whyayefrida

200 days gone, 105 left

 • Publisert: 29.02.2016, 15:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Ja, som innelegget sier har jeg vært i england i 200 dager i dag, dvs at jeg ikke har sett broren, hunden min eller andre bekjente på 201 dag, siden vi dro 12 August til Oslo. 

  De to første ukene her i England var jeg få EF campen. Jeg har forsatt litt blanda følelser om campen, men ble kjent med mange folk fra forskjellige land. Jeg husker når vi tok bussen fra Wincheter til Eastbourne og jeg hadde alt for mye med meg så Daoud, en EF leder fra Norge, måtte hjelpe meg med koffertene mine og alt annet😂 To ganger jeg har vært skikkelig nervøs her har var når jeg gikk av bussen for å møte Karen og første skoledag. Har aldri vært så nervøs, og jeg som trodde første skoledag i Norge var ille! 

  Jeg har fått fantastiske venner her, både fra England og andre land. Jeg har til og med blitt god venn med en av vennene mine sin bror, som ikke er i England en  gang. Jeg har gjort ting jeg aldri har gjort før og jobba mer med skolen enn det jeg noen gang har gjort før. I føge tanta mi har jeg fått mye mer selvtillit og er mer selvsikker enn det jeg har vært. Jeg har funnet ut at jeg gar lyst til å jobbe med dyr når jeg blir eldre og at jeg har lyst til å reise. 

  Så krysser fingra for at jeg får en jobb når jeg kommer hjem så jeg kan dra på ferie til Tyskland i Oktober og besøke Theresa og familien som vi har snakka om! Og ikke minst håper jeg at engelsken min er blitt bedre😂

  Noen bilder av året!


   


   
   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

 • Publisert: 29.02.2016, 15:00
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • X-FACTOR tour

 • Publisert: 24.02.2016, 21:08
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  I går, 23.02, tok Theresa og jeg bussen til Eastbourne også toget videre til Brighton hvor vi surra litt rundt før vi dro til Brighton centre og var på x-factor tour. Siden vi var ferdig tidlig dro vi til Ebo. og kjøpte en helium ballong. Vi har begge innsett at vi er litt besatt av helium ballonger for å lage heliumstemmer! På vei til togstasjonen stakk vi innom Costa hvor Theresa kjøpte en kaffe, mens folk stirra rart på meg siden jeg holdt to store ballonger! Når vi skulle gå gjennom "give your ticket thingy" (unnskyld, men jeg har null ide på hva det heter), så stoppa en mann oss og sa helt seriøst at vi ikke hadde lov til å ta med ballongene på toget. Vi bråstoppa og så skikkelig forskrekka/lei oss på mannen. Også bare begynte han å le og sa at han tulla med oss, herregud vi hadde hjertet i halsen mann!! Så når vi satte oss på toget tog jeg frem en nissesjokolade og Theresa tysk hvitsjokolade. Vi blei skikkelig kvalme haha. Tror folk blei litt irriterte med oss fordi vi lagde heliumstemmer på toget, men vi brydde oss ikke for vi bare lo, ellers snakka vi ganske stille. Ja, som som dere vet var det bursdagen til Theresa her om dagen og jeg hadde ikke kjøpt noe gave til henne, så jeg tok henne inn til MAC og sa henne kunne velge en leppestift hun selv ville ha, så skulle jeg kjøpe den til henne. Hun endte opp med "Velvet Teddy" som er en naturlig brunish farge, den var kjempefin! Etter MAC dro vi til Italian Kitchen, vi var der når vi dro på Ice Skating så vi visste litt hva de hadde der. Vi hadde begge burgere, og i stedet for chips hadde jeg salat!!!! WTF!?!?! Men etter vi hadde spist og sett litt rundt dro vi til Brighton Centre!!!! OMG vi var skikkelig gira og kvelden var sånn seriøst en stor suksess. Alle var helt fantastiske, og de var bedre live enn på TV! Jeg hadde et blondt øyeblikk da.. Jeg tok med det lille kameraet mitt og hadde det i veksa mi, så plutselig kom det en hel haug med folk under oss, så begynte musikken til Reggie ´n´ Bollie å spille, så jeg stressa skikkelig med å ta opp kamereat mitt og begynte å filme, men en av de gikk inn på scene fra under oss. Bortsett fra at jeg ikke hadde trykka på ´record´ knappen.... Men uansett kvelden var helt fantastisk, og det var ikke ferdig før 22. og toget vært gikk ikke får 22.34 så vi stakk innom Subway og kjøpte noe mat før vi tok toget hjem. På toget satt Theresa og så på klipp fra kvelden, men jeg gjorde lekser mens vi bare prata. Når vi kom til Ebo. måtte vi vente på bussen i 30 minutter, så jeg kom ikke hjem før midnatt og jeg måtte gjøre ferdig leksene mine så var ikke i senga før nærmere ett, så jeg var utslitt i dag, samme med Theresa. Men det var verdt det!!!

