whyayefrida

Denne helga!

 • Publisert: 20.03.2016, 15:03
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så på fredag var jeg ferdig tidlig på skolen, noe jeg tror Karen var ganske glad for, fordi hun skulle til Liverpool med trampoline gjengen sin på "the nationals" og hun hadde glemt mobilen sin. Så jeg dro hjem rett etter skolen henta mobilen hennes og løp, ja, jeg løp, til bussholderplassen som er 15 minutter unna huset mitt. Grunnen til at jeg var så stressa var fordi de skulle dra mellom 13.00-30 og klokka var allerede 12.45 når jeg kom på bussen. Heldigvis fikk jeg levert den før de dro, så jeg syntes jeg burde få en "award for being the best hostdaughter", for det tok meg mellom 1,5-2 timer for å få levert den. 

  Men når jeg kom hjem hadde Theresa allerede laget lunsj for oss🙌 Tok ikke bilde, men vi hadde couscous med kyllingbiter og paprika. Det har nesten blitt fast lunsj på fredager siden vi er ferdig så tidlig. Etter lunsj så filma jeg Theresa for noe EF advice greier, noe som gikk ganske greit egentlig. Etter vi filma for henne lagde vi selv en liten Q&A tag om hvordan det er å være utvekslingsstudent. (Hvis jeg gidder/har tid kan jeg lage et innlegg om det, men det blir ikke videoen bare skriftlig). Etter vi var ferdig med det hadde vi liten danse/synge/skrike pause. Etter det redigerte jeg videoen for Theresa, men hun må snakke engelsk først, så tysk, så hun måtte redigere tysk delen selv, for jeg visste ikke hva som var riktig og hva som var galt😂 

  Når det nærma seg 19-20 tiden varma vi opp lasagna´n som Karen hadde laget til oss også begynte vi å se på Titanic. Jeg hadde bare sett de siste 15-20 minuttene av Titanic så det var første gang jeg så den. Oh my god! Har aldri grinet så hardt av en film før! Jeg tuller ikke, jeg hulka! Theresa og jeg hadde kjøpt Ben&Jerry´s half baked så jeg prøvde å trøste meg selv med den, men fy søren å jeg grein. Theresa har sett den hundre ganger før, så hun sovna?!?! Oh my god, er fortsatt ikke over hvor trist den er! 
  det var ikke så tydelig på dette bilde, men øynene mine var så rød etter Titanic at det var helt tragiskt


   

  På lørdagsmorgen skulle vi egentlig på Zumba, men ombestemte oss fort siden vi var så trøtte, så vi stod ikke opp før 12.30!!! Når vi endelig stod opp, satte vi oss i stua og drakk en kopp te og spiste en bacon sandwich og porridge mens vi så på "remember me" enda en grinefilm! Når filmen var ferdig gjorde vi oss klare for Ellie´s 18 år bursdag! Det var kjempeskoselig der med masse latter. Anni hadde bakt en kake, som var kjempegod haha. Vi tok så bussen hjem igjen litt før 11 og når vi kom hjem ville Theresa se en episode av "The Vampire Diaries" fordi hun ikke er ferdig enda. Fy søren, tror du ikke henne sovna´a. Vekte henne to ganger, så vi gikk og la oss rundt ett tiden.


   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

 • Publisert: 20.03.2016, 15:03
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits