whyayefrida

EF Graduation!

 • Publisert: 31.08.2015, 04:18
 • Kategori: EF camp 2015
 • Hallo!

  Så da var jeg endelig "graduated" fra EF. Vi hadde en seremoni i klasserommet, jeg har hatt undervisning i. De hadde satt opp mange union jack flagg, EF papp greier og de hadde pynta det skikkelig til. Læreren vår, Marie, dro tidligere på dagen hjem så vi var den siste klassen som ble ropt opp. Herregud når de skulle si navnet mitt, de sier Pybus som nordmenn hahah, helt feil. Men jeg gikk under "broen", aka. armene til ambassadørene, gikk til Adam og Guilia og tok i mot hatt og diploma. Etter seremonien gikk vi ut for å ta bilder og for å få kasta hatten i været!! Når vi kom inn i klasserommet igjen fikk vi noen beskjeder av Sandy også hadde ambassadørene laga en "personalisert"(?) diploma til oss. Som Lucrezia fikk "the most fashionable of camp", Francesca "The girliest of camp" og jeg fikk "the cutest of camp" HAHAHA. Så hver gang noen kaller meg stygg kan jeg si at jeg fikk en pris av å være søt 😂 Etter at vi hadde tatt noen fler bilder, gikk vi ned i loungen og hadde fest!!! Det var sykt koselig også dansa alle sammen. Det var retten og sletten en vellykket graduation party. 

  Når vi gikk til rommene ble jeg med Mathea og Emilie inn til huset deres og så bestilte vi Dominos!! Det tok kjempelang tid før vi fikk den, for vi ga tydeligvis feil nummer så han trodde nesten ikke på oss når vi ringte han igjen. Men vi fikk den etter den 2t. Emma, den ene ambassadøren kom inn og spiste pizza med oss! :)

  Greta, Clara, meg, Johannes og Paulina 

   

  Graduated! 

   Merle, Marco, Ellie, meg, Ingvild, Paulina, Emma og Vicent. Ingvild, Paulina og jeg hadde blitt cutest på camp!

  Ellie og meg <3 

  Mathea, Emilie og meg <3
   

  Ambassadørene våre<3 (+Sandy i venstre hjørnet)

  Meg, Lucrezia og Francesca <3

  "Cutest of the camp" og "Diplomaet" mitt. Jeg fikk tydeligvis "B" på EFCELT testen/eksamen

   

  Hatten på

  Hatter i været!

   


  Sorry at det har tatt nesten en uke før dette innlegget ble lasta opp, men ville ha med bildene og fikk de ikke opp med engang!

  Kommer nytt innlegg snart, for jeg er nå hos familien i Eastbourne :)

  Preikas!

 • Publisert: 31.08.2015, 04:18
 • Kategori: EF camp 2015
 • 0 kommentarer
 • Dag 13 - 15 på camp

 • Publisert: 29.08.2015, 04:00
 • Kategori: EF camp 2015
 • Hallo!

  Så PC´en min vil ikke ta i mot bildene mine så får bare legge de ut senere, sorry.


   

  DAG 13 Onsdag 26 august

  Siden de nye elevene skulle komme i dag fikk vi "day off" på en måte. Jeg sto ikke opp før nærmere 11 tiden, for da hadde vaskedama vært innom to ganger og Merle, en ambassadør, skulle gi meg min nye gruppe. Den første gruppa kom litt etter 12, det var både nordmenn og thailendere, men før de kom måtte vi gå på romma demmes og gi dem en EF bag og EF bracelet. Dagen i dag brukte vi egentlig bare på å ta i mot nye studenter og få masse informasjon. På vei opp fra Universitet fikk både Clara og jeg lov til å sitte på med Nick opp til residence, noe vi begge var glad for. 

  DAG 14 Torsdag 27 august

  Lucrezia og jeg sovna på rommet hennes i går kveld da vi satt å så på "Grease" så jeg kom meg ikke på rommet før nærmere 2.30. Som også betydde at jeg var veldig trøtt og 50 minutter for sen.... Men jeg rakk det akkurat til opprop. Jeg møtte også ei tysk jente jeg har snakka litt med, for vi skal gå på samme skole. Vi fikk enda mer informasjon i dag, så var ganske tung i hodet. Mathea, Emilie og jeg dro til byen samtidig som alle andre, men løp før de siden de hadde med store EF skilt. Vi klarte å møte på de i byen så vi stakk heller på Subway. Jeg fikk gjort min siste klesvask før avreise til vertsfamilien så jeg ikke har så veldig mye som må vaskas i det jeg kommer. Og i morgen skal vi til London!

  DAG 15 Fredag 28 august

  Jeg skal ikke starte av med å si "jeg forsov meg i dag også", men jeg gjorde det... Heldigvis rakk jeg å gjøre alt som måtte gjøres før vi skulle dra. Når vi først ankom London måtte vi vente på at alle bussene skulle komme, for vi var nesten 300 stykker. Jeg trodde jeg så Sophie, så jeg skulle skremme henne, så jeg smygde meg opp bak henne, men fant fort ut at det ikke var henne, så jeg løp vekk. LOL. #irskhistorie ´cause why not? Når alle bussene og elever var kommet skulle vi på en båttur. Den var helt OK, fikk litt fritid så det gikk på å finne mat å spise, noe Amalie, Mathea, Emilie og jeg var temmelig glad for :) Når vi kom hjem måtte vi rett til UNI og spise også skulle vi ha en "wrap up" i striped (auditoriet). Alle camperne løp opp på scenen og klemte ambassadørene. Det var sinnsykt trist, alle ambassadører og elever gråt. Etter en stund gikk vi opp og jeg skypa med mamma så hun kunne "hjelpe" meg pakke, og det gikk overraskende bra! I morgen er det tidlig start og tid for å møte fammen. Grugleder meg. Jeg begynner også å bli syk btw.....


   

  Jeg skal prøve å få fiksa bildene, men vet´ke hvordan man gjør det. Så får vel bare vente til det forhåpentlig fikser seg selv :P

  Natta

 • Publisert: 29.08.2015, 04:00
 • Kategori: EF camp 2015
 • 0 kommentarer
 • Dag 10 og 11 (&12) på camp

 • Publisert: 26.08.2015, 17:16
 • Kategori: EF camp 2015
 • Hallo! I går hadde vi graduation, som var overraskende koselig. Et lite innlegg fra hva som har skjedd også skal jeg prøve å få laget et eget innlegg om graduation. Tror ikke det blei så mange bilder da, men tror andre tok en del, så stjeler nok bare fra de når de legger de ut på fb:) 


   

  DAG 10 Søndag 23 august

  Så i dag skulle vi filme en liten film, og som så sagt jeg grua meg skikkelig. Jeg sov nesten ingenting kvelden før, og det hjelper ikke når man er morgengretten fra før av. Så selvfølgelig forsov jeg meg (føler jeg sier det i hvert innlegg) så jeg droppe frokosten (ikke bra, gretten uten mat også) og tok en dusj i stedet. I tillegg så pissa det ned med regn, og vi måtte til byen og filme filmen vår.... Jeg var på team med to gutten og jeg trodde jeg skulle knekke om nakken på han ene, han plaga meg hele dagen og sa at jeg var "pissed", noe jeg var og han hjalp ikke saken... Etter lunsj redigerte jeg ferdig filmen også fikk jeg skypa med Vilde!!! Har ikke snakke med henne på en stund så det var stas, også fikk jeg "møte" vertssøstrene hennes, herregud så søte. Men uansett når filmen vår skulle vises gikk jeg ut, som vanlig. Når vi skulle ut å ha noe som het "champions" dro jeg og Sophie opp til residence, for hun følte seg ikke helt i form. 

  DAG 11 Mandag 24 august

  Vi skulle egentlig til Bournemouth i dag, men siden det regner så, så er det ingenting å gjøre der, så vi dro til Oxford i stedet. Jeg klager ikke, for jeg elsker Oxford! Francesca og jeg dro ned til kafeterian og henta lunsj for noen andre og oss selv. Det pissa så vi var ganske våte når vi kom tilbake, men jeg gadd ikke skifte fordi jeg er dum. Jeg frøs skikkelig på bussen for de foran meg hadde på aircondition, Heldigvis sovna jeg fort. I Oxford fikk vi en omvisning av en eldre dame, som tok oss med litt rundt. Vi fikk 3 timer fritid, som betydde pizza hut og shopping!!! Jeg kjøpte kun en paraply, for det er viktig her! og to topper. Når vi kom tilbake kunne jeg ikke bry meg med å gå tilbake til UNI, for det er et stykke å gå, også bare regna det. Så jeg ble inne resten av kvelden og bare så på filmer. 

  DAG 12 Tirsdag 25 august

  I dag forsov jeg meg ikke!! I engelsk timen i dag skulle vi ha vår EFCELT test/exam, herregud den var skikkelig rar. I begynnelsen var det noe høre oppgaver og jeg bare "herregud, dette er jo bare barnemat" også fikk vi noen tekster vi skulle lese også var det en om noen fugler. Herregud, det var umulig. Etter lunsj gikk jeg til residence og tok en dusj. Vi skulle være tilbake i loungen 14.30 og da fikk vi beskjed om at vi skulle plukke en lapp, på den lappen stod det et navn og til den personen skulle du kjøpe en liten gave for £1. Jeg gikk med Mathea og Emilie og på vei ned passerte vi en gutt med gitar, og helt ut av det blå lager Emilie en gitarlyd og veiver litt med armene. Herregud, jeg lo så jeg grein og gutten hoppa unna for han skvatt så. Etter at vi hadde kjøpt gavene dro vi tilbake, hvor jeg så på teen wolf og sminka meg. Jeg var halvveis i å krølle håret, når ambassadørene banka på døra mi og ba meg gå ut. Alle i huset ble kasta ut også hadde de housecheck, for folk har tydeligvis gjort ting som ikke er lov, og også hatt ting som ikke er lov. Etter en stund fikk vi lov til å gå inn også fikk jeg stelt meg ferdig før vi gikk ned for graduation.  


   

  PC´en min har klikka litt så jeg får ikke lagt til noen bilder akkurat nå, men skal prøve å få lagt de inn senere :)

   

 • Publisert: 26.08.2015, 17:16
 • Kategori: EF camp 2015
 • 0 kommentarer
 • Dag 7 - Dag 9 på camp

 • Publisert: 23.08.2015, 11:00
 • Kategori: EF camp 2015
 • Hallo! Så da er tiden kommet for en ny oppdatering! Det forrige innlegget ble kanskje litt langt så skal enten a) ikke ha så mange dager, b) ikke skrive like mye eller c) begge deler, men for se hva som skjer :)


   

  DAG 7 torsdag 20 august

  Så i dag, hadde vi vanlig med engelsk klasse fra 10.00-12.30. Etter lunsj dro vi på "Winchester hike". Vi hadde så vidt kommet inn til byen før Mathea, Emilie og jeg klarte å miste de andre, det er så typisk vår flaks. Vi fant de heldigvis igjen etter ikke så altfor lenge, men herregud det var komisk, for jeg måtte ringe Lucrezia, ei fra Italia, og hun skjønte ikke hva jeg sa og jeg skjønte ikke hva hun da. Hun snakka om en firkant også spurte jeg henne om hun så en statue, men det gjorde hun ikke. Det viste seg at statuen var 20 meter unna henne, og den var gigantisk... Det var egentlig ganske langt å gå også klarte vi å gå oss bort på vei hjem (med alle de andre), men vi overlevde, selvom vi trodde vi skulle dø et par ganger. Seinere på kvelden hadde vi "Pizza, games & movie night", det var koselig, men jeg dro opp på rommet med noen av de tyske jentene. Clara og jeg vaska også klær for første gang, med litt hjelp fra Vincent, men han telles ikke :P 

   

   

        

  Meg, Oli, Elisa, Lucrezia og Francesca ♡

   

    Lederene og en del studenter 
   

  Francesca, meg og Emilie  

   

   Huset hvor Jane Austen døde i :0

     

                                                                                                                                                      Søtaste Oli lot oss ta på han fakenegler  

  DAG 8 fredag 21 august

  Jeg fikk lov til å sove litt lengre i dag, for jeg skulle møte Vincent og Clara for å få klærne våre. Vi skulle møte Vincent klokka 9, men han kom ikke før 9.15 og han hadde ikke henta klærne våre enda.. Gutter... I engelsk klassen hadde vi en GCSE exam, gikk helt greit egentlig, tror jeg. Jeg var kjempeglad for at jeg ikke droppa lunsj, for vi hadde hamburgere! Lucrezia, Francesca og jeg dro til byen for å få kjøpt noen skolesaker, jeg endte også opp med to bøker og en film, ops, men jeg fikk endelig bytta Jack Wills genseren min, men først dro vi til rommene våre da jeg endelig fikk rydda rommet mitt!!!!! Jeg kjøpte også en hettegenser fra universitet vi "går" på også fikk jeg med en t-skjorte. Vi hadde "sportsevening", men jeg slapp unna, for knærne mine har vært vonde etter all gåinga. Vi skulle til å se på "The DUFF" (filmen jeg kjøpte) på kjøkkenet vårt, men Marco og Elisa (italienske ambassadører) kom inn og de snakka italiensk med jentene, så jeg tok på neglelakk. Lucrezia kom på rommet mitt etter CURFEW og så på "The DUFF" da, og hun elsket den, som var bra, for det er tredje eller fjerde gang jeg ser den. 

  ROMMET MITT!!

   

   

   

   
   

  DAG 9 lørdag 22 august

  I dag klarte jeg å komme 10 minutter for sent til timen, kun fordi jeg ikke gadd/orka å stå opp. Men når jeg kom drev de bare med yoga, så det gikk greit. Vi har sånn 10-15 minutter med yoga, hver morgen. Men etter det så skulle vi lage et manuscript, som vi skal "act out" og filme i morgen. Helt ærlig gruer jeg meg skikkelig. Det var skikkelig varmt i dag, så etter lunsj dro jeg opp på rommet og skifta til den navy blue maxikjolen jeg kjøpte på Primark her om dagen. Vi dro også til "the military museum", "the great hall" (fikk ikke helt med meg hva det het), men King Arthur´s round table er der i hvert fall, så det var da kult. Også dro vi ett sted til, men jeg gikk ikke inn dit. Før vi dro hjem stakk Lucrezia, Francesca og jeg innom Poundland igjen og kjøpte litt godiser. Etter middag i dag hadde vi en "musicbingo" det var skikkelig morsomt. Vi skulle velge 10/100 sanger også skulle vi kryssa av de sangen vi hadde skrevet ned, når de ble spilt. Tror ikke noen vant, for det tok drit lang tid. På vei hjem begynte det å tordne, og jeg er livredd torden... Vi var ute en stund og Marco joina oss etterhvert. Det var Paulina´s bursdag så vi gikk inn til huset hennes og spiste litt kake og drakk brus. Vi skulle inn til Aram sitt hus seinere for å spise pizza, men jeg så George, så jeg catnappa hxn i stedet. Det er egentlig ei hunkatt som heter Lola, men ambassadørene kaller henne George. Så jeg tok med George på rommet, mens de andre gikk for å spise pizza. 

      
      King Arthur´s round table 

      

  Sophie, meg, Lucrezia S., Shannon, Joanne og Marit ♥

    
    George bestemte seg for å leke med håret mitt, i det jeg tok bildet... 😂


   

   I morgen skal vi filme manuscripte vårt, og som sagt, så gleder jeg meg ikke. Vet´ke hvorfor, men syntes bare det er ubehagelig...
                                                                                                                              

   

   

 • Publisert: 23.08.2015, 11:00
 • Kategori: EF camp 2015
 • 0 kommentarer
 • Avreise - Dag 6 på camp

 • Publisert: 20.08.2015, 07:30
 • Kategori: EF camp 2015
 • Hallo.

  Som lovet så skulle jeg lage et innlegg fra avreise til nå.

  AVREISE OG ARRIVEL 

  Så jeg dro dagen før inn til Gardemoen, hvis ikke måtte vi dratt ganske tidlig. Jeg sa ha det til bestefaren min og naboen og hunden hennes. Daniel, storebroren min, hadde grillfest med venner, for han skulle også flytte dagen etter. Det var så mye tyngre å si ha det til han enn det jeg trodde, også var det tungt å si ha det til Amigo. Jeg klarte ikke slutte å gråte 😂 Vi henta Vilde rundt 9 tiden og tok buss/tog inn til Oslo. Ingen av oss fikk sove på flyplassen så blei litt hyper etterhvert. De andre utvekslingselevene kom rundt 5 tiden. Jeg ville ikke gå gjennom tollen før nærmere 7 tiden. Skal ikke ljuge, det var ganske tungt og grein og god del. EF-bagen min, som vi har fått av EF sleit! Jeg hadde så vidt kommet gjennom tollen, det var forferdelig. Flyet var forsinket 1 time, men når vi først kom hit, gikk alt veldig fort. Sandy, EF lederen, møtte oss og når vi kom på bussen tror jeg alle sovna. Jeg hadde ikke sovet noe tidligere, men sov ikke noe godt verken der eller på flyet. Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, for vi var de første som kom hit, så det skjedde egentlig ikke noe særlig mer den kvelden.

  DAG 1. fredag 14 august

  Jeg klarte å forsove meg allerede første dagen, så det var imponerende. Etter frokost skulle vi ha en placement test. Når vi var ferdig med den fikk vi beskjed om at vi skulle ha en oral exam, alle freaka, men vi ble plassert fire stykker per bord og fikk et tema å snakke om. Vi var fire jenter og fikk tema "ekstrem sport". Vi snakka litt om det, men bytta fort tema til film og bøker. Etter lunsj skulle vi på scavanger hunt, dvs. at vi skulle finne forskjellige ting. Det var overraskende morsomt. Vi var 6 eller 8 jenter sammen og fant/gikk gjort mye av det som stod på arket. Etter scavanger hunt fikk vi litt fritid, men kjøpte ikke noe særlig egentlig. Seinere på kvelden skulle vi ha speed dating! Det var så sinnsykt kleint. Jeg kunne ikke høre noe av hva den andre personen sa så jeg bare smilte og nikka. 

  DAG 2. lørdag 15 august

  Dag 2 var jeg faktisk ganske tidlig, for jeg ville ikke forsove meg igjen. Brannalarmen gikk også av, den var sinnsyk høy. Vi hadde vår første "time" i dag. Jeg sitter med to gutter, Leandro fra Italia og Jonas fra Tyskland. Timen gikk helt greit. Vi bestemte oss for å dra til byen for lunsj, vi var kanskje 7 stykker som dro. Og når vi kom dit så jeg en gruppe folk med greyhounder, som samle inn penger. Jeg bestemte meg for å gå bort og gi litt penger og klappe hundene. To av de var svarte og den ene var prikk lik Snoop. Plutselig begynte jeg bare å gråte, for jeg savna Snoop ganske mye. (Hun er død). Francesca kom bort til meg og etterhvert gikk vi videre for å få noe å spise. På ettermiddagen skulle vi gå sammen 6 og 6 og intervjuet folk på gata. Det var så flaut. Joanne, en av jentene, spurte en gutt om numre hans. Det var sinnsykt morsomt, men også flaut. Vi hadde en koselig picnic på kvelden.

  DAG 3. søndag 16 august

  Før timen vår begynte satt vi i lounge´n og både Lucrezia og jeg sovna, vi la oss litt for seint dagen før. Det var en av elevene som hadde bursdag så ambassadørene kom inn under undervisninga med de andre klassene og sang bursdagssangen til henne, og de hadde med ballonger, konfetti og kake. Skulle nesten ønske jeg hadde bursdag her, det var skikkelig koselig. Vi dro til byen i dag også for å spise lunsj og når vi kom tilbake drev ambassadørene og lederne å styra å stressa ute. Vi fikk beskjed om å gå inn og ikke si noe. Etter en stund fikk vi alle beskjed om å komme ut og da hadde de stelt i stand til en "British tea party" det var dritsøtt! Francesca og jeg dro tilbake til husa og fiksa neglene våre og gikk en tur, for å utforske området. På kvelden igjen hadde vi Winchester Olympics, omg, det var sinnsykt skummelt/gøy. Vi hadde en slags slåball-ish lek, drakamp og trebein (?). Vi måtte i hvert fall binne fast beina til to personer også skulle de løpe, det var sinnsykt vondt. Lucrezia og jeg satt på "kjøkkenet" og så på "Love, Rosie". Jeg fikk også skypa med Vilde, for hun dro på utveksling til USA dagen etter.

  DAG 4. mandag 17 august

  Jeg FaceTima litt med John før han måtte dro på skolen og jeg til London. På vei til bussen gikk jeg med Emilie og Mathea og vi snakke litt norsk. Oli, en av lederne, gikk forbi oss i det vi snakka norsk og endte opp med å stjele brillene mine for resten av dagen... Helt ærlig, det eneste vi gjorde i London var å dra på en Graffiti tour. Vi gikk rundt i øst-London med en dame som fortalte oss om graffiti. Vi fikk ca. en times fritid, men vi ble sluppet av et sted hvor det kun var mat, så den var litt kjip. Når vi kom hjem måtte jeg gå rett til Kantina for å få mat, for de skulle stenge. Vi fikk PIZZA!!!!  Vi så på "Kingsman secret service" i Lounge´n, men ble aldri ferdig med den, for bygningen skulle stenges...

  DAG 5. tirsdag 18 august

  Jeg klarte å forsove meg i dag også... Vi gjorde egentlig ingenting, så for lunsj dro jeg til byen med noen andre og kjøpte en god del ting. Når vi kom tilbake hadde vi en quiz, som vi senere fant ut at vi vant. Som premie fikk vi sjokolade og en ugle bamse kalt Charlie. Oli spurte om Charlie var min, for hvis han var det måtte han nesten stjele han for en dag. Sa det var gruppa sin, men jeg har stjelt han. Ambassadørene fortalte litt fort hvordan demmes utvekslingsår var og viste noen bilder. Vi skulle ha en konkurranse etter det hvor vi skulle "beskytte" et egg, som i den ene One Tree Hill episoden. Vi skulle lage et lite fort for egget så når vi slapp det fra andre etasje skulle det ikke knuse. Hvis det knuste skulle Oli knuse ett egg i hodet på en av elevene og vice versa. Vi hadde ikke hatt egget i 2 sekunder engang før Aram klarte å knuse egget, det var hysteriskt. Heldigvis fikk vi et nytt ett da, men vi tapte for det om. Jeg fikk heldigvis ikke noe egg knust på hodet mitt. 

  DAG 6. onsdag 19 august

  I dag har jeg egentlig ikke vært helt i form så etter lunsjen gikk jeg opp til dormsa og la meg til å sove. Jeg sov helt til etter middag, så det var litt kjipt at jeg ikke rakk det, men jeg overlever. Vi hadde et talentshow på kvelden, og det var skikkelig morsomt å se på. Nesten alle gjorde noe, så det var ganske mange opptredener. Vi fikk lov til å gå til romma før klokka 9pm, så har skype med mamma og pappa i godt over en time i dag. Lucrezia kom innom rommet mitt i kveld og jeg skal til å legge meg.

   

  Vilde og meg

  mamma og meg

  pappa og meg   Dorms´a

  Scavanger hunt  På vei til byen. Joanne, Sophie, meg, Lucrezia og Francesca

  Sophie og meg 

  Lucrezia, Joanne i bakgrunnen, meg, Francesca og Sophie i bakgrunnen 

  Minion

  British tea party

  Lucrezia og gitaren hennes John 😂

  Får lagt ut et bildedryss senere kanskje!

   

 • Publisert: 20.08.2015, 07:30
 • Kategori: EF camp 2015
 • 0 kommentarer
 • hits