hits

whyayefrida

Avreise

 • Publisert: 13.08.2015, 23:50
 • Kategori: Dyrevern
 • Hallo! 

  Den endelige dagen, begynte kvelden før. Mamma, pappa, John, Vilde og jeg tok buss/tog fra Skien 21.25 og kom på Gardemoen 00.50. Jeg hadde da tidligere på dagen sagt ha det til bestefaren min og storebroren min, som flyttet til Hamar på samme dag som jeg flytta til England. Det var så mye mer tårer involvert enn det jeg hadde trodd det skulle bli. Uff, det var ille. Også måtte mamma bare dra meg vekk fra Amigo også, for vi blei nesten seine for å hente Vilde. Det var en dag med masse tårer.  

  I hvert fall når vi kom frem på Gardemoen fant vi ett sted å sitte. Og der satt vi helt til det ble liv på flyplassen. En utvekslingselev jeg har prata med ringte meg og sa at de var på Gardemoen rundt 05.00 tiden. Jeg hadde ikke sovet noe i det hele tatt så var temmelig overtrøtt, Vilde var kvalm og John bare var der egentlig, haha. Jeg hadde perioder på flyplassen hvor jeg begynte å gråte sånn skikkelig, men når vi skulle ta farvel med familien tok det helt overhånd. Det var sykt ille, men forhåpentligvis så blir alt dette verdt det. 

  Når vi kom oss gjennom tollen var det bare en time igjen til vi måtte gå til gaten vår, takke være meg, som ikke ville si ha det til familien og Vilde, som jeg garantert ikke ser på 10 mnd. Jeg hadde kjempemye uflaks når vi sjekka inn.  Først ble bagen min ble sjekka i tollen, så jeg holdt igjen noen utvekslingstudenter, så revna bagen min, så jeg måtte bære den hele tiden og flyet var 55 minutter forsinka. Jeg hadde ikke sovet noe ting så var klar til å legge meg jeg, men endte opp med å spille kort og snakke med de andre utvekslingsstudentene i noen timer. Den siste tiden av flyturen prøvde jeg å sove, men fikk ikke ligget noe godt i det hele tatt, så sov egentlig ikke noe særlig og det samme var på bussen fra Heathrow til Winchester, som jeg er på camp nå.

  Skal legge ut bilder og oppdatering på hvordan campen er, men har ikke sovet på alt for mange timer så skal legge meg nå før jeg dør. LOL!

  Natta!!

  #utveksling 

 • Publisert: 13.08.2015, 23:50
 • Kategori: Dyrevern
 • 2 kommentarer