whyayefrida

BBQ, Pevensey Bay og "Me Before You"

 • Publisert: 16.06.2016, 02:19
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Nå er jeg hjemme i Norge igjen, men tenkte jeg kunne lage et par innlegg om den siste uka mi i England, for jeg var på en BBQ, dro til stranda og så på me before you, ordna håret, hadde et ha det måltid med jentene, dro til en musical, hadde en EF-night, dro til farewell days in Winchester og noen av vennene mine kom til flyplassen for å si hadet.

  BBQ

  På lørdag, etter vi hadde vært på spa og Alfriston, var jeg invitert til en BBQ for en gutt som heter Tyler, for han skulle til Amerika for 3 måneder. Jeg kan ikke huske hva jeg gjorde på dagen, men BBQ´en starta rundt 19 og det var en koselig kveld. Vi måtte ta bussen til Hailsham fra Theresa´s så vi måtte gå 15 minutter til busstoppet, vi løp innimellom, noe som er bra får vi måtte løpe det siste stykket for å rekke bussen, for vi så den kjøre. Det var skikkelig stress, haha. Jeg kjente egentlig ingen, men det gjorde Celine og Theresa så jeg endte egentlig bare opp å henge med noen av vennene og kjæresten til vertsmors tidligere student. Det var egentlig ganske koselig, så jeg ble enda bedre kjent med de. Celine måtte hjem litt før 23, så Kyle og jeg kjørte henne hjem. Vi fikk ikke dratt hjem før nærmere 00.15 fordi vi hadde en liten episode, så når jeg endelig kom hjem da, var jeg temmelig sliten.    

  PEVENSEY BAY OG ´ME BEFORE YOU´

  På søndagen dro hele ´familien´ til Pevensey Bay Sailing club. Der var vi bare og slappa av i flere timer og bare nøt sola egentlig. Det var et par seilingsløp som foregikk så vi så litt på de, men helt ærlig så skjønner jeg fortsatt ikke så veldig mye av det, haha. Katie teksta meg så å si hele tiden fordi jeg skulle til henne på ettermiddagen og gjøre litt revision for engelsk eksamen vi skulle ha på onsdag og så skulle vi på kino senere. Vi dro ikke fra Pevensey Bay før nærmere 15.30, men Becci måtte til the harbour uansett så hun slapp meg av der. Når jeg kom til Katie´s bestemte vi oss for å dra på stranda i stedet får å gjøre revision, men det var koselig så pytt pytt. Vi endte opp med å gå i vannet, men det var dritkaldt! Etter en stund på stranda, igjen.., dro vi til Katie´s for å gjøre oss klare. Når vi kom til kinoen trodde vi at vi kunne gå inn i salen med en gang, men vi skjønte fort at det var slutten av en film, eller vi skjønte det ikke så fort, for vi gikk inn igjen og skjønte at det var slutten av den filmen vi skulle se, så vi løp ut igjen, hahha. Før vi gikk inn snakka vi om at det var skikkelig rart at tiden faktisk har kommet til at vi skulle se ´me before you´, for jeg lånte henne boka før påska og vi ble da enige om å se den sammen når den kom ut, og nå var tiden her liksom. Hvis du vurderer å se ´me before you´eller lese boken kan jeg virkelig foreslå å se/lese den for den er skikkelig bra!!!! Det tok meg nesten 2 timer å kommer hjem, men det var en vellykket dag, så det gikk greit😁
   


   

  ☓★☓


  #utveksling #uk #England


   

 • Publisert: 16.06.2016, 02:19
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Henriette Celin

  16.06.2016 kl.08:33

  Så herlig med spa! og BBQ hørtes kjekt ut, selv om du ikke kjente så mange. Alltid koselig å bli kjent med nye folk ^^

  Den filmen så jeg på kino på mandag. Den var sååå søt, og ikke minst, trist <3

  Skriv en ny kommentar

  hits