  Chris lærte meg å pose før han dro haha  setene våre

  problemet vårt var at vi filma mer enn vi tok bilder, så har veldig få bilder med veldig dårlig kvalitet haha

   

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

 • Publisert: 24.02.2016, 21:08
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Lekser og møte med Christian

 • Publisert: 21.02.2016, 22:00
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så denne ferien har ikke føltes ut som en ferie en gang, skal ikke ljuge. Jeg kom hjem fra familiebesøk på mandagskveld, på tirsdag gjorde jeg litt psykologi for en presentasjon vi skal ha når vi starter skolen igjen. På onsdag og torsdag gjorde jeg ikke annet en psykologi og jeg har så vidt sett familien for jeg satt på rommet og gjorde lekser. På fredag var jeg ikke i form så jeg sov meste parten av dagen, på lørdag ettermiddag gjorde jeg lekser, igjen psykologi... Men rundt 18-tiden dro jeg til Eastbourne square hvor jeg møtte Theresa og broren hennes. Broren hennes kom over på torsdagskveld så Theresa besteme seg for at hun vill samle de nærmeste vennene sine så vi kunne møte han. Så vi dro til Ludo´s, hvor vi var på nyttårsaften. 

  Så når jeg tok bussen til byen sa Theresa at jeg mest sannsynligvis måtte vente sånn 10 minutter eller no sånt aleine, og jeg er skikkelig paranoid så jeg sendte henne en lydmelding tilbake hvor jeg sa at det var hennes ansvar om jeg ble kidnappa eller drept, det jeg ikke visste hva at Christian, broren hennes, hørte alle meldingene jeg sendte til henne. Så de har tulla veldig mye med meg om at jeg skal bli drept eller kidnappa. Nå vi ankom Ludo´s var det kun oss tre og Celine som hadde kommet, men ikke lenge etter kom også Amalie og etter en stund kom Sasha. Sasha dro rett etter vi hadde spist så det var litt dumt, men, men. Vi tulla hele kvelden og jeg ble godt kjent med Christian. Theresa og jeg tok bussen hjem og hun bare "jeg visste at du og broren min kom til å være like, men dere var like!". Det var sånn seriøst en meg bare i gutteversjon, vi bare tulla og hadde en "banter" rett og slett. 

  vi kom godt overens så det var greit.

  I dag var det Theresa sin bursdag så vi dro på en café for en ´bursdagsfrokost´. Jeg tok bussen tidligere enn planlagt så jeg kunne stikke innom ´cardfactory´ og kjøpe henne en ballong, et kort, og en sånn greie som det stod ´birthday girl´ på. Mens jeg stod og venta på at ballongen min skulle bli ferdig teksa jeg med Theresa og sa at jeg var snart i byen (hun trodde jeg var på bussen), så når jeg fikk ballongen teksta jeg henne og sa at jeg var fremme. Det jeg ikke forventa var at hun og Christian allerede stod og venta på meg ved bussholderplassen. Så jeg nærmest løp bort og skrek gratulerer med dagen til henne og skreme livskiten ut av henne når jeg kom hvor de stod! Vi gikk til en liten café i nærheten av seafront , det hadde vært skikkelig fint, men det blåste og utsikten kunne ikke sees. Men siden jeg akkurat hadde kjøpt kortet til Theresa måtte jeg skrive det ut ovenfor henne, og siden jeg aldri har hatt tysk fikk jeg Christan til å skrive ich liebe dich i bunnen av kortet, så nå vet jeg hvordan det staves og uttales. Vi endte opp på å lage helium stemmer med ballongen jeg hadde kjøpt, noe som var helt hysteriskt. Vi dro tilbake til bussholderplassen rundt ett-tiden for Chris og Theresa skulle til Brigthon, og jeg hjem for å gjøre mer lekser. Så de to siste dagene har gjort ferien litt bedre, men har fortsatt mye å gjøre... Så må bruke fritimene mine i morgen på å skrive en essay som jeg ikke har hatt tid til å gjøre....


