whyayefrida

Hjemreise #wreck

 • Publisert: 28.06.2016, 23:36
 • Kategori: England 15/16
 •  Hallo!

  Så når vi endelig klarte å stå opp, som tok litt tid og vi forsov oss, gikk vi ned til kantina og spiste litt frokost. Bussen vår skulle ikke dra før 12, men vi/jeg måtte pakke ferdig og vi ville også si ha det til jentene fra HCC. Når det nærma seg 10, fikk vi plutselig beskjed om at alt hadde blitt pusha en time fram som ville si at vi skulle dra 11 og ikke 12, så vi ble litt stressa. Theresa og jeg hadde to tunge kofferter hver og en tung håndbagasjebag hver. Vi fikk tatt koffertene ut og levert nøklene våre og like før vi gikk på bussen begynte det å regne....

  Det tok oss en times tid til å komme til Heathrow og Theresa og jeg hadde mange små øyeblikk hvor vi bare gråt på hverandres skuldre på bussen. Når vi kom inn måtte vi sjekke inn bagasjen vår, men siden Theresa skulle til Müchen så måtte hun sjekke inn et annet sted, så hun fikk hjelp av en eldre dame som jobba for EF. Jeg ble ferdig før henne så jeg gikk til henne, mens jeg gikk til Theresa ringte Celine meg før å høre hvor vi var, for hun og noen andre skulle møte oss på flyplassen. Når Theresa og jeg gikk ut av toalettet og var på vei til de andre bare stoppa vi opp og bare brast ut i tårer. Etter vi hadde fått tatt oss sammen, eller så mye vi kunne, gikk vi til de andre. Jeg så skikkelig sur ut når vi møtte de, men jeg prøvde bare å holde tårene inne, ikke at det funka. Når jeg så Celine begynte jeg bare å gråte igjen. Etter en stund gikk Theresa og kjøpte litt mat, og mens hun kjøpe mat kom Sammy. Han hadde sagt dagen før at han ikke kunne komme, så vi var veldig glad når han kom. Bless han, hver gang jeg begynte å gråte så begynte han bare å tulle med meg, for å få meg til å ikke gråte, noe som funka en stund. Men når Celine ga oss gaven hun hadde kjøpt oss, hadde jeg helt sammenbrudd. Like før jeg måtte pakke sakene mine for å gjøre meg klar til å gå gjennom security braste helvete ut. Jeg, Theresa og Celine lå nærmest på gulvet og bare gråt og klemte hverandre, og det var bare helt forferdelig. De er to av jentene jeg ser på som lillesøstre og det var helt forferdelig å skulle si ha det til de. De ville gå med meg til security, men jeg nekta for jeg hadde virkelig ikke klart det. Så når jeg henta sakene mine ga jeg de en rask klem før Sammy gikk med meg til security. Han hjalp meg med å sette sminka mi i en liten pose og når jeg sa ha det og gikk gjennom security bare gråt jeg. Det var fler folk som spurte om jeg var ok, men heh nei. Herregud jeg var et vrak og så fort jeg kom på flyet leste jeg brevet Theresa hadded skrevet til meg, som fikk meg til å gråte enda mer. Jeg prøvde å sove så mye jeg kunne på hjemreisen for hver gang jeg åpna øynene og bare så ut begynte jeg å gråte igjen hahah. 

  Når jeg kom til Gardemoen klarte jeg ikke være glad, men jeg skulle endelig se Vilde, som jeg ikke hadde sett på 10 måneder, for hun var utveksling i Texas. Jeg begynte ikke glede meg noe særlig før jeg faktisk så "exit" skiltet. Det var jo kjempekoselig å se Vilde og hennes foreldre og mamma og pappa der også. På toget hjem måtte pappa tydeligvis flytte seg for han fikk så vondt i hodet av all snakkinga til Vilde og meg! Vi kom ganske seint hjem så jeg la meg så å si med en gang jeg kom hjem.
  Jeg har vært hjemme i to uker nå, og ikke misforstå meg jeg elsker Norge, men jeg savner England og alle vennene mine der....


   

   


   

  ☓★☓


  #utveksling #uk #England


   

 • Publisert: 28.06.2016, 23:36
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • Winchester

 • Publisert: 20.06.2016, 13:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så søndagen starta med frokost med familien klokka 10. Etter frokost pakka jeg resten av sakene mine og støvsugde og "vaska" rommet mitt. Karen og jeg måtte dra rundt 12 tiden, for vi måtte innom jobben til Becci for å si ha det og coachen skulle dra 13.30 så vi måtte være der 13.00. Det var kjempetrist å si ha det til Will og Andrew og huset egentlig. Karen hadde kommet opp på rommet mitt tidligere og vi bare stod der og gråt og klemte, det var en ganske emosjonell dag. Hele helgen var emosjonell. På vei på jobben til Becci fikk jeg melding av Katie som sa at hun ikke kunne komme allikavel, så gårsdagen ikke farvel var vår farvel, og da ble jeg jo enda mer emosjonell. Når jeg sa ha det til Becci begynte henne å gråte og da begynte jo jeg å gråte og samme med Karen. Vi ble plukket opp av coachen hvor vi ble sluppet av. Det tok oss 3 timer å kjøre til Winchester og begynnelsen var veldig tårefull. 

  Når vi kom til Winchester møtte jeg Lucrezia, en av italienerne jeg ble så godt kjent med fra camp. Vi hadde ikke så veldig god tid på oss når vi kom dit, for vi måtte så og si gjøre oss klare for prom med en gang. Prom starta ikke før nærmere 21-tiden, men vi skulle ha graduation og spise middag i mellom tiden, og vi ville ikke hatt tid til å gå opp og stelle oss etter middag. Graduation starta 18.30 og holdt på en times tid og vi hadde 30 minutter til å ta bilder før det var mat. Prom var overraskende vellykket. Jeg var overraska siden jeg har aldri vært noe stor fan av prom. Mot slutten skulle promking and queen ble ropt opp. Så de fra the prom komiteen hadde gått rundt og valgt 3 gutter og fire jenter. Jeg ble ropt opp som en av de, og jeg var ikke så veldig blid haha. Jeg syntes det var hyggelig, men måten de skulle erklære vinneren på var jeg ikke enig i. "DJ"en skulle rope opp ett og ett navn også skulle man juble høyest på den personen man ville skulle vinne. Jeg trodde det ville være kjempestille når mitt navn kom opp for jeg kjente legit ingen der 😂 Jeg fikk heldigvis litt jubel da, så jeg så ikke så dum ut oppe på scenen😅 Promking og queen skulle danse, så takk gud for at jeg ikke vant haha, Bless Silje da, vinneren, hun bare "jeg kan ikke danse, jeg kan ikke danse!!!!" og hadde helt panikk. Hun klarte seg ganske greit da. Etter prom gikk vi tilbake til rommene våre og Theresa var inne hos meg og pakka for meg mens jeg skrev brevet hennes. Vi gikk ikke å la oss før 4 om morgene og måtte opp 8 dagen etter... Vi var litt døde kan du si😂   

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england 


   

 • Publisert: 20.06.2016, 13:00
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Siste hele dag i Eastbourne

 • Publisert: 19.06.2016, 13:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så da var det kommet til min siste dag i Eastbourne. Jeg møtte opp med Tash på formiddagen, og var med henne i noen timer. Vi skulle egentlig plukke jordbær, men når vi kom dit hadde de ikke noen jordbær... Så vi dro til the seafront i stedet og gikk langs vannet. Det var også et lite ´tog´ som kjørte der, så vi satte oss på den på vei tilbake til bilen. Hun kjørte meg så til kjøpesenteret hvor jeg skulle møte opp med Sammy. Jeg ringte Sammy fler ganger, men fikk ikke tak i han og fant han heller ikke. Når jeg gikk så jeg han plutselig gå forbi meg, så jeg gikk opp til han og så gikk vi litt rundt sammen. Vi skulle til Hailsham senere for å møte opp med Theresa og vennene hennes, så Sammy kjørte meg hjem så jeg kunne ta en dusj først. Tror aldri jeg har vært så rask i hele mitt liv. Jeg skulle akkurat til å gå ned når Karen sa at Sammy måtte tilbake til byen, for den ene ramma han hadde kjøpt hadde knust, så jeg bare venta med vfamilien. 

  Når han henta meg igjen dro vi til spoons i Hailsham og bare prata noen timer. Sammy skulle så kjøre Celine og Theresa hjem og slippe meg av i Polegate, for jeg skulle til Pop. Når han slapp meg av begynte jeg å gråte, for jeg visste at det var siste gang jeg så Celine og Sammy sånn ordentlig. Neste gang jeg skulle se de ville være på flyplassen for å si ha det. Jeg møtte Karen og Andrew når vi plukka opp maten og så var vi hos Pop noen timer og spiste Fish´n´Chips. Becci plukka meg så opp for å kjøre meg til Katie så jeg kunne si ha det til henne. Vi dro på en restaurant og prata en stund før Karen plukka meg opp. Katie skulle komme å si ha det på søndag så vi var ikke noe triste og trodde vi skulle se hverandre igjen på søndag.   

   

   


  ☓★☓


  #utveksling #uk #England


   

 • Publisert: 19.06.2016, 13:00
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • EF-night

 • Publisert: 18.06.2016, 17:46
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  På fredag blei jeg med Caitlin til "One Life" for å ta noen piercinger. Etter at det var gjort og jeg gjorde noen ærender for meg selv tok vi bussen til Hailsham hvor jeg skulle møte opp med Em og Soph for å si ha det. Vi dro fra Eastbourne rundt 13.30 tiden så vi trodde vi hadde god tid, for det tar som regel bare 15-20 minutter med buss til Hailsham, men det var kjempe trafikk så det tok oss 40 minutter, så jeg var 10 minutter sen (ikke at det er noe nytt)... Vi var sammen i en times tid før vi måtte gå hver vår vei, og det var kjempetrist å si ha det. 

  Når jeg kom hjem facetime´a jeg med mamma og hun ´hjalp´ meg med å pakke litt før jeg måtte tilbake til Hailsham hvor jeg skulle møte Caitlin på jobb. Jeg ble med henne hjem hvor jeg fikk møte hunden hennes Alfie!!!! Han var skikkelig søt. Vi var hos henne litt før hun og mora skulle til Tesco og jeg skulle på skolen for en liten EF-night. Det var igjen kjempetrist å si ha det til Caitlin, men vi gjorde det ganske fort for å ikke bli for emosjonelle. 

  På EF-nighten fikk vi hoodies med kallenavnet vårt på baksiden og "HCC leavers 2015-2016" på forsiden, som et lite minne om dette året og skolen. Ikke at det er så lett å glemme😂 Vi fikk så dominos!! Jeg var skrubbsulten så jeg var ganske letta, tror Theresa også var ganske letta, for jeg blir ganske gretten og moody når jeg ikke har spist😅 Senere på kvelden hadde Fabiana laget en video om året hennes i England, jeg tror jeg gråt sånn 3 ganger mens den ble vist og etter stod Theresa og jeg og bare gråt på hverandres skuldre. Etter det var ferdig dro vi til en liten park og ikke lenge etter det dro vi hjem. 


   

   


   

  ☓♡☓


  #utveksling #uk #england 


   

 • Publisert: 18.06.2016, 17:46
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Bodyguard

 • Publisert: 17.06.2016, 14:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  På torsdagen hadde jeg matteeksamen om morgenen, og det var det aller siste jeg gjorde på skolen før ferien min! Det var deilig å bli ferdig med 8 eksamener, men også veldig rart for da visste jeg at jeg ikke hadde lang tid igjen i Eastbourne eller England generelt. Et par uker tidligere hadde Ellie, Theresa og jeg avtalt at vi skulle se på ´Bodyguard´ en musikal, som en avslutning på året vårt sammen, men pga. forskjellige ting blei ikke Ellie med, men Theresa og jeg hadde kjøpt en billett til Celine som en liten avskjedsting så hun ble med oss i stedet. Før vi gikk til teatre dro vi til en italiensk restaurant, Ellie ble med dit og det var egentlig ganske koselig. Jeg var lettere hatt av jentene da, for jeg klarte ikke å se normal ut på noen av bildene, ops... Vi gikk til teatre litt før 19, i og med at musikalen begynte 19.30 og vi måtte hente Celine´s billett først. Hvis du noen gang får sjansen til å se ´Bodyguard´ som en musikal er det å anbefale. Det var kjempebra!! Jeg var å så på Chicago i april, men denne var garantert favoritt! I pausa innså jeg at jeg kun hadde noen dager igjen så alle jentene bare satt der og grein, haha. Så jeg endte opp med å kjøpe is til oss.

   


   

  ☓★☓


  #utveksling #uk #England


   

 • Publisert: 17.06.2016, 14:00
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • New hair, Beach and Harvester

 • Publisert: 16.06.2016, 20:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så som sagt skal jeg lage innlegg for den siste uka mi in England, men jeg vil ikke har for mange dager på hvert innlegg og for mye skrift, selvom det er ganske mye skrift. Og vil heller ikke legge ut for mange innlegg om dagen, for jeg suger til å blogge, haha!

  NEW HAIR AND BEACH

  Så på mandagen hadde jeg egentlig skole før siste time, så jeg fikk plana med Celine at jeg skulle til faren hennes sin salong og få gjort noe med håret. Jeg hadde time klokka 9.30 og var ikke ferdig før nærmere 1.30 wtf. Det var veldig mye venting da, men allikavel, har aldri vært hos frisøren i så mange timer før. Jeg farga jo håret lilla i januar og den fargen var blitt ganske stygg nå så det var litt rød/ginger aktig. I og med at røttene mine var så synlig fikk jeg tilbydd å få den samme mørke fargen i røttene mine og litt her og der i tuppene mens resten er litt karamell farge aktig. I og med at jeg er mørk i røttene kommer det bare til å se ut som en ombré eller balayaga når det gror, så jeg slipper å tenke på at jeg må få farga håret. Jeg klipte også ganske mye av det. Jeg tok dessverre ikke noe proper before and after bilde, men når jeg ser på bilder fra før jeg klipte meg var det ganske langt. 

  Etter skolen på mandag møtte Katie, Caitlin og jeg Theresa på bussholdeplassen så vi bestemte oss for å dra til henne senere på dagen, jeg ble henne rett hjem for å gjøre litt revision for eksamen også kom jentene rundt 17-18 tiden. Så fort de kom dro vi så å si rett til stranda.


  dette bildet var tatt med en gang jeg gikk ut av salongen

  Og dette var tatt et par timer senere og etter jeg hadde bestemt meg for å rette det
  HARVESTER 

  På onsdag etter eksamen hadde jeg snakke med de jentene jeg var nærmest med i english language og spurt om de ville være med ut å spise kun så jeg kunne si ha det. Så vi møtte opp på Harvester i polegate, midt i mellom av Eastbourne og Hailsham, og det var Ruth, Emily, Caitlin, Katie og meg. Sophie var invitert, men hun kunne ikke komme fordi hun hadde så mye business arbeid å gjøre. Jeg hadde kjøpt de en liten bilderamme og med hovedsakelig et bilde av meg og den personen bilde var til og de fikk også et gruppebildet fra bursdagen min. Jeg tok ikke noen bilder, men det var kjempekoselig og bare gå ut med jentene og bare snakke og tulle egentlig. Selvom det var et ´farewell meal´møtte jeg opp med de igjen, haha. 

   

   


  ☓♡☓


  #utveksling #uk #england 


   

 • Publisert: 16.06.2016, 20:00
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • BBQ, Pevensey Bay og "Me Before You"

 • Publisert: 16.06.2016, 02:19
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Nå er jeg hjemme i Norge igjen, men tenkte jeg kunne lage et par innlegg om den siste uka mi i England, for jeg var på en BBQ, dro til stranda og så på me before you, ordna håret, hadde et ha det måltid med jentene, dro til en musical, hadde en EF-night, dro til farewell days in Winchester og noen av vennene mine kom til flyplassen for å si hadet.

  BBQ

  På lørdag, etter vi hadde vært på spa og Alfriston, var jeg invitert til en BBQ for en gutt som heter Tyler, for han skulle til Amerika for 3 måneder. Jeg kan ikke huske hva jeg gjorde på dagen, men BBQ´en starta rundt 19 og det var en koselig kveld. Vi måtte ta bussen til Hailsham fra Theresa´s så vi måtte gå 15 minutter til busstoppet, vi løp innimellom, noe som er bra får vi måtte løpe det siste stykket for å rekke bussen, for vi så den kjøre. Det var skikkelig stress, haha. Jeg kjente egentlig ingen, men det gjorde Celine og Theresa så jeg endte egentlig bare opp å henge med noen av vennene og kjæresten til vertsmors tidligere student. Det var egentlig ganske koselig, så jeg ble enda bedre kjent med de. Celine måtte hjem litt før 23, så Kyle og jeg kjørte henne hjem. Vi fikk ikke dratt hjem før nærmere 00.15 fordi vi hadde en liten episode, så når jeg endelig kom hjem da, var jeg temmelig sliten.    

  PEVENSEY BAY OG ´ME BEFORE YOU´

  På søndagen dro hele ´familien´ til Pevensey Bay Sailing club. Der var vi bare og slappa av i flere timer og bare nøt sola egentlig. Det var et par seilingsløp som foregikk så vi så litt på de, men helt ærlig så skjønner jeg fortsatt ikke så veldig mye av det, haha. Katie teksta meg så å si hele tiden fordi jeg skulle til henne på ettermiddagen og gjøre litt revision for engelsk eksamen vi skulle ha på onsdag og så skulle vi på kino senere. Vi dro ikke fra Pevensey Bay før nærmere 15.30, men Becci måtte til the harbour uansett så hun slapp meg av der. Når jeg kom til Katie´s bestemte vi oss for å dra på stranda i stedet får å gjøre revision, men det var koselig så pytt pytt. Vi endte opp med å gå i vannet, men det var dritkaldt! Etter en stund på stranda, igjen.., dro vi til Katie´s for å gjøre oss klare. Når vi kom til kinoen trodde vi at vi kunne gå inn i salen med en gang, men vi skjønte fort at det var slutten av en film, eller vi skjønte det ikke så fort, for vi gikk inn igjen og skjønte at det var slutten av den filmen vi skulle se, så vi løp ut igjen, hahha. Før vi gikk inn snakka vi om at det var skikkelig rart at tiden faktisk har kommet til at vi skulle se ´me before you´, for jeg lånte henne boka før påska og vi ble da enige om å se den sammen når den kom ut, og nå var tiden her liksom. Hvis du vurderer å se ´me before you´eller lese boken kan jeg virkelig foreslå å se/lese den for den er skikkelig bra!!!! Det tok meg nesten 2 timer å kommer hjem, men det var en vellykket dag, så det gikk greit😁
   


   

  ☓★☓


  #utveksling #uk #England


   

 • Publisert: 16.06.2016, 02:19
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Alfriston og spadag

 • Publisert: 04.06.2016, 15:50
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Dette innlegget skulle egentlig opp i går, men utsatte det til i dag.

  ALFRISTON

  Så i går formiddag dro Sammy, Theresa og jeg til Alfriston, Celine skulle egentlig være med, men hun måtte jobbe... Sammy plukka meg opp rundt 10 tiden på bussholdeplassen også dro vi å henta Theresa. Jeg hadde ikke spist frokost så jeg tvang Sammy til å kjøre innom Polegate så vi kunne kjøre innom McDonald´s drive thru. Grunnen til at vi dro til Alfriston er fordi det bare er 20 minutter unna og vi ville på en liten roadtrip sammen. Når vi kom dit stakk vi innom en liten café som var i en liten bakgård. Jeg var der med mamma og pappa og jeg tror Theresa også hadde vært der før. På vei hjem sang vi High School Musical sanger sammen, og Theresa og jeg har sånn seriøst de verste sangstemmene du noen gang kommer til å høre!   SPADAG

  Dette var samme dag som vi dro til Alfriston så det er egentlig spa ettermiddag. Helt ærlig så vet jeg fortsatt ikke helt hvor vi var, men det tok en time å kjøre. Vi hadde time 1.45 og vi kom 1.50, men vi ble heldigvis sluppet inn med engang. Karen skulle ha en massage mens jeg fikk en manicure. Etter at behandlingene våre var ferdige måtte vi vente 20 minutter på at neglene mine skulle tørke. Men etter det bestemte vi oss for å gå i treningsstudioet, jeg har ikke trent siden jeg flytta og trente nesten ikke i Norge så var spent. Og i tillegg dro jeg med en gymlærer... smh... Men det gikk greit, tror jeg. Vi hadde så vidt begynt på oppvarminga når brannalarmen gikk så vi måtte gå ut! Etter vi fikk lov til å komme inn og gjorde vårt og skulle dra, bestemte vi oss for å dra i bassenget og boblebadet de hadde. Vi satt der inne litt før vi bestemte oss å gå i bassenget og ta noen laps. Vi hadde ikke med håndkle så måtte tørke oss med t-skjortene våre haha. På vei hjem kjørte vi innom Route 22 og spiste, selvom vi hadde passet bedre inn på McDonald´s med tanke på hvordan vi så ut. Jeg hadde håret i en dott og håret mitt var søkk vått... Men alt i alt var det en koselig avslutning med Karen <3 
   

   


   

  ☓♡☓


  #utveksling #uk #england 


   

 • Publisert: 04.06.2016, 15:50
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Funfair

 • Publisert: 03.06.2016, 21:57
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  I går var jeg på funfair med Katie, men før det møtte jeg opp med Celine og Theresa i byen for å bytte en bikini jeg hadde kjøpt på primark. Jeg skulle ikke møte Katie før 18.30 så vi dro hjem til Theresa og spiste litt før jeg måtte dra tilbake til Eatbourne hvor Katie og moren henta meg på pieren. Funfairen var i The Princess park så det var ikke så det var cirka en halvtime gåtur fra pieren. Men herregud Katie er ei pingle, haha, hun skrek av alle karusellene vi tok, men hun var stille på haunted house hvor hun bare lo og jeg skrek som bare det og holdt øynene mine lukket gjennom hele greia... Jeg husker ikke hva de forskjellige karusellene het, men det var sånne vi hadde på handelsstevnet på Falkum i Skien. De hadde et lite hus som de har i Grease når Sandy har forandre seg og Danny har blitt jock og de synger "you´re the one that I want". Så vi gikk gjennom den og sang "you´re the one that I want", ikke at det var noe suksess, men det var hysteriskt😂 Kommer til å savne den raringen, hun er seriøst som en lillesøster, bare mindre plagsom😰
   

  ☓★☓


  #utveksling #uk #England


   

 • Publisert: 03.06.2016, 21:57
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Brighton

 • Publisert: 02.06.2016, 01:37
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo.

  På mandag dro Ellie, Theresa og jeg en liten tur til Brighton. Vi møttes i Eastbourne litt før 12 og rakk toget som dro 12.03. Når vi kom dit gikk vi rett til greggs for å kjøpe en liten brunch og så kikka vi litt rundt. Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, bare tok det med ro og var på pieren og så på streetperformances. Vi gikk en tur ned til stranda, før vi bestemte oss for å dra for a se på "hundeveggen" i Brighton, ja, det var min idé😅  Men på vei dit så bumpa vi innom noen folk som hadde på høretelefoner og dansa, litt som silent disco, og det ser skikkelig dumt ut. Det var en music tour, Theresa og jeg syntes det var skikkelig morsomt, Ellie ikke like mye hahah. Men vi gikk litt med de helt til vi hoppa av for å gå til "hundeveggen". Etter vi så "hundeveggen", som var helt sinnsyk kul btw, dro vi tilbake til kjøpesenteret fordi vi hadde en liten situasjon haha. Etter vi fikk fiksa opp i det dro vi til pizzahut også hjem. 
  fikk kjeft av Darth Vader fordi jeg smilte når vi tok bildet, for han er tydeligvis død i filmen, obs....  Hundeveggen


   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england 


 • Publisert: 02.06.2016, 01:37
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Beach day

 • Publisert: 28.05.2016, 01:53
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  I dag hadde jeg kun én time før half term! Dessverre var det første time, så jeg måtte opp tidlig.. Blei i hvert fall ferdig tidlig da. Jeg tok bussen til byen for å møte Theresa for å så dra på stranda. Vi gikk til stranda og endte opp med å gå mot "The Western View", men det var så varmt der at vi ikke klarte å sitte der, så vi kjøpte en brus før vi gikk ned til stranda igjen. Vi hadde kjøpt noen doughnuts og druer. Så når vi satte oss ned hadde vi med bøkene våre, så vi satt der til nærmere fem og bare slappa av i varmen, koste oss, leste, prata litt og tok noen bilder - kort oppsummert 😂 

  Vi kom hjem til meg rundt seks tiden, så vi bestilte domino´s med en gang og satte opp PC´en så vi kunne se på film oppe. Jeg tvang Theresa til å se på Divergent for en stund siden og i dag så vi på Insurgent og hun elsket den også!! 

   


   

  ☓★☓


  #utveksling #uk #england 

   

 • Publisert: 28.05.2016, 01:53
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Oppdatering/Stressa

 • Publisert: 22.05.2016, 14:59
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Egentlig burde jeg ikke være på PC´en nå og skrive blogg innlegg for jeg har to eksamener i morgen og en på tirsdag, men i og med at jeg ikke har blogga noe siden bursdagen min, selvom det bare var bilder, føler jeg at jeg kanskje burde gi en forklaring? Så helga jeg fylte 18 kom mamma og pappa over og tanta, kusina og onkelen ned fra London og Banbury og var her over helgen. Så jeg var med de og uka etter det hadde jeg en del mockexams før de ordentlige eksamene uka etter. Så forrige uke hadde jeg 2 av 8 eksamener. De var i begynnelsen av uka så, men på tirsdag etter skolen dro jeg å så på Theresa´s dramapiece og på onsdag skulle jeg se på Karen spille noe som heter stoolball, det er en sussex sport, men de var for få spillere så jeg måtte spille jeg også?!?! Jeg har ikke gjort noe sport siden jeg kom hit, utenom zumba som jeg har gjort 4 ganger haha, og stoolball inneholder løping og kasting. Heldigvis hadde jeg tydeligvis håndballskills sittende igjen, for jeg klarte å kaste ballen :D De andre dagene har jeg gjort meg klar for eksamene som jeg har denne uka. Som sagt har jeg to i morgen, en på tirsdag og en på torsdag. Etter det er det halfterm og jeg har bare to eksamener igjen etter det så da skal jeg prøve å få gjort litt i feren så jeg faktisk kan blogge litt. 

  Igjen unnskyld fraværet, men jeg har vært veldig opptatt med skole og eksamene at blogging har ikke vært en prioritering pluss at jeg har ikke hatt så veldig mye å blogge om utenom de mentale breakedown´a mine😂😂

   


   

  ☓♡☓


  #utveksling #uk #england 


   

 • Publisert: 22.05.2016, 14:59
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • 18th BBQ - bilder

 • Publisert: 02.05.2016, 19:35
 • Kategori: England 15/16


 •  

 • Publisert: 02.05.2016, 19:35
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Newton Faulkner

 • Publisert: 24.04.2016, 03:29
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Til jul fikk jeg Newton Faulkner billetter av Karen og Andrew i julegave og nå 120 dager senere ble de endelig brukt! Planen var at det egentlig skulle være Karen, Becci og meg, men Becci skulle ut med noen venner i stedet så jeg fikk lov til å ta med meg Ellie i stedet, noe som var kjempekoselig. Ellie kom til oss rundt 3.30pm i dag også dro vi til Bexhill, hvor konserten var, rundt 4.-30pm. Når vi kom dit så vi lutt rundt før vi gikk til italiensk restaurant, og jeg hadde ikke pizza!!! Burde hatt valgt det i stedet for pasta da, for nå har jeg tomatflekker på en av de fine hvite toppene mine... 

  Før konserten begynte kjøpte Ellie og jeg samme genser fra konserten, vi hadde ikke tenkt å kjøpe den for den var ikke så billig, men så tok vi på stoffet... Heh, dumt valg, for det fikk oss til å kjøpe de. Dørene skulle åpne 7, men de slapp oss ikke inn før nærmere 7.30. Det var to oppvarmingsband og de andre var faktisk fra Norge! De første som varma opp het Ben Roberts. Han var helt fantastisk og stemmen hans var til å dø for, den var liksom så raspy! Ellie og jeg bare, hvis oppvarmingen er så god, hvor god kommer Newton Faulkner til å være da?!?!? Og lemme tell ya guys! He was bloody amazing!!!! Men før han kom på var det et annet oppvarmingsband fra Norge kalt "I SEE RIVER" liksom de var gode, men Ben var bedre😅 

  Newton kom ikke på før 9.15, men han spilte til 11, så det var helt greit. Men OMG for en stemme han har. Han var helt fantastisk, liksom konserten var så mye bedre enn det jeg trodde den komme til å bli. 10/10 fra meg 🙌🏽 Vi hadde ei jente bak oss da, som var temmelig full og hun sølte drikken sin over Ellie og meg fler ganger... Etter konserten stod oppvarmingsbanda hvor merch´en ble solgt, så jeg gikk bort til nordmennene og snakka litt med de, det var skikkelig kleint HAHA. Vi gikk også bort til Ben og Ben og de var kjempekoselige!!!
   

  Hvis du vil sjekke de ut så satt jeg inn link på navnene deres, bare så dere kommer inn på youtube eller soundcloud sidene deres. Legger de også ut under, kun fordi jeg er snill:)

  Newton

  Ben

  I see river

  Ville råde dere til å sjekke ut i hvert fall Newton Faulkner´s sanger og Ben, men han er ganske ny, så er ikke så veldig mye å finne med han enda:)

  uasnett, klokka er godt over 2 nå, så natta :) 

   


   

  Tenkte bare jeg skulle legge til dette, selvom det er dagen etter, men jeg tweeta to ganger om konserten i går, og først så likte Toby Faulkner den, også den andre tweeten likte både Newton Fauklner og Ben Roberts!!!! Hahah jeg er blitt fangirl igjen😂


   


  OPPDATERING GUTTA!!!  vi er basically BFF´s nå 😂


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england 


   

   

   

 • Publisert: 24.04.2016, 03:29
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Chicago and Butts Brow

 • Publisert: 17.04.2016, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  CHICAGO

  På lørdag dro Karen, Pop, Auntie Lanie og jeg til Chicago. Becci var der også, men hun var med noen andre på en rad foran oss, så vi snakka egentlig ikke. Vi bestilte billettene før jul, så har gleda meg ganske lenge. Vi måtte pynte oss og sånt, så følte vi skulle gå og gjøre noe skikkelig spesielt. Vi satt ganske nærme scenen, så vi hadde ganske gode plasser. Han ene som var på Big Brother i år var en av hovedkarakterene, han har også vært på EastEnders så det var litt stas. Det var også ei som vant x-factor for noen år siden. Jeg har aldri sett filmen, så hadde null idé hva jeg hadde i vente. Men det er noe for alle!! Jentene er drit pene og guttene er sinnsykt pene. De hadde også på skikkelig stramme busker så rumpa deres var🙌🏽🍑 haha! Stykkert var bra, men var litt skuffa, for alle har snakka om hvor bra den var, så tror jeg hadde litt høye forventninger...

      

    

        

     

  BUTTS BROW

   I dag var jeg oppe tidlig nok til at Karen lagde meg frokost, tror jeg skal begynne å stå opp hver søndag før 10😅  Jeg tuller ikke, jeg gjorde sosiologi fra klokka 11 og var ferdig 17.00. Og jeg har fortsatt sinnsykt mye å gjøre... Theresa kom over rundt 14-tiden og gjorde sitt arbeid og etter middag bestemte vi oss for å gå en tur. Mobilen min døde like før vi dro så jeg gadd ikke ta den med, jeg vurderte å ta med kameraet men gadd ikke. Skulle bare tatt det med en gang, for Theresa tvag meg til å tilbake aleine for å hente det så vi kunne ta bilder! Sykt glad for at vi gjorde det da, for vi tok kjempe mange bilder. Vi har planlangt at vi enten til Buttsbrow eller Beachy Head neste søndag. 
   

   


   

  ☓★☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

 • Publisert: 17.04.2016, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Overraske Ellie

 • Publisert: 16.04.2016, 00:28
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  På tirsdag eller onsdag fikk jeg melding av kjæresten til Ellie. Han fortalte meg at han skulle komme til England for å overraske henne for helga, men han trengte hjelp til å komme seg hjem til henne. Jeg sa at jeg kunne hjelpe han så han ga meg de detaljene jeg trengte å vite og sammen fant vi ut av hvordan vi skulle gjøre det. 

  Jeg var i Polegate rundt 15.35, så måtte vente i 25 minutter før han kom. Jeg har aldri møtt han før, så jeg bare leita etter en høy blond gutt som så litt lost ut, han kjente meg igjen med en gang for han viste meg fingeren i det han gikk ut av toget. Det er en inside joke vi har, egentlig ganske imponerende i og med at vi aldri hadde møttes før. Vi måtte så vente et kvarter for bussen... Jeg hadde fortalt Theresa tidligere på dagen at han skulle komme, for hun visste ingenting. Fikk klar beskjed om at hun skulle være med, så når vi kom til Hailsham måtte vi finne henne. 

  For å komme hjem til Ellie må vi gå gjennom en alleyway og hun har rommet sitt og vinduet rett mot alleyway´en, men det tenkte ikke vi på så vi var høylytte og lo. Plutselig kom jeg på vinduet og hviskeskrek til William at han måtte dukke og gå! Jeg fikk også melding av Faff at vi måtte være stille så vi ble snikt inn og gjorde klart alt. Jeg skulle til Ellie senere på kvelden, ikke egentlig, så Gail ropte at jeg var kommet. 

  video:ellies surprise
  sorry for dårlig kvalitet, jeg prøvde å laste den opp på youtube for å få bedre kvalitet, men de sa at musikken ikke var kjøpt fra iTunes, noe den er? Men håper det går greit for det om!

  please gi meg en kjæreste som det, eller gi meg kjæreste generelt😂

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england #overrasklese #relationshipgoals


   

   

   

   


   

 • Publisert: 16.04.2016, 00:28
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Siste dagene i Norge og England

 • Publisert: 14.04.2016, 22:33
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så jeg har vært tilbake i en uke, så kanskje på tide og avslutte Norges turen og fortelle om de siste feriedagene i England😅 

  På mandag dro mamma, pappa og jeg til foreldrene til Vilde igjen og bestilte togbilletter for når vi kommer hjem. For vi har funnet ut at Vilde og jeg kommer hjem på samme dag!! Det var også Bobbo, katten til Vilde, sin bursdag så jeg tvangskosa han og tok masse bilde som jeg sendte til henne på snap😂  På tirsdag var det min siste fulle dag i Norge så når pappa kom hjem fra jobben dro vi på kino og så "Eddie the Eagle" omg, den var kjempemorsom. På vei hjem stakk jeg innom Andrea og sa ha det. Når vi kom hjem så var vi skikkelig gammeldagse og spilte brett- og kortspill. Det var en kjempekoselig ordentlig siste dag. På onsdag skulle jeg tilbake til England, John kom inn til meg litt før åtte om morgningen for å si ha det. Føler meg skikkleig slem, for jeg var kjempetrøtt så jeg var sikkelig følesesløs og sa ha det og la meg til å sove igjen. Jeg stod opp ikke lenge etter tok en dusj og begyne å ta runda mi med å si ha det til folk. Jeg gikk først til naboen min, Heidi. Hun var opptatt med en kunde så jeg gikk bare på bakrommet og begynte å kose med Kira, hunden. Når jeg merka at det ble tungt, gikk jeg ut til Heidi for å si ha det, for å si det sånn det gikk fort, for jeg holdte på å gråte og hvis jeg gråt ville henne også begynt å gråte. Når jeg kom hjem fra henne tok jeg med Amigo og gikk til Beste. Der var jeg en stund før jeg måtte si ha det, jeg hulka i det jeg gikk ut døra og han ikke kunne se meg lenger😂  Når jeg kom hjem koste jeg med Amigo før pappa kom og henta mamma og meg og vi fro til byen for å spise lunsj. Kona til onkelen min jobba og hun så at jeg hadde grått så før vi dro kom hun bort og ga meg en stor kopp med varm sjokolade og krem <3 Når jeg sa ha det til mamma og pappa på togstasjonen var det tungt, men jeg tok meg sammen og var ikke full on sobbing, men det var noen tårer som rant. Når jeg kom på flyplassen fikk jeg helt sammenbrudd når jeg venta ved gaten. Hadde teksta med mamma og fått vite at hun hadde grått når hun kom hjem og da var jeg ferdig. Jeg satt på en stol og bare gråt og gråt. Liksom jeg vet det bare er to måneder igjen, men det er fortsatt lenge.

  På torsdag kom Theresa til meg. Vi snakka i fler timer om feiren vår, for foreldrene hennes hadde vært i England. På Fredag dro Karen og jeg til "seven sisters sheep farm". Jeg hadde spurt dagen før om vi kunne dra dit, for det er jo lamme tid nå, så når vi var der var det to fødseler, men mobilen min døde... På lørdag møtte jeg opp med Amalie og Theresa i byen hvor vi bare satt på en cafe. Herregud, jeg trodde jeg var en time sein, men var ikke det lol. Etter caféen dro vi hjem til meg hvor vi så på både "if i stay" og "divergent" to av favoritt filmene mine😅 Stakar Amalie var et vrak etter vi så "if i stay" ahha. 

   

   


   

  ☓★☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 14.04.2016, 22:33
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Norge

 • Publisert: 04.04.2016, 12:29
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Jeg begynte å skrive et innlegg tidligere i ferien om at jeg var hjemme i Norge, men har vært så opptatt med å ta igjen med folk og gjort lekser at jeg ikke har hatt tid. Så jeg sletta det halvt ferdige innlegget om hvordan turen var og skriver heller om hvordan jeg har hatt det og hva jeg har gjort i Norge. Jeg dro til Norge onsdag 23.03 og ble møtt av pappa på Gardemoen rundt 23 tiden. Jeg bor i Skien så vi var ikke hjemme igjen før nærmere 2.30, + v i måtte hente broren min som var på fest.... Jeg gjorde ikke så mye på torsdag i og med at vi kom hjem så seint, sov alle sammen meste parten av dagen 😂  På fredag dro vi til Stavern hvor vi møtte søstera til mamma og mannen hennes. Seinere på kvelden dro jeg og jentene fra barneskolen på kino og så Allegiant!!! Før jeg gikk inn sa jeg til Andrea, hun jeg er nærmest med, at jeg grua meg litt til å se den, for jeg kommer til å bli så forelska i Theo James igjen! Hun var enig, og fangirler fortsatt over hvor deilig han er. På lørsdag dro vi til Tørdal for tremenningen vår sin 18 års bursdag. Senere på kvelden overraksa jeg naboen min. Og på søndag hadde vi besøk av bestevenninna mi, Vilde, sine foreldre og besteforeldre. Haha de er som den andre familien min så det var ikke så rart som det høres ut som. På mandag dro mamma, pappa og jeg til Vilde og spiste frokost, og seinere møtte jeg Andrea på Tullis. På kvelden dro vi hjem til henne og så på Divergent, den første filmen til Allegiant. På tirsdag tror jeg at jeg begynte med essayene mine, skulle skrive 6, husker ikke hva vi gjorde. På onsdag var jeg med John på skolen og på torsdag møtte jeg pappa i byen hvor vi hadde lunsj så gikk jeg på biblioteket etterpå. På fredag hadde jeg møte med skolen min ang. fagene mine til neste år. John og jeg dro så for å spise lunsj sammen og etter det dro han tilbake til skolen og jeg biblioteket igjen for å bli ferdig med essayene mine. I går var det bursdagen til mamma så vi hadde besøk av familie, vi var 22 stykker tror jeg! I og med at vi hadde gjester så lenge fikk vi ikke gitt gavene til mamma før 23-tiden. så vi ga gaver og så på "the martian", og i dag gjør vi ingenting!    

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 04.04.2016, 12:29
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Denne helga!

 • Publisert: 20.03.2016, 15:03
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så på fredag var jeg ferdig tidlig på skolen, noe jeg tror Karen var ganske glad for, fordi hun skulle til Liverpool med trampoline gjengen sin på "the nationals" og hun hadde glemt mobilen sin. Så jeg dro hjem rett etter skolen henta mobilen hennes og løp, ja, jeg løp, til bussholderplassen som er 15 minutter unna huset mitt. Grunnen til at jeg var så stressa var fordi de skulle dra mellom 13.00-30 og klokka var allerede 12.45 når jeg kom på bussen. Heldigvis fikk jeg levert den før de dro, så jeg syntes jeg burde få en "award for being the best hostdaughter", for det tok meg mellom 1,5-2 timer for å få levert den. 

  Men når jeg kom hjem hadde Theresa allerede laget lunsj for oss🙌 Tok ikke bilde, men vi hadde couscous med kyllingbiter og paprika. Det har nesten blitt fast lunsj på fredager siden vi er ferdig så tidlig. Etter lunsj så filma jeg Theresa for noe EF advice greier, noe som gikk ganske greit egentlig. Etter vi filma for henne lagde vi selv en liten Q&A tag om hvordan det er å være utvekslingsstudent. (Hvis jeg gidder/har tid kan jeg lage et innlegg om det, men det blir ikke videoen bare skriftlig). Etter vi var ferdig med det hadde vi liten danse/synge/skrike pause. Etter det redigerte jeg videoen for Theresa, men hun må snakke engelsk først, så tysk, så hun måtte redigere tysk delen selv, for jeg visste ikke hva som var riktig og hva som var galt😂 

  Når det nærma seg 19-20 tiden varma vi opp lasagna´n som Karen hadde laget til oss også begynte vi å se på Titanic. Jeg hadde bare sett de siste 15-20 minuttene av Titanic så det var første gang jeg så den. Oh my god! Har aldri grinet så hardt av en film før! Jeg tuller ikke, jeg hulka! Theresa og jeg hadde kjøpt Ben&Jerry´s half baked så jeg prøvde å trøste meg selv med den, men fy søren å jeg grein. Theresa har sett den hundre ganger før, så hun sovna?!?! Oh my god, er fortsatt ikke over hvor trist den er! 
  det var ikke så tydelig på dette bilde, men øynene mine var så rød etter Titanic at det var helt tragiskt


   

  På lørdagsmorgen skulle vi egentlig på Zumba, men ombestemte oss fort siden vi var så trøtte, så vi stod ikke opp før 12.30!!! Når vi endelig stod opp, satte vi oss i stua og drakk en kopp te og spiste en bacon sandwich og porridge mens vi så på "remember me" enda en grinefilm! Når filmen var ferdig gjorde vi oss klare for Ellie´s 18 år bursdag! Det var kjempeskoselig der med masse latter. Anni hadde bakt en kake, som var kjempegod haha. Vi tok så bussen hjem igjen litt før 11 og når vi kom hjem ville Theresa se en episode av "The Vampire Diaries" fordi hun ikke er ferdig enda. Fy søren, tror du ikke henne sovna´a. Vekte henne to ganger, så vi gikk og la oss rundt ett tiden.


   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

 • Publisert: 20.03.2016, 15:03
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Seminar i Brighton

 • Publisert: 16.03.2016, 17:37
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Det er egentlig ikke noe spesielt som har skjedd i det siste, men i dag dro jeg med engelsk klassen min og Year 13 sin engelsk klasse til Brighton til en forelesning. De snakka litt om engelsk språk og hvordan det er å gå på universitet, personlig har jeg lyst til å gå på univeristet, men tror ikke jeg er flink nok akademisk. De sa at på Brighton Uni. at det er 9 timer undervisning i uka, eneten lectures eller seminars og at det er 15 timer inviduell lesning så ca. 2 timer hver dag. I og med at det var om språk, hadde han ene foreleseren 3 setninger som han ville at noen skulle oversette til et annet språk, så han spurte om noen kunne oversette det til hvilket som helst språk. Så først var det ei jente som oversatte det til japansk, også spurte han om en til kunne oversette, alle i klassen min så på meg, så jeg bare snudde meg rundt haha. Men det var ei annen jente som oversatte den også gadd han ikke spørre om den siste setningen, så jeg slapp haha. 

  På vei hjem ville alle innom Mc Donald´s, men vi trodde ikke at vi faktsik skulle få lov. Det var vertsmor som henta oss i en minibuss, siden hun jobber på skolen. Så når vi kjørte i rundkjøringa i Polegate og alle var nervøse om vi kom til å kjøre forbi mc donald´s eller ikke, så når hun svingte inn jubla alle sammen haha. Så de fleste endte opp med mc flurry, men noen kjøpte et måltid. 

  I sosiologi hadde vi som lekse å se på en dokumentar på iPlayer kalt "behind closed doors", det var en dokumentar om vold i hjemmet. Det var skikkelig hardt å se på den, men den var sinnsykt bra i samme slengen. Hvis du får muligheten til å se den, så burde du se den selvom den er ganske brutal. 

  En ting jeg har lagt merke til med onsdager er det at hver gang Karen og jeg kommer hjem så ender vi opp med å se på en stalker film som er på TV. Akkurat nå ser vi på en film som heter "damaged". Vet ikke helt hva som skjer, men det er i hvert fall om en lærer som blir stalka av en student . Hovedkarakteren (læreren) er Chris Klein- Oz fra American Pie. 

  Uanset får ferie neste torsdag så gleder meg til det :)

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 16.03.2016, 17:37
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • 200 days gone, 105 left

 • Publisert: 29.02.2016, 15:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Ja, som innelegget sier har jeg vært i england i 200 dager i dag, dvs at jeg ikke har sett broren, hunden min eller andre bekjente på 201 dag, siden vi dro 12 August til Oslo. 

  De to første ukene her i England var jeg få EF campen. Jeg har forsatt litt blanda følelser om campen, men ble kjent med mange folk fra forskjellige land. Jeg husker når vi tok bussen fra Wincheter til Eastbourne og jeg hadde alt for mye med meg så Daoud, en EF leder fra Norge, måtte hjelpe meg med koffertene mine og alt annet😂 To ganger jeg har vært skikkelig nervøs her har var når jeg gikk av bussen for å møte Karen og første skoledag. Har aldri vært så nervøs, og jeg som trodde første skoledag i Norge var ille! 

  Jeg har fått fantastiske venner her, både fra England og andre land. Jeg har til og med blitt god venn med en av vennene mine sin bror, som ikke er i England en  gang. Jeg har gjort ting jeg aldri har gjort før og jobba mer med skolen enn det jeg noen gang har gjort før. I føge tanta mi har jeg fått mye mer selvtillit og er mer selvsikker enn det jeg har vært. Jeg har funnet ut at jeg gar lyst til å jobbe med dyr når jeg blir eldre og at jeg har lyst til å reise. 

  Så krysser fingra for at jeg får en jobb når jeg kommer hjem så jeg kan dra på ferie til Tyskland i Oktober og besøke Theresa og familien som vi har snakka om! Og ikke minst håper jeg at engelsken min er blitt bedre😂

  Noen bilder av året!


   


   
   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

 • Publisert: 29.02.2016, 15:00
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • X-FACTOR tour

 • Publisert: 24.02.2016, 21:08
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  I går, 23.02, tok Theresa og jeg bussen til Eastbourne også toget videre til Brighton hvor vi surra litt rundt før vi dro til Brighton centre og var på x-factor tour. Siden vi var ferdig tidlig dro vi til Ebo. og kjøpte en helium ballong. Vi har begge innsett at vi er litt besatt av helium ballonger for å lage heliumstemmer! På vei til togstasjonen stakk vi innom Costa hvor Theresa kjøpte en kaffe, mens folk stirra rart på meg siden jeg holdt to store ballonger! Når vi skulle gå gjennom "give your ticket thingy" (unnskyld, men jeg har null ide på hva det heter), så stoppa en mann oss og sa helt seriøst at vi ikke hadde lov til å ta med ballongene på toget. Vi bråstoppa og så skikkelig forskrekka/lei oss på mannen. Også bare begynte han å le og sa at han tulla med oss, herregud vi hadde hjertet i halsen mann!! Så når vi satte oss på toget tog jeg frem en nissesjokolade og Theresa tysk hvitsjokolade. Vi blei skikkelig kvalme haha. Tror folk blei litt irriterte med oss fordi vi lagde heliumstemmer på toget, men vi brydde oss ikke for vi bare lo, ellers snakka vi ganske stille. Ja, som som dere vet var det bursdagen til Theresa her om dagen og jeg hadde ikke kjøpt noe gave til henne, så jeg tok henne inn til MAC og sa henne kunne velge en leppestift hun selv ville ha, så skulle jeg kjøpe den til henne. Hun endte opp med "Velvet Teddy" som er en naturlig brunish farge, den var kjempefin! Etter MAC dro vi til Italian Kitchen, vi var der når vi dro på Ice Skating så vi visste litt hva de hadde der. Vi hadde begge burgere, og i stedet for chips hadde jeg salat!!!! WTF!?!?! Men etter vi hadde spist og sett litt rundt dro vi til Brighton Centre!!!! OMG vi var skikkelig gira og kvelden var sånn seriøst en stor suksess. Alle var helt fantastiske, og de var bedre live enn på TV! Jeg hadde et blondt øyeblikk da.. Jeg tok med det lille kameraet mitt og hadde det i veksa mi, så plutselig kom det en hel haug med folk under oss, så begynte musikken til Reggie ´n´ Bollie å spille, så jeg stressa skikkelig med å ta opp kamereat mitt og begynte å filme, men en av de gikk inn på scene fra under oss. Bortsett fra at jeg ikke hadde trykka på ´record´ knappen.... Men uansett kvelden var helt fantastisk, og det var ikke ferdig før 22. og toget vært gikk ikke får 22.34 så vi stakk innom Subway og kjøpte noe mat før vi tok toget hjem. På toget satt Theresa og så på klipp fra kvelden, men jeg gjorde lekser mens vi bare prata. Når vi kom til Ebo. måtte vi vente på bussen i 30 minutter, så jeg kom ikke hjem før midnatt og jeg måtte gjøre ferdig leksene mine så var ikke i senga før nærmere ett, så jeg var utslitt i dag, samme med Theresa. Men det var verdt det!!!

  Chris lærte meg å pose før han dro haha  setene våre

  problemet vårt var at vi filma mer enn vi tok bilder, så har veldig få bilder med veldig dårlig kvalitet haha

   

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

 • Publisert: 24.02.2016, 21:08
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Lekser og møte med Christian

 • Publisert: 21.02.2016, 22:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så denne ferien har ikke føltes ut som en ferie en gang, skal ikke ljuge. Jeg kom hjem fra familiebesøk på mandagskveld, på tirsdag gjorde jeg litt psykologi for en presentasjon vi skal ha når vi starter skolen igjen. På onsdag og torsdag gjorde jeg ikke annet en psykologi og jeg har så vidt sett familien for jeg satt på rommet og gjorde lekser. På fredag var jeg ikke i form så jeg sov meste parten av dagen, på lørdag ettermiddag gjorde jeg lekser, igjen psykologi... Men rundt 18-tiden dro jeg til Eastbourne square hvor jeg møtte Theresa og broren hennes. Broren hennes kom over på torsdagskveld så Theresa besteme seg for at hun vill samle de nærmeste vennene sine så vi kunne møte han. Så vi dro til Ludo´s, hvor vi var på nyttårsaften. 

  Så når jeg tok bussen til byen sa Theresa at jeg mest sannsynligvis måtte vente sånn 10 minutter eller no sånt aleine, og jeg er skikkelig paranoid så jeg sendte henne en lydmelding tilbake hvor jeg sa at det var hennes ansvar om jeg ble kidnappa eller drept, det jeg ikke visste hva at Christian, broren hennes, hørte alle meldingene jeg sendte til henne. Så de har tulla veldig mye med meg om at jeg skal bli drept eller kidnappa. Nå vi ankom Ludo´s var det kun oss tre og Celine som hadde kommet, men ikke lenge etter kom også Amalie og etter en stund kom Sasha. Sasha dro rett etter vi hadde spist så det var litt dumt, men, men. Vi tulla hele kvelden og jeg ble godt kjent med Christian. Theresa og jeg tok bussen hjem og hun bare "jeg visste at du og broren min kom til å være like, men dere var like!". Det var sånn seriøst en meg bare i gutteversjon, vi bare tulla og hadde en "banter" rett og slett. 

  vi kom godt overens så det var greit.

  I dag var det Theresa sin bursdag så vi dro på en café for en ´bursdagsfrokost´. Jeg tok bussen tidligere enn planlagt så jeg kunne stikke innom ´cardfactory´ og kjøpe henne en ballong, et kort, og en sånn greie som det stod ´birthday girl´ på. Mens jeg stod og venta på at ballongen min skulle bli ferdig teksa jeg med Theresa og sa at jeg var snart i byen (hun trodde jeg var på bussen), så når jeg fikk ballongen teksta jeg henne og sa at jeg var fremme. Det jeg ikke forventa var at hun og Christian allerede stod og venta på meg ved bussholderplassen. Så jeg nærmest løp bort og skrek gratulerer med dagen til henne og skreme livskiten ut av henne når jeg kom hvor de stod! Vi gikk til en liten café i nærheten av seafront , det hadde vært skikkelig fint, men det blåste og utsikten kunne ikke sees. Men siden jeg akkurat hadde kjøpt kortet til Theresa måtte jeg skrive det ut ovenfor henne, og siden jeg aldri har hatt tysk fikk jeg Christan til å skrive ich liebe dich i bunnen av kortet, så nå vet jeg hvordan det staves og uttales. Vi endte opp på å lage helium stemmer med ballongen jeg hadde kjøpt, noe som var helt hysteriskt. Vi dro tilbake til bussholderplassen rundt ett-tiden for Chris og Theresa skulle til Brigthon, og jeg hjem for å gjøre mer lekser. Så de to siste dagene har gjort ferien litt bedre, men har fortsatt mye å gjøre... Så må bruke fritimene mine i morgen på å skrive en essay som jeg ikke har hatt tid til å gjøre....


  collagen jeg la ut til bursdagen til Theresa

  Vi tok mange fler bilder og videor, men tenkte jeg bare skulle legge ut noen av de.

   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

   

 • Publisert: 21.02.2016, 22:00
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Half term

 • Publisert: 16.02.2016, 00:58
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Skulle lage et innlegg om at jeg har vært her over et halvt år nå, men jeg dro til London/Banbury og besøkte familien min i stedet også tok jeg ikke med PC´en. Men oh my god jeg har vært her et helt halvt år!!! Jeg har ikke sett bestevenninna mi, storebroren min, bestefaren min, hunden min, naboen min og hunden hennes andre venner og familie på ET HELT HALVT ÅR! Det føltes ikke ut som et halvt år, tiden går skremmende fort. Når Theresa og jeg dro til Brighton for å stå på skøyter "vlogga" vi og der nevnte vi at om tre måneder skal vi til Brighton igjen for å se på x-factor! Så tiden går skremmende fort. Neste uke skal Theresa og jeg på x-factor, påskeferien skal jeg på ferie, 16 april jeg Becci, Karen, jeg og en hel haug med folk på "Chicago", 23 april skal jeg på konsert til Newton Faulkner (fikk billetter av v-fammen til jul), to uker etter det er det bursdagen min, søstera til mamma og familien hennes kommer ned for bursdagsmiddag og to uker etter det starter eksamene mine, gruer meg litt til den delen. 

  Så på lørdag dro til familien min i Banbury fordi kusina mi fylte 24 i dag. Vi var en hel haug med folk som gikk ut for middagen hennes, det var kjempemorsomt. Det var helium ballonger på bordet så jeg bestemte meg for å ta ned noen og puste de inn. Emily og Luke, søskenbarna mine, blei med, og sammen sang vi bursdagssangen til Emily. Det var hysterisk. Paul, en venn av familien, gikk helt normalt bort til et bord mens servitøren rydda det og bare tok ballongene og ga de til oss! Det var kjempemorsomt. Jeg skulle egentlig dra hjem på søndag, men så spurte Tantie Dawn om jeg ville være en dag til, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Vi hadde en kjempestor britisk frokost, men to av mannfolka var fortsatt i senga og var i senga meste parten av dagen fordi de var hangover, fordelen med å ikke drikke😂 Vi gjorde egentlig ikke så mye, vi bare slappa av og prata om alt og ingenting. Men jeg fant "The Fault In Our Stars" som jeg bestilte i for kanskje 2 år siden haha. Men uansett det var kusina mi sin bursdag i dag, så før jeg tok toget hjem på ettermiddagen gikk vi ut for lunsj. Litt etter to-tiden tok vi tok fra Banbury-London Marylebone så tok vi undergrunnen til Victoria. Jeg gikk på toget mens de dro hjem. Når vi begynte å kjøre fikk vi beskjed om at det hadde vært en ulykke eller no sånt i Hove så vi måtte bytte etter Gatwick. Men det gikk greit og jeg kom til Eastbourne rundt seks tiden. 

  Denne half termen kommer jeg nok til å bruke på skolearbeid, første uka tilbake har jeg to mocks, en essay innlevering og noe sosiologi greier. Men hvis jeg gjør noe spennende, tviler på det, så skal jeg prøve å få skrevet et innlegg.

   

  Vi starta dagen i dag med å gå en tur, det var sinnsykt kaldt. Her er det Ash, kjæresten til Emily, meg og Emily <3

  Emily fikk et polaroid kamera til bursdagen så vi har testa det ut og dette var det siste bildet vi tok før jeg dro og før vi mest sannsynligvis får sett hverandre igjen før i mai :(


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

 • Publisert: 16.02.2016, 00:58
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Rommet mitt!

 • Publisert: 30.01.2016, 21:24
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Jeg har hatt planlagt å lage et innlegg om rommet mitt lenge, men det har vært ganske rotete. Også skulle jeg få inn en pult før jeg lagde dette innlegget, pulten har nå vært her siden November... meeen uansett nå har jeg endelig rydda rommet så jeg har kunnet tatt bilder av det. Disse bildene er tatt like etter jeg var ferdig med å rydde rommet, liksom sekunder, så dere bør ikke finne noe rot. Det ser rotete ut på nattbordet og sminkebordet, men det er bare masse greier der. Skal kanskje en dag når jeg er hjemme aleine ta bilde av resten av huset så dere kan se hvordan jeg bor, men lover ingenting heh.

   

  Overview  "Details"
   

  Ja, så dette har vært rommet mitt for de siste fem månedene og er det for de fem neste :)
   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

 • Publisert: 30.01.2016, 21:24
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • I´m back

 • Publisert: 24.01.2016, 17:15
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så grunnen til at jeg ikke har blogga siden jul er fordi jeg ikke har hatt noe å blogge om, og når jeg først fikk noe å blogge om hadde jeg ikke tid. Så er liten recap av hva som har skjedd!

  Så Becci har farga håret mitt lilla, og jeg har lest ferdig "Me Before You". OMG slutten, let´s just say i cried... a lot.... Så fort jeg får tid skal jeg lese sequelen. Theresa og jeg har også begynt på Zumba! Theresa bor hos en annen familie for de to neste ukene så skulle dra aleine i går, men våkna når det var ferdig... Vi var hos Pop og feira 83 års dagen hans, hvor han innrømte at jeg var favoritt barnebarnet hans (ikke egentlig, men jeg later som). Jeg har også fått vite når jeg skal ha eksamene mine. Jeg skal ha åtte til sammen!  Jeg skal ha fler av de to dager etter hverandre og så skal jeg ha to på en dag og en til dagen etter..... Denne uka har jeg hatt 3 mock exams... Var skikkelig glad på fredag når jeg var ferdig med den siste. Jeg har også blitt bedre venn med Katie, hun skulle ta opp HSM 10year anniversary, men så funka det ikke... men, men. Jeg må også få tatt igjen PLL og Teen Wolf, skal se ferdig de to siste episodene av The Vampire Diaries:(

   

   

  På fredag feira vi Ely´s 18 års bursdag!!

  Vi tok bussen sammen og gikk til David Lloyds og spilte to runder av laser quest. Omg det var skummelt haha! Etter at vi hadde spilt to runder av det dro vi til Eastbourne square og dro på en Italiensk restaurant, fordi Ely er italiensk. Det var kjempekoslig! Vi hadde alle spleisa på en polaroid kamera til henne, så det var kjempe vellykket! 

  meg og Anna

  Sean og meg, han kom på første plass og jeg siste....
  Theo og meg
  Du kan ikke se det, men Nadine er med på bildet😂


  Gjengen <3  I går var vi hos søstera til Karen. Vi spilte for det meste spill hele kvelden. De hadde en liten datter på 10 år så jeg var litt med henne. Men herregud, de hadde sykt mange dyr! Jeg har så vidt klappe/lekt med dyr siden jeg kom hit så jeg var i drømmeland i går! De hadde en hund, et marsvin, to katter og en kattunge på ikke 3 måneder engang! Fikk bare tatt bilde med kattungen, men herregud så søt!
  Bare se så liten!!
   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


    • Publisert: 24.01.2016, 17:15
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Min jul

 • Publisert: 28.12.2015, 02:11
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Det har gått i ett siden 24 desember her, så jeg stod ikke opp før 3 i dag... ops... Men uansett her er et innlegg om min jul med kun briter 2016!

