whyayefrida

Newton Faulkner

 • Publisert: 24.04.2016, 03:29
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Til jul fikk jeg Newton Faulkner billetter av Karen og Andrew i julegave og nå 120 dager senere ble de endelig brukt! Planen var at det egentlig skulle være Karen, Becci og meg, men Becci skulle ut med noen venner i stedet så jeg fikk lov til å ta med meg Ellie i stedet, noe som var kjempekoselig. Ellie kom til oss rundt 3.30pm i dag også dro vi til Bexhill, hvor konserten var, rundt 4.-30pm. Når vi kom dit så vi lutt rundt før vi gikk til italiensk restaurant, og jeg hadde ikke pizza!!! Burde hatt valgt det i stedet for pasta da, for nå har jeg tomatflekker på en av de fine hvite toppene mine... 

  Før konserten begynte kjøpte Ellie og jeg samme genser fra konserten, vi hadde ikke tenkt å kjøpe den for den var ikke så billig, men så tok vi på stoffet... Heh, dumt valg, for det fikk oss til å kjøpe de. Dørene skulle åpne 7, men de slapp oss ikke inn før nærmere 7.30. Det var to oppvarmingsband og de andre var faktisk fra Norge! De første som varma opp het Ben Roberts. Han var helt fantastisk og stemmen hans var til å dø for, den var liksom så raspy! Ellie og jeg bare, hvis oppvarmingen er så god, hvor god kommer Newton Faulkner til å være da?!?!? Og lemme tell ya guys! He was bloody amazing!!!! Men før han kom på var det et annet oppvarmingsband fra Norge kalt "I SEE RIVER" liksom de var gode, men Ben var bedre😅 

  Newton kom ikke på før 9.15, men han spilte til 11, så det var helt greit. Men OMG for en stemme han har. Han var helt fantastisk, liksom konserten var så mye bedre enn det jeg trodde den komme til å bli. 10/10 fra meg 🙌🏽 Vi hadde ei jente bak oss da, som var temmelig full og hun sølte drikken sin over Ellie og meg fler ganger... Etter konserten stod oppvarmingsbanda hvor merch´en ble solgt, så jeg gikk bort til nordmennene og snakka litt med de, det var skikkelig kleint HAHA. Vi gikk også bort til Ben og Ben og de var kjempekoselige!!!
   

  Hvis du vil sjekke de ut så satt jeg inn link på navnene deres, bare så dere kommer inn på youtube eller soundcloud sidene deres. Legger de også ut under, kun fordi jeg er snill:)

  Newton

  Ben

  I see river

  Ville råde dere til å sjekke ut i hvert fall Newton Faulkner´s sanger og Ben, men han er ganske ny, så er ikke så veldig mye å finne med han enda:)

  uasnett, klokka er godt over 2 nå, så natta :) 

   


   

  Tenkte bare jeg skulle legge til dette, selvom det er dagen etter, men jeg tweeta to ganger om konserten i går, og først så likte Toby Faulkner den, også den andre tweeten likte både Newton Fauklner og Ben Roberts!!!! Hahah jeg er blitt fangirl igjen😂


   


  OPPDATERING GUTTA!!!  vi er basically BFF´s nå 😂


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england 


   

   

   

 • Publisert: 24.04.2016, 03:29
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Chicago and Butts Brow

 • Publisert: 17.04.2016, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  CHICAGO

  På lørdag dro Karen, Pop, Auntie Lanie og jeg til Chicago. Becci var der også, men hun var med noen andre på en rad foran oss, så vi snakka egentlig ikke. Vi bestilte billettene før jul, så har gleda meg ganske lenge. Vi måtte pynte oss og sånt, så følte vi skulle gå og gjøre noe skikkelig spesielt. Vi satt ganske nærme scenen, så vi hadde ganske gode plasser. Han ene som var på Big Brother i år var en av hovedkarakterene, han har også vært på EastEnders så det var litt stas. Det var også ei som vant x-factor for noen år siden. Jeg har aldri sett filmen, så hadde null idé hva jeg hadde i vente. Men det er noe for alle!! Jentene er drit pene og guttene er sinnsykt pene. De hadde også på skikkelig stramme busker så rumpa deres var🙌🏽🍑 haha! Stykkert var bra, men var litt skuffa, for alle har snakka om hvor bra den var, så tror jeg hadde litt høye forventninger...

      

    

        

     

  BUTTS BROW

   I dag var jeg oppe tidlig nok til at Karen lagde meg frokost, tror jeg skal begynne å stå opp hver søndag før 10😅  Jeg tuller ikke, jeg gjorde sosiologi fra klokka 11 og var ferdig 17.00. Og jeg har fortsatt sinnsykt mye å gjøre... Theresa kom over rundt 14-tiden og gjorde sitt arbeid og etter middag bestemte vi oss for å gå en tur. Mobilen min døde like før vi dro så jeg gadd ikke ta den med, jeg vurderte å ta med kameraet men gadd ikke. Skulle bare tatt det med en gang, for Theresa tvag meg til å tilbake aleine for å hente det så vi kunne ta bilder! Sykt glad for at vi gjorde det da, for vi tok kjempe mange bilder. Vi har planlangt at vi enten til Buttsbrow eller Beachy Head neste søndag. 
   

   


   

  ☓★☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

 • Publisert: 17.04.2016, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Overraske Ellie

 • Publisert: 16.04.2016, 00:28
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  På tirsdag eller onsdag fikk jeg melding av kjæresten til Ellie. Han fortalte meg at han skulle komme til England for å overraske henne for helga, men han trengte hjelp til å komme seg hjem til henne. Jeg sa at jeg kunne hjelpe han så han ga meg de detaljene jeg trengte å vite og sammen fant vi ut av hvordan vi skulle gjøre det. 

  Jeg var i Polegate rundt 15.35, så måtte vente i 25 minutter før han kom. Jeg har aldri møtt han før, så jeg bare leita etter en høy blond gutt som så litt lost ut, han kjente meg igjen med en gang for han viste meg fingeren i det han gikk ut av toget. Det er en inside joke vi har, egentlig ganske imponerende i og med at vi aldri hadde møttes før. Vi måtte så vente et kvarter for bussen... Jeg hadde fortalt Theresa tidligere på dagen at han skulle komme, for hun visste ingenting. Fikk klar beskjed om at hun skulle være med, så når vi kom til Hailsham måtte vi finne henne. 

  For å komme hjem til Ellie må vi gå gjennom en alleyway og hun har rommet sitt og vinduet rett mot alleyway´en, men det tenkte ikke vi på så vi var høylytte og lo. Plutselig kom jeg på vinduet og hviskeskrek til William at han måtte dukke og gå! Jeg fikk også melding av Faff at vi måtte være stille så vi ble snikt inn og gjorde klart alt. Jeg skulle til Ellie senere på kvelden, ikke egentlig, så Gail ropte at jeg var kommet. 

  video:ellies surprise
  sorry for dårlig kvalitet, jeg prøvde å laste den opp på youtube for å få bedre kvalitet, men de sa at musikken ikke var kjøpt fra iTunes, noe den er? Men håper det går greit for det om!

  please gi meg en kjæreste som det, eller gi meg kjæreste generelt😂

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england #overrasklese #relationshipgoals


   

   

   

   


   

 • Publisert: 16.04.2016, 00:28
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Siste dagene i Norge og England

 • Publisert: 14.04.2016, 22:33
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så jeg har vært tilbake i en uke, så kanskje på tide og avslutte Norges turen og fortelle om de siste feriedagene i England😅 

  På mandag dro mamma, pappa og jeg til foreldrene til Vilde igjen og bestilte togbilletter for når vi kommer hjem. For vi har funnet ut at Vilde og jeg kommer hjem på samme dag!! Det var også Bobbo, katten til Vilde, sin bursdag så jeg tvangskosa han og tok masse bilde som jeg sendte til henne på snap😂  På tirsdag var det min siste fulle dag i Norge så når pappa kom hjem fra jobben dro vi på kino og så "Eddie the Eagle" omg, den var kjempemorsom. På vei hjem stakk jeg innom Andrea og sa ha det. Når vi kom hjem så var vi skikkelig gammeldagse og spilte brett- og kortspill. Det var en kjempekoselig ordentlig siste dag. På onsdag skulle jeg tilbake til England, John kom inn til meg litt før åtte om morgningen for å si ha det. Føler meg skikkleig slem, for jeg var kjempetrøtt så jeg var sikkelig følesesløs og sa ha det og la meg til å sove igjen. Jeg stod opp ikke lenge etter tok en dusj og begyne å ta runda mi med å si ha det til folk. Jeg gikk først til naboen min, Heidi. Hun var opptatt med en kunde så jeg gikk bare på bakrommet og begynte å kose med Kira, hunden. Når jeg merka at det ble tungt, gikk jeg ut til Heidi for å si ha det, for å si det sånn det gikk fort, for jeg holdte på å gråte og hvis jeg gråt ville henne også begynt å gråte. Når jeg kom hjem fra henne tok jeg med Amigo og gikk til Beste. Der var jeg en stund før jeg måtte si ha det, jeg hulka i det jeg gikk ut døra og han ikke kunne se meg lenger😂  Når jeg kom hjem koste jeg med Amigo før pappa kom og henta mamma og meg og vi fro til byen for å spise lunsj. Kona til onkelen min jobba og hun så at jeg hadde grått så før vi dro kom hun bort og ga meg en stor kopp med varm sjokolade og krem <3 Når jeg sa ha det til mamma og pappa på togstasjonen var det tungt, men jeg tok meg sammen og var ikke full on sobbing, men det var noen tårer som rant. Når jeg kom på flyplassen fikk jeg helt sammenbrudd når jeg venta ved gaten. Hadde teksta med mamma og fått vite at hun hadde grått når hun kom hjem og da var jeg ferdig. Jeg satt på en stol og bare gråt og gråt. Liksom jeg vet det bare er to måneder igjen, men det er fortsatt lenge.

  På torsdag kom Theresa til meg. Vi snakka i fler timer om feiren vår, for foreldrene hennes hadde vært i England. På Fredag dro Karen og jeg til "seven sisters sheep farm". Jeg hadde spurt dagen før om vi kunne dra dit, for det er jo lamme tid nå, så når vi var der var det to fødseler, men mobilen min døde... På lørdag møtte jeg opp med Amalie og Theresa i byen hvor vi bare satt på en cafe. Herregud, jeg trodde jeg var en time sein, men var ikke det lol. Etter caféen dro vi hjem til meg hvor vi så på både "if i stay" og "divergent" to av favoritt filmene mine😅 Stakar Amalie var et vrak etter vi så "if i stay" ahha. 

   

   


   

  ☓★☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 14.04.2016, 22:33
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Norge

 • Publisert: 04.04.2016, 12:29
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Jeg begynte å skrive et innlegg tidligere i ferien om at jeg var hjemme i Norge, men har vært så opptatt med å ta igjen med folk og gjort lekser at jeg ikke har hatt tid. Så jeg sletta det halvt ferdige innlegget om hvordan turen var og skriver heller om hvordan jeg har hatt det og hva jeg har gjort i Norge. Jeg dro til Norge onsdag 23.03 og ble møtt av pappa på Gardemoen rundt 23 tiden. Jeg bor i Skien så vi var ikke hjemme igjen før nærmere 2.30, + v i måtte hente broren min som var på fest.... Jeg gjorde ikke så mye på torsdag i og med at vi kom hjem så seint, sov alle sammen meste parten av dagen 😂  På fredag dro vi til Stavern hvor vi møtte søstera til mamma og mannen hennes. Seinere på kvelden dro jeg og jentene fra barneskolen på kino og så Allegiant!!! Før jeg gikk inn sa jeg til Andrea, hun jeg er nærmest med, at jeg grua meg litt til å se den, for jeg kommer til å bli så forelska i Theo James igjen! Hun var enig, og fangirler fortsatt over hvor deilig han er. På lørsdag dro vi til Tørdal for tremenningen vår sin 18 års bursdag. Senere på kvelden overraksa jeg naboen min. Og på søndag hadde vi besøk av bestevenninna mi, Vilde, sine foreldre og besteforeldre. Haha de er som den andre familien min så det var ikke så rart som det høres ut som. På mandag dro mamma, pappa og jeg til Vilde og spiste frokost, og seinere møtte jeg Andrea på Tullis. På kvelden dro vi hjem til henne og så på Divergent, den første filmen til Allegiant. På tirsdag tror jeg at jeg begynte med essayene mine, skulle skrive 6, husker ikke hva vi gjorde. På onsdag var jeg med John på skolen og på torsdag møtte jeg pappa i byen hvor vi hadde lunsj så gikk jeg på biblioteket etterpå. På fredag hadde jeg møte med skolen min ang. fagene mine til neste år. John og jeg dro så for å spise lunsj sammen og etter det dro han tilbake til skolen og jeg biblioteket igjen for å bli ferdig med essayene mine. I går var det bursdagen til mamma så vi hadde besøk av familie, vi var 22 stykker tror jeg! I og med at vi hadde gjester så lenge fikk vi ikke gitt gavene til mamma før 23-tiden. så vi ga gaver og så på "the martian", og i dag gjør vi ingenting!    

   


   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

 • Publisert: 04.04.2016, 12:29
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • hits