  collagen jeg la ut til bursdagen til Theresa

  Vi tok mange fler bilder og videor, men tenkte jeg bare skulle legge ut noen av de.

   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

   

 • Publisert: 21.02.2016, 22:00
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Half term

 • Publisert: 16.02.2016, 00:58
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Skulle lage et innlegg om at jeg har vært her over et halvt år nå, men jeg dro til London/Banbury og besøkte familien min i stedet også tok jeg ikke med PC´en. Men oh my god jeg har vært her et helt halvt år!!! Jeg har ikke sett bestevenninna mi, storebroren min, bestefaren min, hunden min, naboen min og hunden hennes andre venner og familie på ET HELT HALVT ÅR! Det føltes ikke ut som et halvt år, tiden går skremmende fort. Når Theresa og jeg dro til Brighton for å stå på skøyter "vlogga" vi og der nevnte vi at om tre måneder skal vi til Brighton igjen for å se på x-factor! Så tiden går skremmende fort. Neste uke skal Theresa og jeg på x-factor, påskeferien skal jeg på ferie, 16 april jeg Becci, Karen, jeg og en hel haug med folk på "Chicago", 23 april skal jeg på konsert til Newton Faulkner (fikk billetter av v-fammen til jul), to uker etter det er det bursdagen min, søstera til mamma og familien hennes kommer ned for bursdagsmiddag og to uker etter det starter eksamene mine, gruer meg litt til den delen. 

  Så på lørdag dro til familien min i Banbury fordi kusina mi fylte 24 i dag. Vi var en hel haug med folk som gikk ut for middagen hennes, det var kjempemorsomt. Det var helium ballonger på bordet så jeg bestemte meg for å ta ned noen og puste de inn. Emily og Luke, søskenbarna mine, blei med, og sammen sang vi bursdagssangen til Emily. Det var hysterisk. Paul, en venn av familien, gikk helt normalt bort til et bord mens servitøren rydda det og bare tok ballongene og ga de til oss! Det var kjempemorsomt. Jeg skulle egentlig dra hjem på søndag, men så spurte Tantie Dawn om jeg ville være en dag til, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Vi hadde en kjempestor britisk frokost, men to av mannfolka var fortsatt i senga og var i senga meste parten av dagen fordi de var hangover, fordelen med å ikke drikke😂 Vi gjorde egentlig ikke så mye, vi bare slappa av og prata om alt og ingenting. Men jeg fant "The Fault In Our Stars" som jeg bestilte i for kanskje 2 år siden haha. Men uansett det var kusina mi sin bursdag i dag, så før jeg tok toget hjem på ettermiddagen gikk vi ut for lunsj. Litt etter to-tiden tok vi tok fra Banbury-London Marylebone så tok vi undergrunnen til Victoria. Jeg gikk på toget mens de dro hjem. Når vi begynte å kjøre fikk vi beskjed om at det hadde vært en ulykke eller no sånt i Hove så vi måtte bytte etter Gatwick. Men det gikk greit og jeg kom til Eastbourne rundt seks tiden. 

  Denne half termen kommer jeg nok til å bruke på skolearbeid, første uka tilbake har jeg to mocks, en essay innlevering og noe sosiologi greier. Men hvis jeg gjør noe spennende, tviler på det, så skal jeg prøve å få skrevet et innlegg.

   

  Vi starta dagen i dag med å gå en tur, det var sinnsykt kaldt. Her er det Ash, kjæresten til Emily, meg og Emily <3

  Emily fikk et polaroid kamera til bursdagen så vi har testa det ut og dette var det siste bildet vi tok før jeg dro og før vi mest sannsynligvis får sett hverandre igjen før i mai :(


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

 • Publisert: 16.02.2016, 00:58
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • hits