske brutal. 

  En ting jeg har lagt merke til med onsdager er det at hver gang Karen og jeg kommer hjem så ender vi opp med å se på en stalker film som er på TV. Akkurat nå ser vi på en film som heter "damaged". Vet ikke helt hva som skjer, men det er i hvert fall om en lærer som blir stalka av en student . Hovedkarakteren (læreren) er Chris Klein- Oz fra American Pie. 

  Uanset får ferie neste torsdag så gleder meg til det :)

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 16.03.2016, 17:37
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits