whyayefrida

EF-night

 • Publisert: 18.06.2016, 17:46
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  På fredag blei jeg med Caitlin til "One Life" for å ta noen piercinger. Etter at det var gjort og jeg gjorde noen ærender for meg selv tok vi bussen til Hailsham hvor jeg skulle møte opp med Em og Soph for å si ha det. Vi dro fra Eastbourne rundt 13.30 tiden så vi trodde vi hadde god tid, for det tar som regel bare 15-20 minutter med buss til Hailsham, men det var kjempe trafikk så det tok oss 40 minutter, så jeg var 10 minutter sen (ikke at det er noe nytt)... Vi var sammen i en times tid før vi måtte gå hver vår vei, og det var kjempetrist å si ha det. 

  Når jeg kom hjem facetime´a jeg med mamma og hun ´hjalp´ meg med å pakke litt før jeg måtte tilbake til Hailsham hvor jeg skulle møte Caitlin på jobb. Jeg ble med henne hjem hvor jeg fikk møte hunden hennes Alfie!!!! Han var skikkelig søt. Vi var hos henne litt før hun og mora skulle til Tesco og jeg skulle på skolen for en liten EF-night. Det var igjen kjempetrist å si ha det til Caitlin, men vi gjorde det ganske fort for å ikke bli for emosjonelle. 

  På EF-nighten fikk vi hoodies med kallenavnet vårt på baksiden og "HCC leavers 2015-2016" på forsiden, som et lite minne om dette året og skolen. Ikke at det er så lett å glemme😂 Vi fikk så dominos!! Jeg var skrubbsulten så jeg var ganske letta, tror Theresa også var ganske letta, for jeg blir ganske gretten og moody når jeg ikke har spist😅 Senere på kvelden hadde Fabiana laget en video om året hennes i England, jeg tror jeg gråt sånn 3 ganger mens den ble vist og etter stod Theresa og jeg og bare gråt på hverandres skuldre. Etter det var ferdig dro vi til en liten park og ikke lenge etter det dro vi hjem. 


   

   


   

  ☓♡☓


  #utveksling #uk #england 


   

 • Publisert: 18.06.2016, 17:46
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits