whyayefrida

Denne helga!

 • Publisert: 20.03.2016, 15:03
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så på fredag var jeg ferdig tidlig på skolen, noe jeg tror Karen var ganske glad for, fordi hun skulle til Liverpool med trampoline gjengen sin på "the nationals" og hun hadde glemt mobilen sin. Så jeg dro hjem rett etter skolen henta mobilen hennes og løp, ja, jeg løp, til bussholderplassen som er 15 minutter unna huset mitt. Grunnen til at jeg var så stressa var fordi de skulle dra mellom 13.00-30 og klokka var allerede 12.45 når jeg kom på bussen. Heldigvis fikk jeg levert den før de dro, så jeg syntes jeg burde få en "award for being the best hostdaughter", for det tok meg mellom 1,5-2 timer for å få levert den. 

  Men når jeg kom hjem hadde Theresa allerede laget lunsj for oss🙌 Tok ikke bilde, men vi hadde couscous med kyllingbiter og paprika. Det har nesten blitt fast lunsj på fredager siden vi er ferdig så tidlig. Etter lunsj så filma jeg Theresa for noe EF advice greier, noe som gikk ganske greit egentlig. Etter vi filma for henne lagde vi selv en liten Q&A tag om hvordan det er å være utvekslingsstudent. (Hvis jeg gidder/har tid kan jeg lage et innlegg om det, men det blir ikke videoen bare skriftlig). Etter vi var ferdig med det hadde vi liten danse/synge/skrike pause. Etter det redigerte jeg videoen for Theresa, men hun må snakke engelsk først, så tysk, så hun måtte redigere tysk delen selv, for jeg visste ikke hva som var riktig og hva som var galt😂 

  Når det nærma seg 19-20 tiden varma vi opp lasagna´n som Karen hadde laget til oss også begynte vi å se på Titanic. Jeg hadde bare sett de siste 15-20 minuttene av Titanic så det var første gang jeg så den. Oh my god! Har aldri grinet så hardt av en film før! Jeg tuller ikke, jeg hulka! Theresa og jeg hadde kjøpt Ben&Jerry´s half baked så jeg prøvde å trøste meg selv med den, men fy søren å jeg grein. Theresa har sett den hundre ganger før, så hun sovna?!?! Oh my god, er fortsatt ikke over hvor trist den er! 
  det var ikke så tydelig på dette bilde, men øynene mine var så rød etter Titanic at det var helt tragiskt


   

  På lørdagsmorgen skulle vi egentlig på Zumba, men ombestemte oss fort siden vi var så trøtte, så vi stod ikke opp før 12.30!!! Når vi endelig stod opp, satte vi oss i stua og drakk en kopp te og spiste en bacon sandwich og porridge mens vi så på "remember me" enda en grinefilm! Når filmen var ferdig gjorde vi oss klare for Ellie´s 18 år bursdag! Det var kjempeskoselig der med masse latter. Anni hadde bakt en kake, som var kjempegod haha. Vi tok så bussen hjem igjen litt før 11 og når vi kom hjem ville Theresa se en episode av "The Vampire Diaries" fordi hun ikke er ferdig enda. Fy søren, tror du ikke henne sovna´a. Vekte henne to ganger, så vi gikk og la oss rundt ett tiden.


   


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

 • Publisert: 20.03.2016, 15:03
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Seminar i Brighton

 • Publisert: 16.03.2016, 17:37
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Det er egentlig ikke noe spesielt som har skjedd i det siste, men i dag dro jeg med engelsk klassen min og Year 13 sin engelsk klasse til Brighton til en forelesning. De snakka litt om engelsk språk og hvordan det er å gå på universitet, personlig har jeg lyst til å gå på univeristet, men tror ikke jeg er flink nok akademisk. De sa at på Brighton Uni. at det er 9 timer undervisning i uka, eneten lectures eller seminars og at det er 15 timer inviduell lesning så ca. 2 timer hver dag. I og med at det var om språk, hadde han ene foreleseren 3 setninger som han ville at noen skulle oversette til et annet språk, så han spurte om noen kunne oversette det til hvilket som helst språk. Så først var det ei jente som oversatte det til japansk, også spurte han om en til kunne oversette, alle i klassen min så på meg, så jeg bare snudde meg rundt haha. Men det var ei annen jente som oversatte den også gadd han ikke spørre om den siste setningen, så jeg slapp haha. 

  På vei hjem ville alle innom Mc Donald´s, men vi trodde ikke at vi faktsik skulle få lov. Det var vertsmor som henta oss i en minibuss, siden hun jobber på skolen. Så når vi kjørte i rundkjøringa i Polegate og alle var nervøse om vi kom til å kjøre forbi mc donald´s eller ikke, så når hun svingte inn jubla alle sammen haha. Så de fleste endte opp med mc flurry, men noen kjøpte et måltid. 

  I sosiologi hadde vi som lekse å se på en dokumentar på iPlayer kalt "behind closed doors", det var en dokumentar om vold i hjemmet. Det var skikkelig hardt å se på den, men den var sinnsykt bra i samme slengen. Hvis du får muligheten til å se den, så burde du se den selvom den er ganske brutal. 

  En ting jeg har lagt merke til med onsdager er det at hver gang Karen og jeg kommer hjem så ender vi opp med å se på en stalker film som er på TV. Akkurat nå ser vi på en film som heter "damaged". Vet ikke helt hva som skjer, men det er i hvert fall om en lærer som blir stalka av en student . Hovedkarakteren (læreren) er Chris Klein- Oz fra American Pie. 

  Uanset får ferie neste torsdag så gleder meg til det :)

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 16.03.2016, 17:37
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • hits