whyayefrida

Siste dagene i Norge og England

 • Publisert: 14.04.2016, 22:33
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så jeg har vært tilbake i en uke, så kanskje på tide og avslutte Norges turen og fortelle om de siste feriedagene i England😅 

  På mandag dro mamma, pappa og jeg til foreldrene til Vilde igjen og bestilte togbilletter for når vi kommer hjem. For vi har funnet ut at Vilde og jeg kommer hjem på samme dag!! Det var også Bobbo, katten til Vilde, sin bursdag så jeg tvangskosa han og tok masse bilde som jeg sendte til henne på snap😂  På tirsdag var det min siste fulle dag i Norge så når pappa kom hjem fra jobben dro vi på kino og så "Eddie the Eagle" omg, den var kjempemorsom. På vei hjem stakk jeg innom Andrea og sa ha det. Når vi kom hjem så var vi skikkelig gammeldagse og spilte brett- og kortspill. Det var en kjempekoselig ordentlig siste dag. På onsdag skulle jeg tilbake til England, John kom inn til meg litt før åtte om morgningen for å si ha det. Føler meg skikkleig slem, for jeg var kjempetrøtt så jeg var sikkelig følesesløs og sa ha det og la meg til å sove igjen. Jeg stod opp ikke lenge etter tok en dusj og begyne å ta runda mi med å si ha det til folk. Jeg gikk først til naboen min, Heidi. Hun var opptatt med en kunde så jeg gikk bare på bakrommet og begynte å kose med Kira, hunden. Når jeg merka at det ble tungt, gikk jeg ut til Heidi for å si ha det, for å si det sånn det gikk fort, for jeg holdte på å gråte og hvis jeg gråt ville henne også begynt å gråte. Når jeg kom hjem fra henne tok jeg med Amigo og gikk til Beste. Der var jeg en stund før jeg måtte si ha det, jeg hulka i det jeg gikk ut døra og han ikke kunne se meg lenger😂  Når jeg kom hjem koste jeg med Amigo før pappa kom og henta mamma og meg og vi fro til byen for å spise lunsj. Kona til onkelen min jobba og hun så at jeg hadde grått så før vi dro kom hun bort og ga meg en stor kopp med varm sjokolade og krem <3 Når jeg sa ha det til mamma og pappa på togstasjonen var det tungt, men jeg tok meg sammen og var ikke full on sobbing, men det var noen tårer som rant. Når jeg kom på flyplassen fikk jeg helt sammenbrudd når jeg venta ved gaten. Hadde teksta med mamma og fått vite at hun hadde grått når hun kom hjem og da var jeg ferdig. Jeg satt på en stol og bare gråt og gråt. Liksom jeg vet det bare er to måneder igjen, men det er fortsatt lenge.

  På torsdag kom Theresa til meg. Vi snakka i fler timer om feiren vår, for foreldrene hennes hadde vært i England. På Fredag dro Karen og jeg til "seven sisters sheep farm". Jeg hadde spurt dagen før om vi kunne dra dit, for det er jo lamme tid nå, så når vi var der var det to fødseler, men mobilen min døde... På lørdag møtte jeg opp med Amalie og Theresa i byen hvor vi bare satt på en cafe. Herregud, jeg trodde jeg var en time sein, men var ikke det lol. Etter caféen dro vi hjem til meg hvor vi så på både "if i stay" og "divergent" to av favoritt filmene mine😅 Stakar Amalie var et vrak etter vi så "if i stay" ahha. 

   

   


   

  ☓★☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 14.04.2016, 22:33
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits