whyayefrida

Den siste uka

 • Publisert: 26.09.2015, 00:26
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Denne uka har gått ganske fort! På mandag og tirsdag hadde jeg vanlig skole. På tirsdag venta jeg på Amalie, for vi skulle til Subway etter skolen. Vi stod og prata i Common room og jeg stod oppreist, og når jeg står har jeg beina spredt mens jeg hviler på hofta mi. Det gir sikkert ikke mening, men de som kjenner meg vet hva jeg prater om. I hvert fall det var en gjeng med year 13 folk der og de spiller fotball hele tiden. Jeg vet egentlig ikke hvem de er, vet hvem noen av jentene er, men ikke no mer enn det. Så plutselig ser jeg en ball trille gjennom beina mine og hører masse applaus bak meg. Jeg snur meg og rødmer skikkelig mye, for jeg blir fort flau. Skjønner ikke hvorfor, for jeg driter meg ut hele tiden. Når jeg skulle gå prøvde de igjen og denne gangen greide de det ikke, men det var fordi jeg snubla på ballen😂 Gutten fra Year 13 kjente meg igjen i dag og mobba meg, for at jeg står med beina kryssa nå! Det har tydeligvis ganske populært å sparke ballen i tunnel.

  På onsdag hadde vi fri, så Amalie og jeg dro til Dan og hadde High School Musical maraton. Han har en hund, så fikk endelig kost med hund etter 5 uker! Jeg bestemte meg halvveis ute i den andre filmen at vi var på dobbel-date og at jeg var på date med hunden hans. Ja, jeg er rar, men det er en grunn. Uansett, før vi starta med film nummer 3, bestilte Dan dominos så jeg fikk pizza :D Haha, spiste pizza hver fredag i Norge og har nesten ikke spist pizza her! Så det var ganske koselig!


  Fizz, hunden til Dan! OMG hun minna meg så mye om Amigo!

  Double-date bilde vårt.

  Meg og Dan, sendte dette til Vilde og sa at jeg har fått en ny bestevenn.

  Sorry for iPhone kvalitet!!


   Jeg har også bytta fra English lit til English language så timeplanen min er helt forandra. Begynte nesten å grine😂

  Før jeg bytta.

  Etter jeg bytta. Jeg hadde kun 2/5 dager i uka hvor jeg starta klokka 8.45, nå har jeg hver dag... Håper det blir verdt det...

  Når jeg først kom til Eastbourne snakka folk om en gutt fra Norge som tok sitt andre år her, så i dag, etter nesten 3 uker, møtte jeg han. Han er kjempehyggelig. Jeg var med vennene til Dan og sånt mens vi venta på folka, så vi spilte UNO og snap. Jeg var egentlig ferdig 11.30, men dro ikke før nærmere 16.00... Kan tydeligvis ikke hate det så mye, men nå skulle jeg møte Mrs. Cosham 13.15, så hadde litt unnskyldning for å være der så lenge. Første gangen jeg "dro", gikk jeg til vmor også når jeg faktisk skulle dra møtte jeg Sean, nordmannen, kjæresten hans og venninna deres så jeg gikk litt med dem. Fy søren det var rart å snakke norsk igjen. Ja, jeg skriver norsk her, men nå er jeg ikke så flink til å oppdatere og jeg snakke med Vilde på norsk, men det er over telefonen. Jeg spurte Sean om hvor gammel han var og han sa at han var 17, og at han fyller 18 i oktober og jeg bare hæ? snart 19? Haha, han bare lo da, men fy søren det var rart å snakke norsk face-to-face med noen!


   

  Jeg satt akkurat å så på "Googlebox" det er det samme som "sofa" eller no sånt i Norge. Også var det en thriller eller no sånt de så på og de skvatt og hylte. Haha lo så jeg grein. Også viste de oss hva de så på og jeg skvatt og hylte 😂Vi ser på Allen Carr Chatty man nå og det er en stor greie om David Cameron nå. Når Cameron gikk på UNI skal han ha putta skrittet sitt i munnen til en død gris, for en eller annen grunn. ANYWAY!! -> 

   

   


   

   

   ☓♡☓

 • Publisert: 26.09.2015, 00:26
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Drusillas Park

 • Publisert: 20.09.2015, 17:17
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  S i dag dro Tash og jeg til Drusillas Park. Det er en liten dyrepark, egentlig for sm unger, men vi storkoste oss for det om. Vi kom dit i 11 tiden og vmor kunne ikke hente oss fr 15.00 s vi bestemte oss for vre litt spontane og bestemte oss for ta toget. Vi mtte g fra dyreparken til Berwick, som tok litt tid. Vi var ganske heldige da, for nr vi kom ditt mtte vi bare vente 3 minutter fr toget kom. Vi tok s toget til Polegate ogs s bussen inn til Eastbourne. P bussen mtte vi noen Tash kjente s vi satt med de. I Eastbourne gikk vi bare litt rundt ogs gikk vi til seafront ogs til Eastbourne Pier. Etter en stund bestemte vi oss for g hjem. S n er jeg hjemme og vil se p rugby, men vbror har fjernkontrollen og vil se p fotball.... Dette er andre kamp jeg gr glipp av i dag, men skal f med meg den tredje... Vet ikke hvorfor jeg har blitt s glad i rugby, for jeg har sjokktrynet klistra p nr jeg ser p det!  Det som skjedde her var at Tash og jeg bestemte oss for se p noen fugler. Vi fikk beskjed at vi kunne mate de hvis vi ville. Jeg sa jeg ville og det var hysteriskt! Jeg er skikkelig pingle og frst var det bare en fugl p meg, som var greit nok. Ogs kom det en til og de fly over og rundt meg. Ogs fr jeg visste ordet av det hadde jeg tre fugler p meg, som s begynte sloss for maten. Han ene som jobba der gikk bak og flagra capsen sin p meg, s jeg trodde det var en haug med fugler som skulle til drepe meg. Haha, det var morsomt da!


  Jeg har lagt ut fler bilder p f hvis du vil se :)


  ☓★☓

 • Publisert: 20.09.2015, 17:17
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Oppdatering og Rugby!

 • Publisert: 19.09.2015, 20:01
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  S jeg har vrt i Eatsbourne i 3 uker i dag, det fltes ut som jeg alltid har vrt her! Jeg har vrt p skolen i 2 uker og tror alt skal g bra. Jeg skulle egentlig ha fransk, men klassen jeg kom i hadde hatt det i 5 r og jeg har s vidt hatt det 1, s har droppa det. S n har jeg Sociology, psychology, English lit og GSCE maths. Det er litt vrient, men tror det kommer seg, forhpentligvis! Timeplanen min.

  Jeg gr p skole i Hailsham og bor i Eastbourne, Hailsham og Eastbourne er helt motsatt av hverandre. Den frste gangen jeg skulle ta bussen aleine til Hailsham begynte jeg ikke fr 12, men dro 10.30 for vre sikker p at jeg kom tidlig. Jeg endte opp med vre 15 minutter for sein... Bussen jeg frst tok gikk til Eastbourne og ikke hailsham og jeg ringte vsster fler ganger, men hun svarte ikke s ringte hun meg nr jeg nesten var i Hailsham og lurte p hvor jeg var. Lreren var heldigvis ganske snill og sa det gikk greit, og det var frste gang jeg hadde han.. Det har skjedd et par ganger at jeg har endt opp helt feil sted.

  I gr begynte Rugby World Cup! Jeg har aldri vrt noe interessert i rugby, men fy sren kommer til vre fan av rugby. England spilte mot Fiji i gr og England vant og i dag har det vrt 3/4 kamper p og jeg har sett p alle tre og skal se p den fjerde n!! De neste 6 ukene kommer til bli intense. Vi har ogs en konkurranse i hjemmet. Det er 20 nasjonaliteter som spiller s vi trakk 4 lapper hver med navn p de forskjellige landa. De fire landa vi fikk skal vi heie p. Og jeg fikk England!!! Hahaha vsster blei skikkelig sur. Skolen har et rugby lag s Vmor og jeg skal kanskje se p de en dag :D

  Vsster fikk egentlig Fiji og jeg England, men hun juksa og nekta heie p Fiji.  Jeg har ikke bare sett p Rugby i dag. Jeg prvde rydde rommet litt ogs gikk jeg en liten tur. Jeg har ftt gnagsr p hlen fra i gr og nr jeg kom hjem fra turen min i dag hadde jeg fullt av blod p sokken... Becci og jeg dro ogs en liten tur til byen hvor jeg fikk kjpt en veske! Nr vi var der tok Becci ut en av veskene ogs veskene som var over angrep oss! haha, de bare datt ned og Becci hylte og jeg hoppa, s sikkert dumt ut😂

  I morgen skal Tash og jeg til Drusellia, som tydeligvis er en Zoo, s gleder meg til det!


  ☓♡☓

 • Publisert: 19.09.2015, 20:01
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Pakke i posten og kino

 • Publisert: 13.09.2015, 01:22
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  S i dag skulle jeg egentlig til byen, men gadd ikke stresse med buss og alt det, s m nok i morgen i stedet.. Nr jeg kom ned i dag s jeg at jeg hadde ftt pakke. Pakka var fra mamma og i den var det 2 melkesjokolade plater, kun en av de var til meg..., to "det nye" magasiner, to pakker popcorn, en EOS og et brev. Becci prvde lage mat nr jeg pna brevet, s nr jeg begynte grte varte det ikke lenge, for hun stod ovenfor meg og banna som en sjmann for hun trengte noe hun ikke kunne finne.

  Jeg gjorde psykologi leksa mi som er til mandag, og leste et av bladene jeg fikk. Jeg satte ogs klesvasken min p trk ute. Nr vertsmor kom hjem spurte hun om jeg hadde satt klrne mine ut, og jeg sa at de var rett utenfor. Hun s ut og bare "oi, de er i buskene" s det hadde blst over og jeg hadde klr og underty spredt i buskene😂

  Fr middagen skrev jeg ut bursdagskortet til Vilde, som jeg skal f sendt til mandag, som jeg tviler hun vil f fr bursdagen sin. Vmor og vfar hadde fish n chips til middag, mens Becci og jeg valgte hamburger. Klokka 8 skulle jeg mte Tash utenfor Cineworld hvor vi skulle se p "The Scorch Trials"! Vi s p den i 3D, og jeg var kjempe skeptisk, for jeg er ikke stor fan av 3D, og hvis den skulle vre noe lik den frste ville jeg ddd, for jeg skvatt titusen ganger, og det var i 2D. Men halo! Den var kjempebra!!!! Tash har ikke sett den frste, og nr vi var ferdig sa hun at hun hadde lyst til se den og at hun syntes denne var kjempebra! Jeg har 3 av bkene i Norge ogs skal jeg kjpe den fjerde her, og nr jeg kommer hjem til Norge skal jeg lese de i sommer! Men herregud, filmen skulle begynne 8.15, men begynte ikke fr 8.45 pga. reklame... Fikk litt lyst til se p en film som heter "The Martian"da, s det var vel ikke helt bortkasta tid.

  Og ja, jeg er dum nr det gjelder reklame, jeg kjper det med engang. Nr jeg var i USA og p Flisa med ei venninne og familien hennes s vi masse reklame av mat og forskjellige ting og venninna mi og jeg var " snn vil jeg ha, det s godt ut" osv osv. Faren hennes mobba oss og sa at reklame i hvert fall ikke funka p oss! (det var ironi!)

  Vel i morgen skal jeg kanskje til byen for f bytta noe ogs skal jeg kanskje prve begynne p Engelsk lit. leksa mi, som er til torsdag. Har gjort den ene halvdelen, men dessverre var det den enkle delen.

  Pakken jeg fikk + de to magasinene som ligger under alt

  Kan ikke se det, men hadde nettopp grtt! Hahaha!

  Traileren til "The Scorch Trials" hvis du vil se den. Den er verdt det!


  ☓★☓

 • Publisert: 13.09.2015, 01:22
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • Frste skoledagene og frste "Happy Dragon"

 • Publisert: 09.09.2015, 00:52
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Jeg skulle skrive om skolen i gr, men jeg kom ikke hjem fra skolen fr nrmere 22.00 tida, for jeg blei igjen med vmor p trampoline trening.

  S frste skoledag! Jeg var sinnsykt redd og nervs. Vmor har introdusert meg for noen av trampoline jentene sine s jeg teksta med Tash og avtalte at vi skulle mtes. Hun introduserte meg for noen av vennene sine og jeg snakka en god del med ei som het Jade. Hele dagen hadde vi egentlig for det meste "Assemblies". Vi gikk fram og tilbake p skolen. Jeg fikk ogs Timetable, s n vet jeg hvilken dager jeg kan sove lenge :D Etter skolen blei jeg med Karen p trampoline trening, men gikk litt frem og tilbake. Jeg fikk mtt IECn min, for frste dagen min her dro vi bare rett hjem. Det var skikkelig kleint, Millie og jeg leita etter Karen s vi gikk opp til P.E. rommet. Millie sa at vi leita etter Karen og at jeg var utenfor, ogs sa en mann at jeg skulle komme inn s jeg kunne mte han. Ogs spurte han om jeg hadde Simon som IEC, og jeg bare nei, jeg har Max. Og han bare jeg er Max s jeg snakka litt med han. Vi ikke ferdig fr nrmere 22.00, jeg var utslitt nr jeg kom hjem. Jeg hadde en kopp te s litt p Big Brother fr jeg gikk p rommet s en episode av Gossip Girl ogs la jeg meg.

  I dag hadde vi en "ordentlig" skoledag. Jeg hadde ikke time i first period, men kjrte fortsatt inn med vertsmor i dag til morgen. Jeg var der 8.20, men hadde ikke undervisning fr 10.15... Jeg fikk snakka med Simon, headmaster of sixthform, ang. noe undervisningsgreier. I second period, frste time for meg, hadde jeg sosiologi. Vi er 11 jenter alt i alt og kun 3 av de er engelske, men herregud lreren min er verdens skjnnaste, hun er skikkelig hyggelig og livlig. I third period hadde jeg psykologi, helt rlig, jeg liker det ikke. Det er sykt mange vanskelige ord, og vi fikk lekse i lre de orda... "Heldigvis" strever britene ogs med de, men de skjnner forklaringa, og det gjr ikke jeg helt.. men, men... I siste time hadde vi engelsk lit. herregud elsker lreren! Han banner som bare det, min type lrer ass 😂 Vi skal lese en bok som heter "A Streetcar Named Desire" av Tenneessee Williams. I en av pausene dro Amalie, Lillebjrn og jeg til en kaffebutikk hvor Lillebjrn kjpte en dobbel espresso, omg pissa p meg nr han fikk den, det var snn serist 2 slurker og den var tom.

  P vei hjem i dag tok jeg bussen, for jeg orka ikke vente p Karen like lenge i dag som i gr. Jeg skulle ta bussen med Theresa og p bussen satt vi med to briter. Jeg skulle g av p Chruch Street, men har aldri tatt bussen, s den ene jenta sa hun skulle hjelpe meg, og nr jeg trodde jeg skulle av sa hun bare nei, det er ikke enda, lover. Hun endte opp med g av bussen og jeg endte opp i byen, jeg bor 15 minutter fra byen... S Theresa og jeg endte opp med bestille de skolebkene vi har ftt beskjed om s langt og tok bussen hjem igjen etter noen timer. Jeg prvde ringe og tekste Becci fler ganger, for jeg skulle egentlig g med henne. Nr jeg endelig kom hjem etter masse panikk mtte jeg Becci i dra. The builders var her nr jeg kom hjem og jeg fortalte Becci om at jeg ikke visste hvor jeg skulle g av eller noe snt. Jeg hadde ogs teksta henne tidligere og sagt at jeg var lost og ikke visste hvor jeg var. S nr jeg kom hjem sa hun at hun hadde prvd ringe meg fler ganger, og jeg bare HAHA mobilen min dde for 5 minutter siden... S hun lagde meg te for tilgi henne for sove i stedet for mte eller hente meg i byen.

  Will, Becci og jeg dro ut til en kinesisk restaurant for middag, fy fader trodde jeg skulle spy. Jeg var s full, vi hadde starter, in between, main dish og dessert. Det var ganske koselig f bonda litt med Will ogs, for han har ikke vrt s mye hjemme. P vei hjem hadde vi partAY i bilen. Jeg starter ikke p skolen fr klokka 12 i morgen og gruer meg til ta bussen haha. M nok bare f lrt meg bussrutinene.


  Starter  In between  Main dish


  Dessert  Da place!  Jeg dde, var s mett, men vsskene tvangsfra meg! :0


  ☓♡☓

 • Publisert: 09.09.2015, 00:52
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Rye

 • Publisert: 06.09.2015, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Will har vrt i Cardiff de siste dagene s det har bare vrt Becci, Andrew, Karen og meg denne helga. I gr hadde jeg vrt i Eatsbourne i 1 uke, det fles s mye lenger. P kvelden dro vi til Sailing Club og hadde en BBQ, tror det kanskje var 30 stykker der eller noe snt, s det var hyggelig. I dag dro Vfar, vmor og jeg til Rye. Det er litt utenfor Hastings, s p vei til kjrte vi gjennom, men p vei tilbake fra Rye gjorde vi det ikke. Vet ikke hvor vi kjrte da, for jeg sov hele veien. Rye er en gammel historisk by. Det var fler bygninger fra 1800-tallet og fr. I morgen er frste skoledag og jeg er dritnervs, men vmor og vsster jobber p skolen s de har introdusert meg til en del jenter. De er kjempehyggelige og har sagt at jeg kan spise med dem ogs skal jeg kanskje mte en av de s vi kan g sammen inn i morgen.


  Solnedgangen vi s fra the Sailing Club.

  Vsster og jeg hadde onesie party mens vi s p X-factor i gr kveld.  "Danger deep water" det var ikke noe vann der!!  Meg og vmor

  Vfar

  Denne bygningen var bygd i 1300-tallet!!  Vi prvde f tatt et bilde med han, men var redd vi mtte betale, s prvde stille meg litt i bakgrunnen.


  Jeg lovte mamma at jeg skulle ta med en liten historie, vet ikke om hun egentlig vil det da, men gjr det for det om.

  P fredag etter at jeg hadde lagt ut innkjp-innlegget mitt snakka jeg med mamma. Ogs sa hun at hun hadde kommentert noen av innlegga mine, jeg gikk inn p bloggen, men s ingen nye kommentarer. Ikke lenge etter s jeg at tanta mi hadde kommentert p bloggen. Og jeg bare hvordan har hun funnet bloggen min? For jeg har ikke fortalt s mange om bloggen. Og ikke lenge etter s jeg ogs at tremenningen min hadde kommentert. S jeg gikk inn p bloggen og s at fler av innlegga var blitt delt p facebook. S jeg gikk inn p pappas fb, i tilfelle han skulle hatt gjort det, men det var ikke han. S jeg gikk inn p mammas og der s jeg at hun hadde delt bloggen min 3 ganger og som status p hvert innlegg hadde hun skrevet kommentaren hun trodde hun hadde skrevet p bloggen. Teknologi er ikke helt mammas greie fant vi ut av, I still luff u though♡ Haha lol, men jeg m snart f lagt meg for jeg skal d i morgen :)


  ☓★☓

 • Publisert: 06.09.2015, 23:16
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Innkjp fra Eastbourne

 • Publisert: 04.09.2015, 16:20
 • Kategori: Innkjp
 • Hallo!

  Som sagt s skulle jeg legge ut hva jeg hadde kjpt fra Eastbourne med Becci i gr!  To ESSIE neglakker fra Boots 11,98 og en Dryshampoo fra Superdrug 2 for 6. S vertssster betalte for de :D

  En rygg sekk p sportsdirect halvpris s kun 11.99. Kjpte den for noen dager siden da..

  Tfler fra Primark 4 OMG jeg elsker de og de er s fluffy!!

  1 (3) matboks(er) fra Poundland 1 og en travel mug fra Primark 2.50

  Denimjakke fra Primark! 14. Endelig har leita kjempelenge etter en jeg liker!


  (Dette innlegget er for det meste til mamma for vise at jeg ikke bare kjper dritt:P)

  ☓♡☓

 • Publisert: 04.09.2015, 16:20
 • Kategori: Innkjp
 • 4 kommentarer
 • Beskt skolen!

 • Publisert: 04.09.2015, 02:46
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  S i gr, onsdag, skulle Becci og jeg til byen ogs ha lunsj sammen p PizzaHut, men det ble fort endring i planene. Becci fikk melding av Karen som sa at vi mtte komme til skolen mellom 12-13 for da mtte jeg ta bilde. Jeg fikk en smule panikk, men nr vi kom frem fikk vi vite at det ikke var fr 13-15. Men Simon sa jeg kunne velge fag i mens... Han sa jeg burde ta 4 fag, men s fant han ut at jeg var norsk s han bytta til 3... Jeg m ha 5..... Og fagene jeg har valgt er veldig mye lesing, skrive og innleveringer. Jeg har 3 AS-levels og 2 GCSE fag. Simon sa at han skal holde et godt ye med arbeide mitt, og hvis jeg henger etter m jeg enten bytte eller droppe fag. S blir ikke overraska om jeg m ta 2 klasse om igjen, vil helst slippe det da. Jeg freaka helt ut, s Becci og jeg dro til PizzaHut ogs kom tilbake for ta bilde. I og med at bde Karen og Becci jobber p skolen har de snakka med noen av jentene, s ble kjent med noen allerede da, noe jeg er veldig glad for. Fikk melding av Toria, en av jentene, at jeg gjerne m sitte med de i lunsjen ect. s det var veldig hyggelig.

  I dag dro Becci og jeg til byen, siden vi ikke rakk det i gr. Jeg kjpte noen smsaker s skal lage et lite "innkjpsinnlegg" fra det, ikke at det var s veldig mye da. Jeg har ogs ftt rydda rommet igjen, endelig. Becci og jeg stakk innom Greggs, og hun klarte kjpe noe spicey. Fy fader s morsomt. P vei mtte hun stikke hodet ut av vinduet og hele pakka, det var hysteriskt, men trodde vi skulle d. Becci har ftt meg til begynne se p et show som heter "Hollyoaks" alle jentene er gravide der, mens alle mannfolka ender i fengsel, det flger i hvert fall snn. Vi s egentlig bare p masse spe show i dag. Vi s ogs p Sam Smith live p TV, stemmen hans er til d for! Karen skal p jobb i morgen, men jeg fant en edderkopp p rommet s hun mtte komme ta den. Bless henne selvom hun mobba meg, haha.

  I morgen er jeg for det meste hjemme aleine tror jeg s skal prve meg p g til Hampden park. Kan bli interessant. Becci kommer s hjem med ei jeg skal p skole med s de skal enten til henne eller s skal vi se p en film her. Ogs skal hun p jobb etter det s jeg blir nok hjemme aleine igjen.


  Albumet mitt fra FB med bilder fra utvekslingsret mitt finner du --> her <--


  ☓★☓

 • Publisert: 04.09.2015, 02:46
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • De frste dagene i Eastbourne!

 • Publisert: 01.09.2015, 18:40
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  S dette er min fjerde dag i Eastbourne! Jeg kom hit p lrdag tidlig formiddag. Jeg ble mtt av vertsmoren min og vi dro rett hjem s jeg kunne pakke ut. Hjemme mtte jeg vertsfar, vertsbror og vertssster. De pusser opp huset s det er vel egentlig bare loungen vi kan sitte i sammen. Vi prata en stund ogs spurte jeg om regler, og det er ingen regler!!! Etter at jeg hadde pakka ut skulle vi kjre Will, vertsbroren min, til en kamerat og p vei hjem stakk vi innom et sted og spiste. Nr vi kom hjem s vi egentlig bare p x-factor ogs nr Becci kom hjem senere fant vi ut at vi skal dra p konsert sammen. Jeg ville til Shawn Mendes, men han var utsolgt samme med James Bay og alle andre artister...

  Den andre dagen her dro Becci og jeg til Boots og Sports direct, for jeg trengte skolesekk. Etter at vi hadde vrt innom noen fler butikker stakk vi innom the sailing club, det er s si hvor Becci og Will er oppvokst, de er veldig inn til seiling og har alltid drevet med det. P vei hjem kjrte vi til Hailsham og henta bestevenninna til Becci og senere p kvelden kom det en hel haug med folk. Vi s alle p X-factor fr de dro ut.

  I gr dro Will, Karen og jeg til vertsbestefar, han var ganske hyggelig. Vi var der et par timer og p vei hjem kjrte vi forbi Seafront. Jeg fikk sett Eastbourne Pier, s jeg var ganske fornyd. Vi kjrte langs Seafront og opp et sted jeg ikke husker hva heter, men tydeligvis var en av de klippene der, det 3 mest kjente stedet hvor folk tar selvmord. #funfact selvom det er ikke er fun. Vi stakk innom et annet sted, LOL husker ikke hva noe heter, og der kjpte vi 99p is. Det var ikke s veldig fint vr og jeg syntes det var ganske fint der vi var, s kan ikke vente til dra tilbake nr det er fint vr! Jeg fikk ogs snakka litt med Vilde:D Har ikke snakka med henne p en uke eller no, s det var koselig.

  Jeg har blitt kjempe forkjlet og har vrt det en stund, men herregud det er ille n. Hodet mitt er kjempetungt og nesa mi renner som bare det, samtidig som den er tett som sren, skjnner ikke hvordan det gr, men det gr. Karen og jeg skulle ut en tur, men mtte innom posten frst s jeg venta bare i bilen. Det pissa ned med regn s vi endte opp med dra hjem i stedet. Det er bare oss to for middag i dag s skal prve overtale henne til bestille dominos og se p en film eller no. Akkurat n er sola oppe igjen, s tror vi skal ut etterp. Jeg sitter ser p gossip girl mens Karen sitter i stolen ved siden av meg sover.

  den strste klippen er hvor folk hopper av.

  Meg og vertsmor Karen

  Det har vrt 3x s mange hus der, men de har rast ned i og med at "bakken" raser sammen.

  99p, som n koster 2....  Forresten jeg fr ikke pizza, men Becci og jeg skal heller ut spise pizza for lunsj i morgen. Ogs skal jeg kanskje mte en valp i morgen!!!!! P torsdag starte jeg p skolen og gruer meg noe helt sinnsykt haha!

  Preikas!

 • Publisert: 01.09.2015, 18:40
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • hits