   

  23 Desember - Christmas Eve Eve

  Becci og jeg skulle egentlig få fiksa neglene våre, men hun ble kalt inn på jobb, så vi fikk ikke gjort det. Heldigvis så er Karen ganske artistisk så hun sa hun ville gjøre det på meg. Så jeg malte neglene min rød og lot de tørke mens vi så på slutten av Madagaskar. Når Madagaskar var ferdig begynte vi å se på mamma mia og Karen lagde nissehatt på tomlene mine og halve snøfnugg på de andre neglene mine. Vi prøvde en hel snøfnugg, men neglene mine er for små... Charlotte, den andre vertsøsteren min, og forloveden hennes Nick kom hjem dagen før så de hadde tatt med seg Will og møtte noen venner på puben. Når Becci kom hjem kom den gjengen også hjem så vi satt å prate i et par timer, selvom klokka var 10 allerede. Så når klokka slo 12 var alle skikkelig gira og ønska alle en "Happy Christmas Eve".

   

  24 Desember - Christmas Eve 

  Det er tydeligvis tradisjon hos Street familien og ha en stor middag hvor det blir servert lasagna og pai. Så før alle kom, vi var 15 til sammen, hjalp jeg Karen og Andrew med å stelle i stand bordet og ommøblere. Jeg endte opp med å brette serviettene til hjerter, noen ble vellykket og andre ble mega fail haha. Når jeg nærma meg slutten spurte Will om jeg hadde lyst til å se slutten av Grown Ups, for dagen før hadde vi fullført 22 Jump Street og begynte på Grown Ups, men ble aldri ferdig. Så etter jeg hadde bretta serviettene gikk jeg opp og skifta til Christmas Jumper og skjørt og så gikk ned til Will og så på film. Jeg lærte også Will og si "God Jul" og vi holder på med "og et godt nyttår". Når alle var kommet og etter vi hadde spist sang vi 12 days to christmas. Jeg har aldri gjort det før, men Greg, søskenbarnet, forklarte meg hva jeg skulle gjøre så det gikk greit. Jeg var "6 geese are laying" så jeg måtte synge 6 ganger. Karen hadde også kjøpt masse greier til å bruke til selfies så jeg endte opp med å måtte bruke selfie stick til å ta bilde (ække stor fan av selfiestick)   Greg og meg

  Meg og Eleanor, datter av venner av familien.

  The Christmas Eve selfie. 


   

  25 Desember - Christmas Day

  Becci og Aunty Lanie var definitivt de støste ungene når det kom til jula! OMG Becci kom skrikans inn på rommet mitt FØR klokka sju og sa at jeg måtte stå opp. Vi hadde stor diskusjon dagen før om at jeg kom til å være den siste til å komme ned, men jeg var den første!!! Vi åpna stockingene våre rundt 7.30 og rett etter det gikk vi inn til loungen og åpna julegave gavene. Jeg fikk en bok av mamma og pappa fra når de kom på besøk i Oktober, skal ikke ljuge jeg begynte å gråte HAHA. Etter alle pakkene var åpna lagde Laine julefrokost. På ettermiddagen krølla Becci håret mitt og sminka meg. Etter middagen hadde vi ost og kjeks, men siden jeg ikke liker det fikk jeg pringles. Vi fikk også juletregaver, jeg ga norsk melkesjokolade til alle sammen, fra "Santa" fikk jeg "what if", fra Becci fikk jeg et scretchcard og sjokolade, fra vmor og vfar fikk jeg noe sjokolade greier som er lush og fra Nick og Charlotte fikk jeg en chocolate bar og scretchcard. Vant ingenting da. Vi spilte også et spill kalt "Scattegories" og "Cards against humanity" jeg var ikke med på "cards against humanity", men så bare på. 

  Becci hadde fått en sånn linse greie vi kan ta foran kameraet på mobilen så så du "fisheye" greie og noen andre greier.

   

  26 Desember - Boxing day

  Nick og Charlotte skulle dra tilbake til Liverpool så vi hadde en felles frokost og så dro de i 10 tiden. Etter de dro sa Karen at jeg kunne legge meg til å sove igjen hvis jeg ville, noe jeg gjorde. Jeg våkna i 12 tiden og når jeg kom ned hadde Pop kommet. Broren til Andrew, partneren, mora og barna hans kom i 2-3 tiden. Vi hadde christmas soup og rester fra julemiddagen. Vi spilte "scattegories" igjen og senere på dagen spilte vi "cards against humanity" igjen, og denne gangen var jeg med, og jeg vant!!!  OMG det var skikkelig morsomt for når det var mora til Andrew sin tur til å lese opp korte var the main card "my marriage got ruined because..." og det ene kortet var "three dicks at the same time" og hun er 80 og no å måtte lese det! Og det beste var at Becci fikk det på film!!!! Folk begynte å dra sånn 10-11 tiden, men Alex og Jamey sov over fordi de hadde drekt. Så vi Becci, Will, Jamey, Alex og jeg endte opp med å se på filmer på rommet til Will til klokka 3. Det var derfor jeg stod opp så seint i dag.

  I morgen skal vi ut å bytte hjul på bilen og bare handle litt også skal vi spise middag hos Aunty Lanie rundt 3 tiden. 


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

   

   

 • Publisert: 28.12.2015, 02:11
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Brighton Ice Rink

 • Publisert: 23.12.2015, 18:33
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i går dro Theresa, Tom, Ellie, Tash og jeg til Brighton Ice Rink. Theresa og jeg bestemte oss for å ta bussen tidligere og lage en dag ut av det. Eller dag og dag, vi kom dit i 4 tiden og skulle på ice rinken før 8. Vi gikk bare rundt på det store kjøpesenteret, for det regna litt. Etter noen timer dro vi til en italiensk restaurant og spiste pizza! Vi møtte de andre utenfor ice rink´n 7.30 også skulle vi gå inn sammen. Vi var de første som gikk på isen og alle så på oss, så jeg var dirt redd for å dette haha! Alle var redde for å falle da, for det var er tykt lag med vann over isen, så alle som datt endte opp soaked. Vi hadde ikke lov til å ha mobil eller kamera på isen, så vi fikk nesten ikke tatt noen bilder. Vi hadde mobilene våre oppe et par ganger og ble fortalt fler ganger at vi ikke hadde lov til å ha mobilene våre på isen. Når vi kom hjem til Eastbourne mista Theresa og jeg bussen med bare noen få minutter så vi måtte vente 1 time på neste!! Og når jeg gikk av gikk jeg av to buss stopper for tidlig...


  meg, Theresa, Ellie, Tom og Tash   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


   

   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 23.12.2015, 18:33
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Juleferie

 • Publisert: 19.12.2015, 17:03
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så jeg hadde siste skoledag på torsdag, eller jeg tror det i hvert fall. Jeg skulle ikke ha engelsk for læreren vår skulle ikke komme, også sa sosiologi læreren vår at vi ikke behøvde å komme inn, med mindre vi ikke hadde gjort leksa, noe jeg ikke hadde gjort. Men Theresa og jeg gikk bort til læreren etter timen og spurte om jeg bare kunne          e-mail´e henne leksa mi så jeg slapp å komme inn, noe hun sa var greit. Så på fredag lå jeg i senga til kanskje 12!!! Når Karen kom hjem sa henne at hun hadde fått melding av skolen at jeg ikke hadde deltatt i andre time? Så jeg sendte læreren min en mail med leksa mi så vi får se hva som skjer. Kan bare hatt vært en misforståelse, men tydeligvis satt de bare å hørte på musikk den timen, så gikk ikke glipp av mye. 

  Men ja, jeg har juleferie nå helt fram til 5 januar! I går skulle Karen og jeg plukke opp curry, for familiemiddagen vi skulle ha siden Will og Andrew kom hjem fra Australia. Før vi plukka opp maten kjørte vi til byen og så på "the coca cola truck" det er tydeligvis en veldig stor greie her. 

  Bare se på registreringsskiltet da! SANTA!!! sinnsykt søtt.   På tirsdag skal Tash, Theresa, jeg og en gjeng av Tash´s venner til Brighton ice rink, og på onsdag skal forhåpentligvis Becci og jeg få ordna neglene våre. 


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england


   

 • Publisert: 19.12.2015, 17:03
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • EF middag

 • Publisert: 08.12.2015, 22:53
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Etter skolen i dag dro alle EF studentene og IEC'ene våre til Toby Carvey for middag. Siden vi må møtes opp med IEC'ene våre minst engang i måneden, betalte EF for middagen. Vi fikk starter, main og pudding. Simon, IEC og headmaster of sixth form, hadde med barna sine og de delte ut klistremerker og sjokolade til oss, de var skikkelig søte. Vi hadde også en lek hvor vi skulle skrive ned alfabetet, a-z, og så skrive ned noe som hadde en sammenheng med jul for hver bokstav, jeg tror gruppa mi vant, vet ikke egentlig😂

   Random historie om Toby Carvey. Når Nanna fylte 80år dro vi til Toby Carvey i Sunderland, men tingen var når vi kom dit hadde onkelen min glemt Nanna, for han trodde noen andre skulle ta henne😂 Så kvelden i kveld minte litt om Nanna's bursdag. God roast, partyhatter, mange mennekser og latter.

  Amalie og Theresa❤

  Starter

  Main

  Dessert som Theresa og jeg delte


   

   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

   

 • Publisert: 08.12.2015, 22:53
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • London

 • Publisert: 06.12.2015, 18:01
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo! 

  Så mamma har vært på besøk hos meg siden Onsdag også skal hun ta tog til London i dag, og dra hjem i morgen. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, men uansett. 

  På fredag dro vi til London og møtte opp med kusina og tanta mi. Vi har ikke sett de siden jul i fjor, så det var kjempekoselig å se de igjen. Emily, kusina mi, var på jobb til klokka 5, så vi møtte opp med Tantie Dawn, gikk litt rundt og spiste lunsj. Når Emily var ferdig og vi møtte henne tok vi en taxi hjem til henne også dro vi til WinterVille. Når vi først kom dit kjørte vi hest og vogn også gikk vi litt rundt WinterVille. Vi kjøpe en hot chocolate og Emily og jeg tok karuseller. Jeg har blåmerker og sår fra de i dag, men de var verdt det! Vi overnatta hos kusina mi og dagen etter skulle jeg være med på Zumba, men jeg sov i stedet... Vi dro på en liten cafe og spiste frokost, og etter det dro vi til et julemarked ikke langt i fra Em. Noe som var ganske koselig. 
  Når vi kom hjem dro vi til Pop og spiste fish ´n´chips, det er nesten blitt en tradisjon på Lørsdager! Når vi kom hjem hadde Karen putta opp julepynten så jeg var all over the place. 
   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england


   

 • Publisert: 06.12.2015, 18:01
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Kvelden i kveld: help for heroes

 • Publisert: 27.11.2015, 01:55
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  I kveld skulle jeg på en veldedighetskonsert greie på skolen. I og med at den ikke starta før 19.30 og jeg slutta på skolen 16.30 bestemte Theresa, Cece og jeg oss for å bare være igjen. Cece og Theresa hadde rock challenge så de var ikke ferdig før 17.30, så jeg så på Becci trene trampoline mens jeg venta på de. Når de var ferdig bestemte vi oss for å dra på spoons for å spise middag, i og med at vi ikke hadde spist. Der endte vi opp med en curry hver 😃

   Når vi dro til "Help for heroes" møtte vi Jade og Tash på utsiden også gikk vi inn sammen og satte oss på et bord helt fremst. Det som skjedde var at en del sixth formers sang også hadde vi loddtrekk, kakesalg og sånne vanlige ting. Det var kjempekoselig og herregud hadde gåsehud hele kvelden, for folka var så sinnsykt flinke til å synge. Også sang Chantelle!! ❤ Stemmen hennes er til å dø av, hun er så sinnsykt talentfull. Helt på slutten sang Chantelle og Oliver en duett på slutten, men siden vi skulle ta bussen måtte vi dra halvveis inn i sangen. Vi var ganske seine når vi dro så vi løp som bare det haha. Vi rakk bussen uten problem da, og vi furta over at vi sikkert kunne hørt hele sangen.

  Når jeg kom hjem hadde Karen besøk av ei venninne av seg, som hun kun ser en gang i året. Og siden det er Karen og Andrews bryllupsdag i dag og han er i Australia bestemte hun seg for å kommer over. Hun er skikkelig morsom og søt! Jeg har fri i morgen så tror det blir rolig. Skal prøve å ta en tur til byen for å kjøpe noen saker for vil bare ha en rolig "spa" dag i morgen, hvis jeg får stukket innom "Lush".

  Julestemning i Hailsham mens Amalie og jeg gikk rundt i dag

  Chicken korma curry'n min

  Jeg filma mer enn jeg tok bilder, noe jeg angrer på nå, men de var sinnsykt flinke alle sammen!

  Karen og venninna hennes pleide å gjøre gymnastikk sammen så de bestemte seg for å vise fram gamle skills😂

  Jeg fikk endelig klipt meg i går, så jeg har nå sunt hår igjen 😋

   


   

   

  ☓♡☓

   


    #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 27.11.2015, 01:55
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Urgh!

 • Publisert: 25.11.2015, 00:20
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

   

  I dag har ikke vært min dag for å si det sånn. Dagen starta med at Karen vekka meg og sa at jeg hadde ti minutter på meg før vi skulle dra. Hun hadde lagd porridge til meg, så det hjalp litt på humøret. Det var kjempe trafikk når, så når vi kom inn til skolen gikk jeg rett inn i timen, for å så få vite at timen var kansellert... Så jeg satt i M26 (hvor vi jobber) og prøvde å få litt gjort. Amalie og jeg hadde fritime i 4 time så vi gikk en tur til Costa og bare prata en stund før vi måtte tilbake til matta. Matta var ferdig 16.15 så jeg gikk med Amalie hjem og når jeg endelig kom på bussen en time senere fant jeg ut at jeg hadde glemt husnøklene. Jeg visste at Karen var på jobb så jeg prøvde å tekste Becci for å høre om hun var hjemme, noe hun ikke var, så jeg måtte tilbake til Hailsham igjen. Var ikke så veldig glad da. Når jeg endelig kom til skolen igjen og gikk inn tror jeg, jeg hadde det mest miserable face ever, Karen begynte bare å le og ga meg en klem og sa at jeg ikke kom til å glemme den igjen. Noe jeg ikke kommer til å gjøre. Jeg nekta å ta bussen hjem igjen så jeg satt bare i et klasserom og gjorde litt lekser. Hadde heldigvis kjøpt noen druer tidligere, men sulta. Så når vi kom hjem 21.45 spiste vi suppe og så på "I´m a celebrity". Vi sitter nå med en kopp te hver og jeg vurderer å ta en dusj så jeg slipper å gjøre det i morgen tidlig.

   

   

   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england


   

   

   

   

 • Publisert: 25.11.2015, 00:20
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Kald Søndag!

 • Publisert: 22.11.2015, 23:01
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Du vet det nærmer seg vinter når du ligger nesten 2 timer under dyna før du orker å stå opp, for du kjenner det er kaldt utenfor dyna de. Rommet mitt er kjempekaldt og det var nettopp det som skjedde i dag.

  Når jeg endelig kom ned satte jeg meg pp mac'en og så på Vampire Diaries mens jeg spiste frokost og drakk teen min ☕

  Etter frokost gjorde jeg litt lekser, men jeg er enda ikke ferdig fordi det var så kaldt i dag at jeg ikke klarte å konsentrere meg, så jeg satte meg i sofaen med et super deilig teppe over meg og så på 'impractical jokers', elsker det! Vi hadde en Sunday roast i dag og deilig dessert. Jeg skypa også med brødrene og foreldrene mine, før jeg kom ned og så på x-factor. Sitter for øyeblikket å ser på "I'm a celebrity get me out of here" Skal opp å gjøre ferdig psykologi leksa mi og så tar jeg heller en dusj i morgen tidlig og gjør English Language leksa i fritimen min i morgen.

  Frokost og Vampire Diaries

  Og gratulerer med 15 års dagen til verdens skjønnaste Snoop! Vanskelig å tro at hun har vært borte i snart 5 år 😭

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 22.11.2015, 23:01
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Night out

 • Publisert: 21.11.2015, 14:55
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i går kveld var jeg i bursdag. Jeg var ferdig på skolen 11.30 så Theresa, Amalie og jeg dro til Tesco´s og kjøpte litt mat som vi skulle lage på kvelden før vi gikk ut. Amalie hadde siste time så hun måtte være igjen. Når jeg kom hjem skypa jeg litt med pappa før jeg tok en dusj og føna håret før Theresa kom. Siden Will er i Australia, sminka vi oss på badet hans, for han har lys rundt speilet sitt. Etter at vi hadde sminka oss begynte vi å lage chickenwraps. Theresa spiste, for hun skulle møte noen først, mens jeg venta på Amalie. Vi endte opp med å hente Amalie på bussholdeplassen, for Theresa måtte ta bussen inn til Hailsham uansett. Når Amalie og jeg kom hjem stekte jeg mer kylling (det var egentlig kalkun) så vmor og vsøster hadde nesten ferdig mat til når de kom hjem. Vi tok så bussen inn til Hailsham og etter en stund måtte vi gå og møte Theresa på   Tesco´s. Når vi kom tilbake til bursdagen hadde det kommet en del fler folk så det var litt mer liv etter det. Jeg hadde på høye hæler/boots i hele går så jeg føler ikke beina mine i dag😂

     
   

   

  Karen og jeg skal til Pop i kveld å spise middag og se på x-factor, men først skal jeg se på Vampire Diaries og rydde rommet for det er et eneste stort mess. Og i morgen må jeg få gjort lekser igjen... 

   


  ☓★☓


   

  #utveksling #england


   

 • Publisert: 21.11.2015, 14:55
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • Jeg lever, ei så lenge

 • Publisert: 20.11.2015, 01:24
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Sorry for at jeg ikke har skrevet noe i det siste, men har sånn seriøst vært bombardert med skole ting. Forrige uke hadde jeg en mock exam i psykologi, i går hadde jeg en og i dag og til i morgen har jeg innlevering i Engelsk... Du vet når du kommer til et punkt hvor du ikke gidder mer? Jeg var der på skolen i dag, men så dro jeg til Amalie etter skolen og alt blei litt bedre. Jeg har skrevet innleveringa også hadde jeg en annen ting å gjøre, men det har jeg ikke gjort så får bare få kjeft eller se hva som skjer. 

  I morgen kommer Theresa og Amalie over, for vi skal i bursdag så da skal vi gjøre oss klare hos meg. Planen er at vi også skal lage middag, men vet ikke helt hvordan det kommer til å gå, for jeg kan ikke lage mat for shit. 

  Forrige helg var jeg med Karen på trampoline konkurranse. Det var for det meste unger der, men de var skikkelig søte å se på. I og med at vi måtte være i Hailsham 8.00, stakk Becci innom McDonald´s og kjøpte frokost til oss! Når vi kom hjem hjalp Karen gutta med å pakke ferdig, for de er nå i Australia for World Championship i seiling eller no sånt. 

  Jeg også også blitt avhengig av Vampire Diaries btw!!!! Har ikke hatt tid til å se på det i det siste da, så det har vært litt tragisk. Får forhåpentligvis sett noen episoder før jentene kommer i morgen!

  Skal prøve å bli flinkere til å blogge, om det ikke bare er om utveksling, men sånn generelt. 

  Bestevenninna mi som er i USA, har gjort dette btw! *Stolt*                                    Costa har verdens søteste julekopper!

         
     natta

  ☓♡☓

 • Publisert: 20.11.2015, 01:24
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Girls night

 • Publisert: 28.10.2015, 01:01
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i dag møtte jeg Theresa i Eastbourne og etter en stund møtte vi Chantelle. Hun var med to venner og vi endte opp med å bli med han ene til å ta piercing i nesa. Han var skikkelig nervøs og Chantelle gjorde han 10 ganger så nervøs haha. Jeg hadde piercing i nesa før, så jeg vet hvor nervepirrende det er, men det er ikke vondt. Jeg har nesten ikke snakka med gutten, men ingen blei med han inn så jeg endte opp med å gå inn med han. Når vi tok bussen hjem var Amalie allerede på bussholdeplassen å venta på oss. Når vi gikk hjem kommenterte jentene hele tiden over hvor fint village´n jeg bor i er. Og når vi kom hjem flippa de helt! haha, de syntes det var kjempestort og fint og de blei skikkelig misunnelig på rommet mitt 💁🏽 (Når huset er helt ferdig skal jeg legge ut bilder av det) 

  Vi klarte å overføre pc´en til TV´en så vi så på The DUFF! Både Chantelle og jeg har sett den, men den er sinnsykt bra, og de andre jentene likte den også, så det var bra. Vi bestilte dominos og begynte å se på Hannah Montana the movie, haha vi hadde skikkelig tbt. Vi var skikkelig gira for pizzaen så vi gikk ut å venta litt, og når vi så at bilen kom løp vi inn. Jeg bare ikke åpne døra! Vent til han har ringt på, prøv å ikke virk så desperate haha. Vi holdt døra oppe da, så når han kom var han bare er dere sultne? haha. Vi gikk inn og fortsatte å se på hanna montana og hadde skikkelig sing and dance along! Det var en suksessfull kveld!

  Vi prøvde å finne ut hvor vi skulle ha popcornet, så fant Chantelle en wok panne, som hun ville ha popcornet i 😂


  CHANTELLE, THERESA, AMALIE OG MEG

  VI HADDE LAGD HOT CHOCOLATE!🍵🍫

  THERESA STJAL MELKESJOKOLADEN MIN🍫😐


  NÅR VI BESTILTE PIZZAEN SA VI AT VI SULTA OG AT DE MÅTTE SKYNDE SEG😂😂


  MENS VI VENTA UTE PÅ PIZZAEN😂🍕   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england


   

   

 • Publisert: 28.10.2015, 01:01
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Half term

 • Publisert: 26.10.2015, 22:21
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så på fredag starta half-term ferien  vår. Jeg hadde kun to timer den dagen, men det skulle være fotballkamp mellom elevene og lærerne etter skolen. I norge er det veldig vanlig, i hvert fall hvor jeg er fra, at hver gang det var noe lære vs elev ting kom alle for å se på. Sånn er det tydeligvis ikke i England. På kampen var det nesten ingen så det var litt kleint. Amalie, Theresa og jeg så første omgang + bittelitt av andre før vi bestemte oss for å ta busse hjem. Fikk vite i dag at lærerne vant 5-2. De hadde noen av elevene på laget sitt da, men jeg ville at lærerne skulle vinne uansett!

  Bilder fra kampen. Lærerne var oransje og elevene gule.

  Meg og Amalie


  Theresa, meg og Amalie

   

  I dag møtte jeg Amalie, Theresa og Chantelle i Hailsham litt før 10. Vi skulle egentlig lage en hel dag ut av dagen sammen, hvor vi senere skulle til Chantelle og se på film, men hun har nettopp adoptert en katt så vi kunne ikke. Så vi spiste frokost på Spoons og etter en times tid måtte Chantelle hjem og sitte kattevakt, men Amalie, Theresa og jeg blei igjen og bare snakka. Sammy stakk innom Spoons mens vi var der og vi fant ut at han skulle på jobb, så vi sa vi skulle stikke innom før vi dro. Etter 2 timer stakk vi innom boots, for jeg måtte ha no sminkefjerner, og etter det stakk vi innom Costa, hvor Sammy jobber. Vi endte opp med å være der også i tre timer! Sammy satte seg med oss når han hadde lunsj, så vi bare prata. Det var ganske koselig, for jeg har ikke snakka så mye med han. Han sa at vi fire kunne stikke innom Costa en dag når vi er på college også skal han gi oss rabatt. Vi blei skikkelig gira haha!

  Jentene var skikkelig sur for at jeg ikke smilte! haha


  Amalie og Theresa når vi var på Costa!


   

  Planen for i morgen er at jentene skal komme hit og ha film dag. Tror det er meninga at vi skal til Eastbourne først, men vet ikke om jeg blir hjemme for å gjøre litt lekser først eller blir med de ut, men vet ikke enda. Sykt deilig med ferie, synd at jeg må dele den på lekser og venner. 

  Planen for half term er:

  Onsdag - ut og spise lunsj med fammen.

  Torsdag - Middagsselskap 

  Fredag - Kanskje klippe meg, rugby bronse finale og kanskje ut med Theresa, Sammy, Amalie og en gjeng andre folk.

  Lørdag - Finale i rugby, møte med Amalie og Theresa i byen og se om det skjer noe Halloween aktig greier der. 

  Og mellom alt det har jeg også en del lekser å gjøre 👍🏽 Gleder meg 👎🏽


   

  ☓♡☓

 • Publisert: 26.10.2015, 22:21
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • Bildedryss fra 2-6 oktober!

 • Publisert: 21.10.2015, 22:47
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Her er noen bilder fra når mamma, pappa og John var på besøk, som lovet! 


   

   

  Dag 1. Brighton

  Første dagen sammen tok vi buss til Brighton! Pappa filma når jeg først møtte dem igjen, men vet ikke hvordan jeg får lagt den ut. Kan si jeg gråt😂 Jeg var nesten en time sein..., men jeg måtte ta bussen og den kom aldri også var det litt lengre enn det jeg hadde trodd å gå. Så når jeg først så den var John dritlei meg allerede! Men det var kjempekoselig å se de igjen.   Dag 2. Beachy head

  Lørdagen skulle familiene mine møtes, men før det dro vi til Beachy Head. Sollid og Street familien kom kjempegodt overens, og kvelden kunne ikke vært med vellykket. Så og si i det vi kom hjem, forsvant John og Will for å snakke fotball og spille FIFA16... Etter at vi hadde vært ute og spist dro vi til Seafront, for det var Bonfire night der, med parade og fyrverkeri!


  Dag 3. Seven Sisters

  Søndagen dro vi på shopping og seinere på dagen dro vi til Seven sisters. Det blåste en god del og var litt kaldt. Men det var en vellykket dag for det om :)  Dag 4. Nest siste dag :(

  På mandagen var jeg på skolen, men John fikk lov til å komme inn i friperiodene mine. I mellom tiden dro mamma og pappa til Rye. John, Dan, Amalie og jeg dro å så på "The Martian" etter skolen. Den var kjempebra! Både John og jeg likte den, og vi liker som regel ikke samme filmer! Etter kinoen dro vi på Pizza Hut også tilbake til skolen for der var mamma og pappa å så på Karen trene trampoline. Jeg var ganske emosjonell den dagen, for jeg visste at foreldrene mine og broren min skulle dra dagen etter, så når vi var på PizzaHut måtte jeg bare gå vekk, for jeg ble så lei meg! Når vi kom til skolen snakka vi om at de skulle dra også nevnte pappa noe jeg hadde kjøpt til han så jeg gråt skikkelig mye. Karen ropte opp for tull å spurte om filmen var trist, og dagen etter kom Tash bort til meg og spurte hvilken film jeg hadde sett og om den var trist! 😂

  Dag 5. Forlatt.

  Så på tirsdagen kom mamma, pappa og John innom for å si ha det. Jeg hadde tvunget Karen til å bli med meg, for jeg ville ikke være aleine. Fikk skikkelig dårlig samvittighet da, for Karen sa at jeg ikke måtte gråte, for da ble det enda tristere og at hun ikke trodde jeg likte det her. Så ja, bildene under, bortsett fra det første, er ikke fra Eastbourne. Det er hvor min kjære familie bestemte seg for å ditche meg en dag tidligere, for å være nærmere flyplassen...
   Så ja, det var bildene fra når jeg hadde besøk fra Norge. Mange sa at det var tidlig å få besøk, men jeg angrer ikke på at de kom. Fler av vennene mine har begynt å få hjemlengsel nå, men jeg så familien min (- storebroren min) for 3 uker siden. Savner de fortsatt, men det er ikke like ille som noen av de andre. Men som jeg sa, familiene mine kom kjempegodt overens og de så hverandre hverdag etter de først møttes. På fredagen måtte jeg hjemom og hente klær, for jeg sov på B&B med m+p+J. Jeg var kjemperedd for at mamma og pappa skulle komme inn eller at vmor, vfar, Becci eller Will skulle gå ut, så i det jeg kom inn døra tok jeg så å si å skrek "IKKE GÅ UT, MAMMA OG PAPPA ER DER, MEN DERE SKAL IKKE MØTES FØR I MORGEN" hahah! 


  Men i dag ga inn lapp om at jeg skal være med til Bruges 15 Desember!!! Gleder meg sykt mye, har aldri vært i Belgium før så det er stas! Neste uke har vi half term og jeg kan ikke vente!!!

  Ja også skjedde dette da...


  Hun spurte om vi virkelig var bestevenner og om vi faktisk har kjent hverandre i 11 år haha. hun er glad i meg innerst inne!!

  Skulle legge dette innlegget ut tidligere i dag, men så at Askepott var på Netflix, så begynte å se på den i stedet😂

  Bilde credz til pappa btw!


   

   

  ☓☆☓

 • Publisert: 21.10.2015, 22:47
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Theo´s bursdag og Bonfire night Hailsham

 • Publisert: 18.10.2015, 02:49
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo! 

  Så på fredag kom jeg egentlig aldri hjem fra skolen. Dan, Faysul og jeg dro til Eastbourne og handla litt før vi dro tilbake til Hailsham. Karen hadde fortsatt trampoline trening så jeg satte tingene mine i bilen og venta på at Theo skulle ringe meg for å så gå med meg til hvor vi skulle bowle. Vi var en del utvekslingsstudenter og en brite der, men herregud det var kjempekoselig! Vi gikk inn i 6.30 pm tiden og var ikke ferdig før nærmere 8.30pm, vi spilte to runder btw. Etter bowlinga bestemte vi oss for å dra på Prezzo og spise. Tror vi var der i 2 timer eller no. Haha, det var utrolig koselig da! Dan skulle kjøre meg hjem, men vi måtte hjemom hans først for han måtte levere inn en assignment. Amalie var med oss, så de satt og snakke mens han prøvde å levere den inn mens jeg la meg på gulvet med Fizz, hunden til Dan, og der sovna vi! Jeg var kjempe trøtt og når jeg våkna la jeg meg i senga til Dan med soveposen hans over meg. Amalie og Dan mobba meg, men jeg overså det og la meg heller til å sove igjen. Mens jeg lå å sov hadde Dan og mamma snakka sammen.... Etter hvert fikk jeg Dan endelig til å kjøre meg hjem og når jeg kom hjem slokna jeg så å si med en gang jeg la meg i senga!


  Sean og meg! Han går siste året i sixth form, men han er også fra Norge!!  meg og Nadine!

  Bursdagsbarnet Theo og meg

  Fabiana, Anna og Ely


  Dan tok bilde av meg og sendte det til mamma når jeg sov


   

  Så jeg kom ganske seint hjem kvelden før og jeg våkna i 11 tiden, men syntes at det var for tidlig så våkna ikke før 2.30.... Jeg synte det var så flaut at jeg nekta å gå ned haha. Så i stedet tok jeg en dusj og rydda rommet litt! Jeg hjalp Karen å rydde litt også klokka fire var det rugby kamp. Kampen var mellom Sør Afrika og Wales og Karen og jeg heia så det rant på Sør Afrika!!! Og de vant!!! Herregud trodde Karen skulle begynne å hoppe rundt! Når kampen var ferdig gikk jeg opp og stelte meg og når jeg begynte å gå til buss stoppet hadde jeg glemt busskortet mitt så jeg måtte snu og hente det... Jeg gikk forbi et par tre ganger.. Når jeg endelig kom  til Hailsham møtte jeg Amalie og ikke lenge etter så vi Sean så vi gikk med han til en gjeng folk. Og der var Jay så jeg snakka med han også kom Dan. Det var en parade vi så på som begynte i 7 tiden også begynte fyrverkeriet 9.30 tiden. 


  Når jeg våkna i dag hadde Dan tagga meg i dette bildet og sa at det var meg med hans sin hund og jeg bare hell yeah!  Amalie, Nadine og meg   

  Natta!

   

  ☓♡☓

 • Publisert: 18.10.2015, 02:49
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Besøk fra Norge!

 • Publisert: 10.10.2015, 02:25
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo! 

  Så forrige uke kom mamma, pappa og tvillingbroren min på besøk! Det var utrolig koselig å se de igjen! De kom hit på torsdagen, men jeg fikk ikke sett dem før på fredag. Jeg møtte de utenfor Eastbourne Pier og det var gjensynsglede for å si det sånn. Eller John brydde seg ikke så veldig mye, for jeg var tydeligvis 45 minutter forsen?! Jeg er ikke så veldig god til å komme tidsnok. Vi tok så bussen til Brighton hvor vi var så å si hele dagen. Jeg sov på B&B med familien så måtte hjemmom og hente klær. Jeg kom hjem og bare "IKKE GÅ UT, mamma og pappa er der" de skulle ikke møtes før på lørdag! På vei til B&B stakk vi innom Pizza Hut og tok den med til John.   På lørdag formiddag dro mamma, pappa og John ut, for de måtte kjøpe noe klær til å møte familien min i. Jeg ble bare igjen og stelte meg. Når de kom tilbake tok jeg de så med videre til Beachy Head. John var dritnervøs, for jeg gikk når kanten hele tiden. Fun fact, selvom den ikke er fun, den største klippa er en av de mest kjente stedene å ta selvmord fra. Klokka 4pm. skulle vi familiene mine møtes. Jeg var en smule nervøs for å si det sånn... Men det gikk bra, familiene kom godt overens og vi fikk endelig vist fram huset. Vi er akkurat ferdig med å pusse opp, så de var de første til å se det nesten ferdig. Vi dro ut å spiste på "The Red Lion" og dro så inn til Eastbourne for Bonfire night. Den er ikke før 5 november, men det er små bonfire nights i de forskjellige byene i Sussex før den store på 5 november i Lewes. John og Will kom kjempegodt overens og hver gang de kom besøk de andre dagene var de på rommet til Will og spilte FIFA 16.... gutter....


  Jeg frøs!

  fra venstre. Pappa, mamma, John, vmor, Will, Andrew, Becci og moi

  På søndag dro vi til seven sister, det er syv klipper ved siden av hverandre (skal legge ut bilder så fort pappa legger de ut), men før det dro vi til Arendale. Fy fader, John er den verste personen å dra på shopping for. Det er ikke ofte han shopper, takk gud, men når han gjør det bytter han ut klesskapet sitt! Hele tiden sa han "Vel, jeg handler bare klær en gang i året" mamma og jeg så på hverandre og bare "Og takk gud for det". Alt vi kjøpte var til John!! Tror vi gikk ut med 4 eller 5 poser.... Jeg fikk en genser fra River Island da:D

  På mandag hadde jeg to free periods, så mens mamma og pappa dro til Rye, for de så blogginnlegget mitt og syntes det så fint ut, kom John på skolen min. Vi måtte sitte i Common Room hele tiden, men vi gikk litt rundt for det om. Etter skolen dro vi til Dan´s hvor han henta bilen og så dro vi til Tesco´s for å plukke opp Amalie. Vi dro så på kino og så på "The Martian" bloody hell man! Den filmen var sinnsyk bra. John spurte meg hvor lenge det var igjen, og det var bare 45 minutter igjen, det føltes us som vi bare hadde sett en time eller no, og filmen er 2,5 time lang! Etter kinoen dro vi på pizza hut også kjørte Dan oss til skolen, for mamma og pappa var der for å se på Karen trene trampoline. 

  De bytta hotell til et nærmere Stansted, for de skulle ta fly ganske tidlig på onsdag. De kom innom i lunsjen og sa ha det. Karen var med meg, fordi jeg tvang henne, så det gjorde det litt lettere, men det var tungt... Alt er bra nå da, og det var det med engang etter også, for jeg har noen fantastiske venner her som var der for meg <3 


   

  Sorry at jeg aldri skriver no, men når jeg først skriver, skriver jeg as. Skal få lagt ut bilder fra når fammen var her, men pappa må bare legge de ut først! Vel neglelakken min har tørka nå, so I´m off to bed. Skal ut med Tash og vennene hennes i morgen for å feire 17 års dagen hennes Woop Woop!


   

    ☓☆☓

 • Publisert: 10.10.2015, 02:25
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Den siste uka

 • Publisert: 26.09.2015, 00:26
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Denne uka har gått ganske fort! På mandag og tirsdag hadde jeg vanlig skole. På tirsdag venta jeg på Amalie, for vi skulle til Subway etter skolen. Vi stod og prata i Common room og jeg stod oppreist, og når jeg står har jeg beina spredt mens jeg hviler på hofta mi. Det gir sikkert ikke mening, men de som kjenner meg vet hva jeg prater om. I hvert fall det var en gjeng med year 13 folk der og de spiller fotball hele tiden. Jeg vet egentlig ikke hvem de er, vet hvem noen av jentene er, men ikke no mer enn det. Så plutselig ser jeg en ball trille gjennom beina mine og hører masse applaus bak meg. Jeg snur meg og rødmer skikkelig mye, for jeg blir fort flau. Skjønner ikke hvorfor, for jeg driter meg ut hele tiden. Når jeg skulle gå prøvde de igjen og denne gangen greide de det ikke, men det var fordi jeg snubla på ballen😂 Gutten fra Year 13 kjente meg igjen i dag og mobba meg, for at jeg står med beina kryssa nå! Det har tydeligvis ganske populært å sparke ballen i tunnel.

  På onsdag hadde vi fri, så Amalie og jeg dro til Dan og hadde High School Musical maraton. Han har en hund, så fikk endelig kost med hund etter 5 uker! Jeg bestemte meg halvveis ute i den andre filmen at vi var på dobbel-date og at jeg var på date med hunden hans. Ja, jeg er rar, men det er en grunn. Uansett, før vi starta med film nummer 3, bestilte Dan dominos så jeg fikk pizza :D Haha, spiste pizza hver fredag i Norge og har nesten ikke spist pizza her! Så det var ganske koselig!


  Fizz, hunden til Dan! OMG hun minna meg så mye om Amigo!

  Double-date bilde vårt.

  Meg og Dan, sendte dette til Vilde og sa at jeg har fått en ny bestevenn.

  Sorry for iPhone kvalitet!!


   Jeg har også bytta fra English lit til English language så timeplanen min er helt forandra. Begynte nesten å grine😂

  Før jeg bytta.

  Etter jeg bytta. Jeg hadde kun 2/5 dager i uka hvor jeg starta klokka 8.45, nå har jeg hver dag... Håper det blir verdt det...

  Når jeg først kom til Eastbourne snakka folk om en gutt fra Norge som tok sitt andre år her, så i dag, etter nesten 3 uker, møtte jeg han. Han er kjempehyggelig. Jeg var med vennene til Dan og sånt mens vi venta på folka, så vi spilte UNO og snap. Jeg var egentlig ferdig 11.30, men dro ikke før nærmere 16.00... Kan tydeligvis ikke hate det så mye, men nå skulle jeg møte Mrs. Cosham 13.15, så hadde litt unnskyldning for å være der så lenge. Første gangen jeg "dro", gikk jeg til vmor også når jeg faktisk skulle dra møtte jeg Sean, nordmannen, kjæresten hans og venninna deres så jeg gikk litt med dem. Fy søren det var rart å snakke norsk igjen. Ja, jeg skriver norsk her, men nå er jeg ikke så flink til å oppdatere og jeg snakke med Vilde på norsk, men det er over telefonen. Jeg spurte Sean om hvor gammel han var og han sa at han var 17, og at han fyller 18 i oktober og jeg bare hæ? snart 19? Haha, han bare lo da, men fy søren det var rart å snakke norsk face-to-face med noen!


   

  Jeg satt akkurat å så på "Googlebox" det er det samme som "sofa" eller no sånt i Norge. Også var det en thriller eller no sånt de så på og de skvatt og hylte. Haha lo så jeg grein. Også viste de oss hva de så på og jeg skvatt og hylte 😂Vi ser på Allen Carr Chatty man nå og det er en stor greie om David Cameron nå. Når Cameron gikk på UNI skal han ha putta skrittet sitt i munnen til en død gris, for en eller annen grunn. ANYWAY!! -> 

   

   


   

   

   ☓♡☓

 • Publisert: 26.09.2015, 00:26
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Drusillas Park

 • Publisert: 20.09.2015, 17:17
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i dag dro Tash og jeg til Drusillas Park. Det er en liten dyrepark, egentlig for små unger, men vi storkoste oss for det om. Vi kom dit i 11 tiden og vmor kunne ikke hente oss før 15.00 så vi bestemte oss for å være litt spontane og bestemte oss for å ta toget. Vi måtte gå fra dyreparken til Berwick, som tok litt tid. Vi var ganske heldige da, for når vi kom ditt måtte vi bare vente 3 minutter før toget kom. Vi tok så toget til Polegate også så bussen inn til Eastbourne. På bussen møtte vi noen Tash kjente så vi satt med de. I Eastbourne gikk vi bare litt rundt  også gikk vi til seafront også til Eastbourne Pier. Etter en stund bestemte vi oss for å gå hjem. Så nå er jeg hjemme og vil se på rugby, men vbror har fjernkontrollen og vil se på fotball.... Dette er andre kamp jeg går glipp av i dag, men skal få med meg den tredje... Vet ikke hvorfor jeg har blitt så glad i rugby, for jeg har sjokktrynet klistra på når jeg ser på det!  Det som skjedde her var at Tash og jeg bestemte oss for å se på noen fugler. Vi fikk beskjed at vi kunne mate de hvis vi ville. Jeg sa jeg ville og det var hysteriskt! Jeg er skikkelig pingle og først var det bare en fugl på meg, som var greit nok. Også kom det en til og de fløy over og rundt meg. Også før jeg visste ordet av det hadde jeg tre fugler på meg, som så begynte å sloss for maten. Han ene som jobba der gikk bak og flagra capsen sin på meg, så jeg trodde det var en haug med fugler som skulle til å drepe meg. Haha, det var morsomt da! 


   

  Jeg har lagt ut fler bilder på f hvis du vil se :) 


   

  ☓★☓

   

 • Publisert: 20.09.2015, 17:17
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Oppdatering og Rugby!

 • Publisert: 19.09.2015, 20:01
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så jeg har vært i Eatsbourne i 3 uker i dag, det føltes ut som jeg alltid har vært her! Jeg har vært på skolen i 2 uker og tror alt skal gå bra. Jeg skulle egentlig ha fransk, men klassen jeg kom i hadde hatt det i 5 år og jeg har så vidt hatt det 1, så har droppa det. Så nå har jeg Sociology, psychology, English lit og GSCE maths. Det er litt vrient, men tror det kommer seg, forhåpentligvis! Timeplanen min.

   

  Jeg går på skole i Hailsham og bor i Eastbourne, Hailsham og Eastbourne er helt motsatt av hverandre. Den første gangen jeg skulle ta bussen aleine til Hailsham begynte jeg ikke før 12, men dro 10.30 for å være sikker på at jeg kom tidlig. Jeg endte opp med å være 15 minutter for sein... Bussen jeg først tok gikk til Eastbourne og ikke hailsham og jeg ringte vsøster fler ganger, men hun svarte ikke så ringte hun meg når jeg nesten var i Hailsham og lurte p hvor jeg var. Læreren var heldigvis ganske snill og sa det gikk greit, og det var første gang jeg hadde han.. Det har skjedd et par ganger at jeg har endt opp helt feil sted. 

  I går begynte Rugby World Cup! Jeg har aldri vært noe interessert i rugby, men fy søren kommer til å være fan av rugby. England spilte mot Fiji i går og England vant og i dag har det vært 3/4 kamper på og jeg har sett på alle tre og skal se på den fjerde nå!! De neste 6 ukene kommer til å bli intense. Vi har også en konkurranse i hjemmet. Det er 20 nasjonaliteter som spiller så vi trakk 4 lapper hver med navn på de forskjellige landa. De fire landa vi fikk skal vi heie på. Og jeg fikk England!!! Hahaha vsøster blei skikkelig sur. Skolen har et rugby lag så Vmor og jeg skal kanskje se på de en dag :D

  Vsøster fikk egentlig Fiji og jeg England, men hun juksa og nekta å heie på Fiji.  Jeg har ikke bare sett på Rugby i dag. Jeg prøvde å rydde rommet litt også gikk jeg en liten tur. Jeg har fått gnagsår på hælen fra i går og når jeg kom hjem fra turen min i dag hadde jeg fullt av blod på sokken... Becci og jeg dro også en liten tur til byen hvor jeg fikk kjøpt en veske! Når vi var der tok Becci ut en av veskene også veskene som var over angrep oss! haha, de bare datt ned og Becci hylte og jeg hoppa, så sikkert dumt ut😂

  I morgen skal Tash og jeg til Drusellia, som tydeligvis er en Zoo, så gleder meg til det! 


   

   

  ☓♡☓

   

 • Publisert: 19.09.2015, 20:01
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Pakke i posten og kino

 • Publisert: 13.09.2015, 01:22
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i dag skulle jeg egentlig til byen, men gadd ikke stresse med buss og alt det, så må nok i morgen i stedet.. Når jeg kom ned i dag så jeg at jeg hadde fått pakke. Pakka var fra mamma og i den var det 2 melkesjokolade plater, kun en av de var til meg..., to "det nye" magasiner, to pakker popcorn, en EOS og et brev. Becci prøvde å lage mat når jeg åpna brevet, så når jeg begynte å gråte varte det ikke lenge, for hun stod ovenfor meg og banna som en sjømann for hun trengte noe hun ikke kunne finne. 

  Jeg gjorde psykologi leksa mi som er til mandag, og leste et av bladene jeg fikk. Jeg satte også klesvasken min på tørk ute. Når vertsmor kom hjem spurte hun om jeg hadde satt klærne mine ut, og jeg sa at de var rett utenfor. Hun så ut og bare "oi, de er i buskene" så det hadde blåst over og jeg hadde klær og undertøy spredt i buskene😂 

  Før middagen skrev jeg ut bursdagskortet til Vilde, som jeg skal få sendt til mandag, som jeg tviler hun vil få før bursdagen sin. Vmor og vfar hadde fish ´n´ chips til middag, mens Becci og jeg valgte hamburger. Klokka 8 skulle jeg møte Tash utenfor Cineworld hvor vi skulle se på "The Scorch Trials"! Vi så på den i 3D, og jeg var kjempe skeptisk, for jeg er ikke stor fan av 3D, og hvis den skulle være noe lik den første ville jeg dødd, for jeg skvatt titusen ganger, og det var i 2D. Men halo! Den var kjempebra!!!! Tash har ikke sett den første, og når vi var ferdig sa hun at hun hadde lyst til å se den og at hun syntes denne var kjempebra! Jeg har 3 av bøkene i Norge også skal jeg kjøpe den fjerde her, og når jeg kommer hjem til Norge skal jeg lese de i sommer! Men herregud, filmen skulle begynne 8.15, men begynte ikke før 8.45 pga. reklame... Fikk litt lyst til å se på en film som heter "The Martian"da, så det var vel ikke helt bortkasta tid.

  Og ja, jeg er dum når det gjelder reklame, jeg kjøper det med engang. Når jeg var i USA og på Flisa med ei venninne og familien hennes så vi masse reklame av mat og forskjellige ting og venninna mi og jeg var "å sånn vil jeg ha, å det så godt ut" osv osv. Faren hennes mobba oss og sa at reklame i hvert fall ikke funka på oss! (det var ironi!)

  Vel i morgen skal jeg kanskje til byen for å få bytta noe også skal jeg kanskje prøve å begynne på Engelsk lit. leksa mi, som er til torsdag. Har gjort den ene halvdelen, men dessverre var det den enkle delen. 

  Pakken jeg fikk + de to magasinene som ligger under alt

   

  Kan ikke se det, men hadde nettopp grått! Hahaha!

  Traileren til "The Scorch Trials" hvis du vil se den. Den er verdt det!


   

   

  ☓★☓

 • Publisert: 13.09.2015, 01:22
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • Første skoledagene og første "Happy Dragon"

 • Publisert: 09.09.2015, 00:52
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Jeg skulle skrive om skolen i går, men jeg kom ikke hjem fra skolen før nærmere 22.00 tida, for jeg blei igjen med vmor på trampoline trening. 

  Så første skoledag! Jeg var sinnsykt redd og nervøs. Vmor har introdusert meg for noen av trampoline jentene sine så jeg teksta med Tash og avtalte at vi skulle møtes. Hun introduserte meg for noen av vennene sine og jeg snakka en god del med ei som het Jade. Hele dagen hadde vi egentlig for det meste "Assemblies". Vi gikk fram og tilbake på skolen. Jeg fikk også Timetable, så nå vet jeg hvilken dager jeg kan sove lenge :D Etter skolen blei jeg med Karen på trampoline trening, men gikk litt frem og tilbake. Jeg fikk møtt IEC´n min, for første dagen min her dro vi bare rett hjem. Det var skikkelig kleint, Millie og jeg leita etter Karen så vi gikk opp til P.E. rommet. Millie sa at vi leita etter Karen og at jeg var utenfor, også sa en mann at jeg skulle komme inn så jeg kunne møte han. Også spurte han om jeg hadde Simon som IEC, og jeg bare nei, jeg har Max. Og han bare jeg er Max så jeg snakka litt med han. Vi ikke ferdig før nærmere 22.00, jeg var utslitt når jeg kom hjem. Jeg hadde en kopp te så litt på Big Brother før jeg gikk på rommet så en episode av Gossip Girl også la jeg meg. 

  I dag hadde vi en "ordentlig" skoledag. Jeg hadde ikke time i first period, men kjørte fortsatt inn med vertsmor i dag til morgen. Jeg var der 8.20, men hadde ikke undervisning før 10.15... Jeg fikk snakka med Simon, headmaster of sixthform, ang. noe undervisningsgreier. I second period, første time for meg, hadde jeg sosiologi. Vi er 11 jenter alt i alt og kun 3 av de er engelske, men herregud læreren min er verdens skjønnaste, hun er skikkelig hyggelig og livlig. I third period hadde jeg psykologi, helt ærlig, jeg liker det ikke. Det er sykt mange vanskelige ord, og vi fikk lekse i å lære de orda... "Heldigvis" strever britene også med de, men de skjønner forklaringa, og det gjør ikke jeg helt.. men, men... I siste time hadde vi engelsk lit. herregud elsker læreren! Han banner som bare det, min type lærer ass 😂 Vi skal lese en bok som heter "A Streetcar Named Desire" av Tenneessee Williams. I en av pausene dro Amalie, Lillebjørn og jeg til en kaffebutikk hvor Lillebjørn kjøpte en dobbel espresso, omg pissa på meg når han fikk den, det var sånn seriøst 2 slurker og den var tom. 

  På vei hjem i dag tok jeg bussen, for jeg orka ikke vente på Karen like lenge i dag som i går. Jeg skulle ta bussen med Theresa og på bussen satt vi med to briter. Jeg skulle gå av på Chruch Street, men har aldri tatt bussen, så den ene jenta sa hun skulle hjelpe meg, og når jeg trodde jeg skulle av sa hun bare nei, det er ikke enda, lover. Hun endte opp med å gå av bussen og jeg endte opp i byen, jeg bor 15 minutter fra byen... Så Theresa og jeg endte opp med å bestille de skolebøkene vi har fått beskjed om så langt og tok bussen hjem igjen etter noen timer. Jeg prøvde å ringe og tekste Becci fler ganger, for jeg skulle egentlig gå med henne. Når jeg endelig kom hjem etter masse panikk møtte jeg Becci i døra. The builders var her når jeg kom hjem og jeg fortalte Becci om at jeg ikke visste hvor jeg skulle gå av eller noe sånt. Jeg hadde også teksta henne tidligere og sagt at jeg var lost og ikke visste hvor jeg var. Så når jeg kom hjem sa hun at hun hadde prøvd å ringe meg fler ganger, og jeg bare HAHA mobilen min døde for 5 minutter siden... Så hun lagde meg te for å tilgi henne for å sove i stedet for å møte eller hente meg i byen. 

  Will, Becci og jeg dro ut til en kinesisk restaurant for middag, fy fader trodde jeg skulle spy. Jeg var så full, vi hadde starter, in between, main dish og dessert. Det var ganske koselig å få bonda litt med Will også, for han har ikke vært så mye hjemme. På vei hjem hadde vi partAY i bilen. Jeg starter ikke på skolen før klokka 12 i morgen og gruer meg til å ta bussen haha. Må nok bare få lært meg bussrutinene. 


  Starter

     In between  Main dish


  Dessert  Da place!  Jeg døde, var så mett, men vsøskene tvangsfôra meg! :0


   

   

  ☓♡☓

 • Publisert: 09.09.2015, 00:52
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Rye

 • Publisert: 06.09.2015, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Will har vært i Cardiff de siste dagene så det har bare vært Becci, Andrew, Karen og meg denne helga. I går hadde jeg vært i Eatsbourne i 1 uke, det føles så mye lenger. På kvelden dro vi til Sailing Club og hadde en BBQ, tror det kanskje var 30 stykker der eller noe sånt, så det var hyggelig. I dag dro Vfar, vmor og jeg til Rye. Det er litt utenfor Hastings, så på vei til kjørte vi gjennom, men på vei tilbake fra Rye gjorde vi det ikke. Vet ikke hvor vi kjørte da, for jeg sov hele veien. Rye er en gammel historisk by. Det var fler bygninger fra 1800-tallet og før. I morgen er første skoledag og jeg er dritnervøs, men vmor og vsøster jobber på skolen så de har introdusert meg til en del jenter. De er kjempehyggelige og har sagt at jeg kan spise med dem også skal jeg kanskje møte en av de så vi kan gå sammen inn i morgen. 


  Solnedgangen vi så fra the Sailing Club.

  Vsøster og jeg hadde onesie party mens vi så på X-factor i går kveld.  "Danger deep water" det var ikke noe vann der!!  Meg og vmor

  Vfar

  Denne bygningen var bygd i 1300-tallet!!  Vi prøvde å få tatt et bilde med han, men var redd vi måtte betale, så prøvde å stille meg litt i bakgrunnen.


   

  Jeg lovte mamma at jeg skulle ta med en liten historie, vet ikke om hun egentlig vil det da, men gjør det for det om.

  På fredag etter at jeg hadde lagt ut innkjøp-innlegget mitt snakka jeg med mamma. Også sa hun at hun hadde kommentert noen av innlegga mine, jeg gikk inn på bloggen, men så ingen nye kommentarer. Ikke lenge etter så jeg at tanta mi hadde kommentert på bloggen. Og jeg bare hvordan har hun funnet bloggen min? For jeg har ikke fortalt så mange om bloggen. Og ikke lenge etter så jeg også at tremenningen min hadde kommentert. Så jeg gikk inn på bloggen og så at fler av innlegga var blitt delt på facebook. Så jeg gikk inn på pappa´s fb, i tilfelle han skulle hatt gjort det, men det var ikke han. Så jeg gikk inn på mamma´s og der så jeg at hun hadde delt bloggen min 3 ganger og som status på hvert innlegg hadde hun skrevet kommentaren hun trodde hun hadde skrevet på bloggen. Teknologi er ikke helt mamma´s greie fant vi ut av, I still luff u though♡ Haha lol, men jeg må snart få lagt meg for jeg skal dø i morgen :) 


   

   

  ☓★☓

 • Publisert: 06.09.2015, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Besøkt skolen!

 • Publisert: 04.09.2015, 02:46
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i går, onsdag, skulle Becci og jeg til byen også ha lunsj sammen på PizzaHut, men det ble fort endring i planene. Becci fikk melding av Karen som sa at vi måtte komme til skolen mellom 12-13 for da måtte jeg ta bilde. Jeg fikk en smule panikk, men når vi kom frem fikk vi vite at det ikke var før 13-15. Men Simon sa jeg kunne velge fag i mens... Han sa jeg burde ta 4 fag, men så fant han ut at jeg var norsk så han bytta til 3... Jeg må ha 5..... Og fagene jeg har valgt er veldig mye lesing, skrive og innleveringer. Jeg har 3 AS-levels og 2 GCSE fag. Simon sa at han skal holde et godt øye med arbeide mitt, og hvis jeg henger etter må jeg enten bytte eller droppe fag. Så blir ikke overraska om jeg må ta 2 klasse om igjen, vil helst slippe det da. Jeg freaka helt ut, så Becci og jeg dro til PizzaHut også kom tilbake for å ta bilde. I og med at både Karen og Becci jobber på skolen har de snakka med noen av jentene, så ble kjent med noen allerede da, noe jeg er veldig glad for. Fikk melding av Toria, en av jentene, at jeg gjerne må sitte med de i lunsjen ect. så det var veldig hyggelig.

  I dag dro Becci og jeg til byen, siden vi ikke rakk det i går. Jeg kjøpte noen småsaker så skal lage et lite "innkjøpsinnlegg" fra det, ikke at det var så veldig mye da. Jeg har også fått rydda rommet igjen, endelig. Becci og jeg stakk innom Greggs, og hun klarte å kjøpe noe spicey. Fy fader så morsomt. På vei måtte hun stikke hodet ut av vinduet og hele pakka, det var hysteriskt, men trodde vi skulle dø. Becci har fått meg til å begynne å se på et show som heter "Hollyoaks" alle jentene er gravide der, mens alle mannfolka ender i fengsel, det følger i hvert fall sånn. Vi så egentlig bare på masse såpe show i dag. Vi så også på Sam Smith live på TV, stemmen hans er til å dø for! Karen skal på jobb i morgen, men jeg fant en edderkopp på rommet så hun måtte komme å ta den. Bless henne selvom hun mobba meg, haha. 

  I morgen er jeg for det meste hjemme aleine tror jeg så skal prøve meg på å gå til Hampden park. Kan bli interessant. Becci kommer så hjem med ei jeg skal på skole med så de skal enten til henne eller så skal vi se på en film her. Også skal hun på jobb etter det så jeg blir nok hjemme aleine igjen.  

   


   

  Albumet mitt fra FB med bilder fra utvekslingsåret mitt finner du --> her <--


   

  ☓★☓

 • Publisert: 04.09.2015, 02:46
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • De første dagene i Eastbourne!

 • Publisert: 01.09.2015, 18:40
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så dette er min fjerde dag i Eastbourne! Jeg kom hit på lørdag tidlig formiddag. Jeg ble møtt av vertsmoren min og vi dro rett hjem så jeg kunne pakke ut. Hjemme møtte jeg vertsfar, vertsbror og vertssøster. De pusser opp huset så det er vel egentlig bare loungen vi kan sitte i sammen. Vi prata en stund også spurte jeg om regler, og det er ingen regler!!! Etter at jeg hadde pakka ut skulle vi kjøre Will, vertsbroren min, til en kamerat og på vei hjem stakk vi innom et sted og spiste. Når vi kom hjem så vi egentlig bare på   x-factor også når Becci kom hjem senere fant vi ut at vi skal dra på konsert sammen. Jeg ville til Shawn Mendes, men han var utsolgt samme med James Bay og alle andre artister...

  Den andre dagen her dro Becci og jeg til Boots og Sports direct, for jeg trengte skolesekk. Etter at vi hadde vært innom noen fler butikker stakk vi innom the sailing club, det er så å si hvor Becci og Will er oppvokst, de er veldig inn til seiling og har alltid drevet med det. På vei hjem kjørte vi til Hailsham og henta bestevenninna til Becci og senere på kvelden kom det en hel haug med folk. Vi så alle på X-factor før de dro ut. 

  I går dro Will, Karen og jeg til vertsbestefar, han var ganske hyggelig. Vi var der et par timer og på vei hjem kjørte vi forbi Seafront. Jeg fikk sett Eastbourne Pier, så jeg var ganske fornøyd. Vi kjørte langs Seafront og opp et sted jeg ikke husker hva heter, men tydeligvis var en av de klippene der, det 3 mest kjente stedet hvor folk tar selvmord. #funfact selvom det er ikke er fun. Vi stakk innom et annet sted, LOL husker ikke hva noe heter, og der kjøpte vi 99p is. Det var ikke så veldig fint vær og jeg syntes det var ganske fint der vi var, så kan ikke vente til å dra tilbake når det er fint vær! Jeg fikk også snakka litt med Vilde:D Har ikke snakka med henne på en uke eller no, så det var koselig. 

  Jeg har blitt kjempe forkjølet og har vært det en stund, men herregud det er ille nå. Hodet mitt er kjempetungt og nesa mi renner som bare det, samtidig som den er tett som søren, skjønner ikke hvordan det går, men det går. Karen og jeg skulle ut en tur, men måtte innom posten først så jeg venta bare i bilen. Det pissa ned med regn så vi endte opp med å dra hjem i stedet. Det er bare oss to for middag i dag så skal prøve å overtale henne til å bestille dominos og se på en film eller no. Akkurat nå er sola oppe igjen, så tror vi skal ut etterpå. Jeg sitter å ser på gossip girl mens Karen sitter i stolen ved siden av meg å sover. 

  den største klippen er hvor folk hopper av.

  Meg og vertsmor Karen

  Det har vært 3x så mange hus der, men de har rast ned i og med at "bakken" raser sammen. 

  99p, som nå koster £2....   

  Forresten jeg får ikke pizza, men Becci og jeg skal heller ut å spise pizza for lunsj i morgen. Også skal jeg kanskje møte en valp i morgen!!!!! På torsdag starte jeg på skolen og gruer meg noe helt sinnsykt haha!

  Preikas!

 • Publisert: 01.09.2015, 18:40
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • hits