whyayefrida

Girls night

 • Publisert: 28.10.2015, 01:01
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i dag møtte jeg Theresa i Eastbourne og etter en stund møtte vi Chantelle. Hun var med to venner og vi endte opp med å bli med han ene til å ta piercing i nesa. Han var skikkelig nervøs og Chantelle gjorde han 10 ganger så nervøs haha. Jeg hadde piercing i nesa før, så jeg vet hvor nervepirrende det er, men det er ikke vondt. Jeg har nesten ikke snakka med gutten, men ingen blei med han inn så jeg endte opp med å gå inn med han. Når vi tok bussen hjem var Amalie allerede på bussholdeplassen å venta på oss. Når vi gikk hjem kommenterte jentene hele tiden over hvor fint village´n jeg bor i er. Og når vi kom hjem flippa de helt! haha, de syntes det var kjempestort og fint og de blei skikkelig misunnelig på rommet mitt 💁🏽 (Når huset er helt ferdig skal jeg legge ut bilder av det) 

  Vi klarte å overføre pc´en til TV´en så vi så på The DUFF! Både Chantelle og jeg har sett den, men den er sinnsykt bra, og de andre jentene likte den også, så det var bra. Vi bestilte dominos og begynte å se på Hannah Montana the movie, haha vi hadde skikkelig tbt. Vi var skikkelig gira for pizzaen så vi gikk ut å venta litt, og når vi så at bilen kom løp vi inn. Jeg bare ikke åpne døra! Vent til han har ringt på, prøv å ikke virk så desperate haha. Vi holdt døra oppe da, så når han kom var han bare er dere sultne? haha. Vi gikk inn og fortsatte å se på hanna montana og hadde skikkelig sing and dance along! Det var en suksessfull kveld!

  Vi prøvde å finne ut hvor vi skulle ha popcornet, så fant Chantelle en wok panne, som hun ville ha popcornet i 😂


  CHANTELLE, THERESA, AMALIE OG MEG

  VI HADDE LAGD HOT CHOCOLATE!🍵🍫

  THERESA STJAL MELKESJOKOLADEN MIN🍫😐


  NÅR VI BESTILTE PIZZAEN SA VI AT VI SULTA OG AT DE MÅTTE SKYNDE SEG😂😂


  MENS VI VENTA UTE PÅ PIZZAEN😂🍕   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england


   

   

 • Publisert: 28.10.2015, 01:01
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Half term

 • Publisert: 26.10.2015, 22:21
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så på fredag starta half-term ferien  vår. Jeg hadde kun to timer den dagen, men det skulle være fotballkamp mellom elevene og lærerne etter skolen. I norge er det veldig vanlig, i hvert fall hvor jeg er fra, at hver gang det var noe lære vs elev ting kom alle for å se på. Sånn er det tydeligvis ikke i England. På kampen var det nesten ingen så det var litt kleint. Amalie, Theresa og jeg så første omgang + bittelitt av andre før vi bestemte oss for å ta busse hjem. Fikk vite i dag at lærerne vant 5-2. De hadde noen av elevene på laget sitt da, men jeg ville at lærerne skulle vinne uansett!

  Bilder fra kampen. Lærerne var oransje og elevene gule.

  Meg og Amalie


  Theresa, meg og Amalie

   

  I dag møtte jeg Amalie, Theresa og Chantelle i Hailsham litt før 10. Vi skulle egentlig lage en hel dag ut av dagen sammen, hvor vi senere skulle til Chantelle og se på film, men hun har nettopp adoptert en katt så vi kunne ikke. Så vi spiste frokost på Spoons og etter en times tid måtte Chantelle hjem og sitte kattevakt, men Amalie, Theresa og jeg blei igjen og bare snakka. Sammy stakk innom Spoons mens vi var der og vi fant ut at han skulle på jobb, så vi sa vi skulle stikke innom før vi dro. Etter 2 timer stakk vi innom boots, for jeg måtte ha no sminkefjerner, og etter det stakk vi innom Costa, hvor Sammy jobber. Vi endte opp med å være der også i tre timer! Sammy satte seg med oss når han hadde lunsj, så vi bare prata. Det var ganske koselig, for jeg har ikke snakka så mye med han. Han sa at vi fire kunne stikke innom Costa en dag når vi er på college også skal han gi oss rabatt. Vi blei skikkelig gira haha!

  Jentene var skikkelig sur for at jeg ikke smilte! haha


  Amalie og Theresa når vi var på Costa!


   

  Planen for i morgen er at jentene skal komme hit og ha film dag. Tror det er meninga at vi skal til Eastbourne først, men vet ikke om jeg blir hjemme for å gjøre litt lekser først eller blir med de ut, men vet ikke enda. Sykt deilig med ferie, synd at jeg må dele den på lekser og venner. 

  Planen for half term er:

  Onsdag - ut og spise lunsj med fammen.

  Torsdag - Middagsselskap 

  Fredag - Kanskje klippe meg, rugby bronse finale og kanskje ut med Theresa, Sammy, Amalie og en gjeng andre folk.

  Lørdag - Finale i rugby, møte med Amalie og Theresa i byen og se om det skjer noe Halloween aktig greier der. 

  Og mellom alt det har jeg også en del lekser å gjøre 👍🏽 Gleder meg 👎🏽


   

  ☓♡☓

 • Publisert: 26.10.2015, 22:21
 • Kategori: England 15/16
 • 2 kommentarer
 • Bildedryss fra 2-6 oktober!

 • Publisert: 21.10.2015, 22:47
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Her er noen bilder fra når mamma, pappa og John var på besøk, som lovet! 


   

   

  Dag 1. Brighton

  Første dagen sammen tok vi buss til Brighton! Pappa filma når jeg først møtte dem igjen, men vet ikke hvordan jeg får lagt den ut. Kan si jeg gråt😂 Jeg var nesten en time sein..., men jeg måtte ta bussen og den kom aldri også var det litt lengre enn det jeg hadde trodd å gå. Så når jeg først så den var John dritlei meg allerede! Men det var kjempekoselig å se de igjen.   Dag 2. Beachy head

  Lørdagen skulle familiene mine møtes, men før det dro vi til Beachy Head. Sollid og Street familien kom kjempegodt overens, og kvelden kunne ikke vært med vellykket. Så og si i det vi kom hjem, forsvant John og Will for å snakke fotball og spille FIFA16... Etter at vi hadde vært ute og spist dro vi til Seafront, for det var Bonfire night der, med parade og fyrverkeri!


  Dag 3. Seven Sisters

  Søndagen dro vi på shopping og seinere på dagen dro vi til Seven sisters. Det blåste en god del og var litt kaldt. Men det var en vellykket dag for det om :)  Dag 4. Nest siste dag :(

  På mandagen var jeg på skolen, men John fikk lov til å komme inn i friperiodene mine. I mellom tiden dro mamma og pappa til Rye. John, Dan, Amalie og jeg dro å så på "The Martian" etter skolen. Den var kjempebra! Både John og jeg likte den, og vi liker som regel ikke samme filmer! Etter kinoen dro vi på Pizza Hut også tilbake til skolen for der var mamma og pappa å så på Karen trene trampoline. Jeg var ganske emosjonell den dagen, for jeg visste at foreldrene mine og broren min skulle dra dagen etter, så når vi var på PizzaHut måtte jeg bare gå vekk, for jeg ble så lei meg! Når vi kom til skolen snakka vi om at de skulle dra også nevnte pappa noe jeg hadde kjøpt til han så jeg gråt skikkelig mye. Karen ropte opp for tull å spurte om filmen var trist, og dagen etter kom Tash bort til meg og spurte hvilken film jeg hadde sett og om den var trist! 😂

  Dag 5. Forlatt.

  Så på tirsdagen kom mamma, pappa og John innom for å si ha det. Jeg hadde tvunget Karen til å bli med meg, for jeg ville ikke være aleine. Fikk skikkelig dårlig samvittighet da, for Karen sa at jeg ikke måtte gråte, for da ble det enda tristere og at hun ikke trodde jeg likte det her. Så ja, bildene under, bortsett fra det første, er ikke fra Eastbourne. Det er hvor min kjære familie bestemte seg for å ditche meg en dag tidligere, for å være nærmere flyplassen...
   Så ja, det var bildene fra når jeg hadde besøk fra Norge. Mange sa at det var tidlig å få besøk, men jeg angrer ikke på at de kom. Fler av vennene mine har begynt å få hjemlengsel nå, men jeg så familien min (- storebroren min) for 3 uker siden. Savner de fortsatt, men det er ikke like ille som noen av de andre. Men som jeg sa, familiene mine kom kjempegodt overens og de så hverandre hverdag etter de først møttes. På fredagen måtte jeg hjemom og hente klær, for jeg sov på B&B med m+p+J. Jeg var kjemperedd for at mamma og pappa skulle komme inn eller at vmor, vfar, Becci eller Will skulle gå ut, så i det jeg kom inn døra tok jeg så å si å skrek "IKKE GÅ UT, MAMMA OG PAPPA ER DER, MEN DERE SKAL IKKE MØTES FØR I MORGEN" hahah! 


