whyayefrida

Overraske Ellie

 • Publisert: 16.04.2016, 00:28
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  På tirsdag eller onsdag fikk jeg melding av kjæresten til Ellie. Han fortalte meg at han skulle komme til England for å overraske henne for helga, men han trengte hjelp til å komme seg hjem til henne. Jeg sa at jeg kunne hjelpe han så han ga meg de detaljene jeg trengte å vite og sammen fant vi ut av hvordan vi skulle gjøre det. 

  Jeg var i Polegate rundt 15.35, så måtte vente i 25 minutter før han kom. Jeg har aldri møtt han før, så jeg bare leita etter en høy blond gutt som så litt lost ut, han kjente meg igjen med en gang for han viste meg fingeren i det han gikk ut av toget. Det er en inside joke vi har, egentlig ganske imponerende i og med at vi aldri hadde møttes før. Vi måtte så vente et kvarter for bussen... Jeg hadde fortalt Theresa tidligere på dagen at han skulle komme, for hun visste ingenting. Fikk klar beskjed om at hun skulle være med, så når vi kom til Hailsham måtte vi finne henne. 

  For å komme hjem til Ellie må vi gå gjennom en alleyway og hun har rommet sitt og vinduet rett mot alleyway´en, men det tenkte ikke vi på så vi var høylytte og lo. Plutselig kom jeg på vinduet og hviskeskrek til William at han måtte dukke og gå! Jeg fikk også melding av Faff at vi måtte være stille så vi ble snikt inn og gjorde klart alt. Jeg skulle til Ellie senere på kvelden, ikke egentlig, så Gail ropte at jeg var kommet. 

  video:ellies surprise
  sorry for dårlig kvalitet, jeg prøvde å laste den opp på youtube for å få bedre kvalitet, men de sa at musikken ikke var kjøpt fra iTunes, noe den er? Men håper det går greit for det om!

  please gi meg en kjæreste som det, eller gi meg kjæreste generelt😂

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england #overrasklese #relationshipgoals


   

   

   

   


   

 • Publisert: 16.04.2016, 00:28
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits