whyayefrida

15 minutter for sen på siste skoledag.

 • Publisert: 12.06.2015, 14:52
 • Kategori: hverdag
 • Hallo!

  Jeg vet jeg sa jeg skulle legge ut et bildedryss fra da Valentine var her, men har hatt eksamen også har ikke pappa sendt meg bildene enda. 

  Jeg har solt meg de siste dagene for det har vært så fint vær, men har visst glemt å smøre halsen/brystet så vet ikke om jeg er solbrent eller om det er soleksem, for det klør og svir konstant. Sykt lyst til å grine, haha. (Random informasjon til dere fra meg:)) På onsdag var Vilde, John, Armand og jeg på kino og så på SPY, sykt bra btw. Vi bestemte oss for å være på dobbeldate så det var Vilde og John og Armand og meg. Det endte med at vi bytta date, så Vilde og meg og John og Armand delte popcorn. Jeg er veldig skvetten så når jeg skvatt hoppa jeg og vifta med armene. Fant ut at jeg kjente de bak oss, så det var litt flaut. 

  Men i dag var siste skoledag, og jeg kom 15 minutter for seint. Grunnen var at jeg stakk innom Vilde og hun starta 15 minutter senere enn meg, så hun stressa ikke også glemte vi tiden. Så var på skolen i kanskje 2 minutter før vi fikk karakterkortet og beskjed om at vi kunne dra, sånn helt seriøst. Men jeg venta på John og Vilde, for de skulle få beskjed klokka 10 om de kom opp til muntlig eller ikke. Fikk raskt melding av John hvor han sa at han ikke hadde kommet opp, men fikk ikke no fra Vilde. Så jeg gikk opp til klasserommet hennes hvor jeg møtte læreren hennes og hun sa de ikke hadde kommet opp. Fant senere ut at ingen kom opp i muntlig, noe som er litt kjipt, for jeg kom opp i matte skriftlig. 

  Etter å ha sagt ha det til noen i klassen dro Helene, Vilde, Babak og jeg til Tullis. Vi var der en stund før vi gikk til brygga. Det er sykt fint der og det var helt sinnsykt varmt i dag. Ikke at det kanskje er så bra med halsen til Vilde og meg, men, men. Jeg er hjemme nå og ser på "Rizzoli and Isles", en av de beste seriene som finnes! Skal snart til Vilde hvor vi skal ha "Orange is the new black" maraton, for sesong 3 har endelig kommet!!

  Fontene ved brygga.

   

  Halsen min :(
  Ciao og god sommer ♥

 • Publisert: 12.06.2015, 14:52
 • Kategori: hverdag
 • 0 kommentarer
 • hits