  Men i dag ga inn lapp om at jeg skal være med til Bruges 15 Desember!!! Gleder meg sykt mye, har aldri vært i Belgium før så det er stas! Neste uke har vi half term og jeg kan ikke vente!!!

  Ja også skjedde dette da...


  Hun spurte om vi virkelig var bestevenner og om vi faktisk har kjent hverandre i 11 år haha. hun er glad i meg innerst inne!!

  Skulle legge dette innlegget ut tidligere i dag, men så at Askepott var på Netflix, så begynte å se på den i stedet😂

  Bilde credz til pappa btw!


   

   

  ☓☆☓

 • Publisert: 21.10.2015, 22:47
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Theo´s bursdag og Bonfire night Hailsham

 • Publisert: 18.10.2015, 02:49
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo! 

  Så på fredag kom jeg egentlig aldri hjem fra skolen. Dan, Faysul og jeg dro til Eastbourne og handla litt før vi dro tilbake til Hailsham. Karen hadde fortsatt trampoline trening så jeg satte tingene mine i bilen og venta på at Theo skulle ringe meg for å så gå med meg til hvor vi skulle bowle. Vi var en del utvekslingsstudenter og en brite der, men herregud det var kjempekoselig! Vi gikk inn i 6.30 pm tiden og var ikke ferdig før nærmere 8.30pm, vi spilte to runder btw. Etter bowlinga bestemte vi oss for å dra på Prezzo og spise. Tror vi var der i 2 timer eller no. Haha, det var utrolig koselig da! Dan skulle kjøre meg hjem, men vi måtte hjemom hans først for han måtte levere inn en assignment. Amalie var med oss, så de satt og snakke mens han prøvde å levere den inn mens jeg la meg på gulvet med Fizz, hunden til Dan, og der sovna vi! Jeg var kjempe trøtt og når jeg våkna la jeg meg i senga til Dan med soveposen hans over meg. Amalie og Dan mobba meg, men jeg overså det og la meg heller til å sove igjen. Mens jeg lå å sov hadde Dan og mamma snakka sammen.... Etter hvert fikk jeg Dan endelig til å kjøre meg hjem og når jeg kom hjem slokna jeg så å si med en gang jeg la meg i senga!


  Sean og meg! Han går siste året i sixth form, men han er også fra Norge!!  meg og Nadine!

  Bursdagsbarnet Theo og meg

  Fabiana, Anna og Ely


  Dan tok bilde av meg og sendte det til mamma når jeg sov


   

  Så jeg kom ganske seint hjem kvelden før og jeg våkna i 11 tiden, men syntes at det var for tidlig så våkna ikke før 2.30.... Jeg synte det var så flaut at jeg nekta å gå ned haha. Så i stedet tok jeg en dusj og rydda rommet litt! Jeg hjalp Karen å rydde litt også klokka fire var det rugby kamp. Kampen var mellom Sør Afrika og Wales og Karen og jeg heia så det rant på Sør Afrika!!! Og de vant!!! Herregud trodde Karen skulle begynne å hoppe rundt! Når kampen var ferdig gikk jeg opp og stelte meg og når jeg begynte å gå til buss stoppet hadde jeg glemt busskortet mitt så jeg måtte snu og hente det... Jeg gikk forbi et par tre ganger.. Når jeg endelig kom  til Hailsham møtte jeg Amalie og ikke lenge etter så vi Sean så vi gikk med han til en gjeng folk. Og der var Jay så jeg snakka med han også kom Dan. Det var en parade vi så på som begynte i 7 tiden også begynte fyrverkeriet 9.30 tiden. 


  Når jeg våkna i dag hadde Dan tagga meg i dette bildet og sa at det var meg med hans sin hund og jeg bare hell yeah!  Amalie, Nadine og meg   

  Natta!

   

  ☓♡☓

 • Publisert: 18.10.2015, 02:49
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Besøk fra Norge!

 • Publisert: 10.10.2015, 02:25
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo! 

  Så forrige uke kom mamma, pappa og tvillingbroren min på besøk! Det var utrolig koselig å se de igjen! De kom hit på torsdagen, men jeg fikk ikke sett dem før på fredag. Jeg møtte de utenfor Eastbourne Pier og det var gjensynsglede for å si det sånn. Eller John brydde seg ikke så veldig mye, for jeg var tydeligvis 45 minutter forsen?! Jeg er ikke så veldig god til å komme tidsnok. Vi tok så bussen til Brighton hvor vi var så å si hele dagen. Jeg sov på B&B med familien så måtte hjemmom og hente klær. Jeg kom hjem og bare "IKKE GÅ UT, mamma og pappa er der" de skulle ikke møtes før på lørdag! På vei til B&B stakk vi innom Pizza Hut og tok den med til John.   På lørdag formiddag dro mamma, pappa og John ut, for de måtte kjøpe noe klær til å møte familien min i. Jeg ble bare igjen og stelte meg. Når de kom tilbake tok jeg de så med videre til Beachy Head. John var dritnervøs, for jeg gikk når kanten hele tiden. Fun fact, selvom den ikke er fun, den største klippa er en av de mest kjente stedene å ta selvmord fra. Klokka 4pm. skulle vi familiene mine møtes. Jeg var en smule nervøs for å si det sånn... Men det gikk bra, familiene kom godt overens og vi fikk endelig vist fram huset. Vi er akkurat ferdig med å pusse opp, så de var de første til å se det nesten ferdig. Vi dro ut å spiste på "The Red Lion" og dro så inn til Eastbourne for Bonfire night. Den er ikke før 5 november, men det er små bonfire nights i de forskjellige byene i Sussex før den store på 5 november i Lewes. John og Will kom kjempegodt overens og hver gang de kom besøk de andre dagene var de på rommet til Will og spilte FIFA 16.... gutter....


  Jeg frøs!

  fra venstre. Pappa, mamma, John, vmor, Will, Andrew, Becci og moi

  På søndag dro vi til seven sister, det er syv klipper ved siden av hverandre (skal legge ut bilder så fort pappa legger de ut), men før det dro vi til Arendale. Fy fader, John er den verste personen å dra på shopping for. Det er ikke ofte han shopper, takk gud, men når han gjør det bytter han ut klesskapet sitt! Hele tiden sa han "Vel, jeg handler bare klær en gang i året" mamma og jeg så på hverandre og bare "Og takk gud for det". Alt vi kjøpte var til John!! Tror vi gikk ut med 4 eller 5 poser.... Jeg fikk en genser fra River Island da:D

  På mandag hadde jeg to free periods, så mens mamma og pappa dro til Rye, for de så blogginnlegget mitt og syntes det så fint ut, kom John på skolen min. Vi måtte sitte i Common Room hele tiden, men vi gikk litt rundt for det om. Etter skolen dro vi til Dan´s hvor han henta bilen og så dro vi til Tesco´s for å plukke opp Amalie. Vi dro så på kino og så på "The Martian" bloody hell man! Den filmen var sinnsyk bra. John spurte meg hvor lenge det var igjen, og det var bare 45 minutter igjen, det føltes us som vi bare hadde sett en time eller no, og filmen er 2,5 time lang! Etter kinoen dro vi på pizza hut også kjørte Dan oss til skolen, for mamma og pappa var der for å se på Karen trene trampoline. 

  De bytta hotell til et nærmere Stansted, for de skulle ta fly ganske tidlig på onsdag. De kom innom i lunsjen og sa ha det. Karen var med meg, fordi jeg tvang henne, så det gjorde det litt lettere, men det var tungt... Alt er bra nå da, og det var det med engang etter også, for jeg har noen fantastiske venner her som var der for meg <3 


   

  Sorry at jeg aldri skriver no, men når jeg først skriver, skriver jeg as. Skal få lagt ut bilder fra når fammen var her, men pappa må bare legge de ut først! Vel neglelakken min har tørka nå, so I´m off to bed. Skal ut med Tash og vennene hennes i morgen for å feire 17 års dagen hennes Woop Woop!


   

    ☓☆☓

 • Publisert: 10.10.2015, 02:25
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • hits