whyayefrida

Min jul

 • Publisert: 28.12.2015, 02:11
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Det har gått i ett siden 24 desember her, så jeg stod ikke opp før 3 i dag... ops... Men uansett her er et innlegg om min jul med kun briter 2016!

   

  23 Desember - Christmas Eve Eve

  Becci og jeg skulle egentlig få fiksa neglene våre, men hun ble kalt inn på jobb, så vi fikk ikke gjort det. Heldigvis så er Karen ganske artistisk så hun sa hun ville gjøre det på meg. Så jeg malte neglene min rød og lot de tørke mens vi så på slutten av Madagaskar. Når Madagaskar var ferdig begynte vi å se på mamma mia og Karen lagde nissehatt på tomlene mine og halve snøfnugg på de andre neglene mine. Vi prøvde en hel snøfnugg, men neglene mine er for små... Charlotte, den andre vertsøsteren min, og forloveden hennes Nick kom hjem dagen før så de hadde tatt med seg Will og møtte noen venner på puben. Når Becci kom hjem kom den gjengen også hjem så vi satt å prate i et par timer, selvom klokka var 10 allerede. Så når klokka slo 12 var alle skikkelig gira og ønska alle en "Happy Christmas Eve".

   

  24 Desember - Christmas Eve 

  Det er tydeligvis tradisjon hos Street familien og ha en stor middag hvor det blir servert lasagna og pai. Så før alle kom, vi var 15 til sammen, hjalp jeg Karen og Andrew med å stelle i stand bordet og ommøblere. Jeg endte opp med å brette serviettene til hjerter, noen ble vellykket og andre ble mega fail haha. Når jeg nærma meg slutten spurte Will om jeg hadde lyst til å se slutten av Grown Ups, for dagen før hadde vi fullført 22 Jump Street og begynte på Grown Ups, men ble aldri ferdig. Så etter jeg hadde bretta serviettene gikk jeg opp og skifta til Christmas Jumper og skjørt og så gikk ned til Will og så på film. Jeg lærte også Will og si "God Jul" og vi holder på med "og et godt nyttår". Når alle var kommet og etter vi hadde spist sang vi 12 days to christmas. Jeg har aldri gjort det før, men Greg, søskenbarnet, forklarte meg hva jeg skulle gjøre så det gikk greit. Jeg var "6 geese are laying" så jeg måtte synge 6 ganger. Karen hadde også kjøpt masse greier til å bruke til selfies så jeg endte opp med å måtte bruke selfie stick til å ta bilde (ække stor fan av selfiestick)   Greg og meg

  Meg og Eleanor, datter av venner av familien.

  The Christmas Eve selfie. 


   

  25 Desember - Christmas Day

  Becci og Aunty Lanie var definitivt de støste ungene når det kom til jula! OMG Becci kom skrikans inn på rommet mitt FØR klokka sju og sa at jeg måtte stå opp. Vi hadde stor diskusjon dagen før om at jeg kom til å være den siste til å komme ned, men jeg var den første!!! Vi åpna stockingene våre rundt 7.30 og rett etter det gikk vi inn til loungen og åpna julegave gavene. Jeg fikk en bok av mamma og pappa fra når de kom på besøk i Oktober, skal ikke ljuge jeg begynte å gråte HAHA. Etter alle pakkene var åpna lagde Laine julefrokost. På ettermiddagen krølla Becci håret mitt og sminka meg. Etter middagen hadde vi ost og kjeks, men siden jeg ikke liker det fikk jeg pringles. Vi fikk også juletregaver, jeg ga norsk melkesjokolade til alle sammen, fra "Santa" fikk jeg "what if", fra Becci fikk jeg et scretchcard og sjokolade, fra vmor og vfar fikk jeg noe sjokolade greier som er lush og fra Nick og Charlotte fikk jeg en chocolate bar og scretchcard. Vant ingenting da. Vi spilte også et spill kalt "Scattegories" og "Cards against humanity" jeg var ikke med på "cards against humanity", men så bare på. 

  Becci hadde fått en sånn linse greie vi kan ta foran kameraet på mobilen så så du "fisheye" greie og noen andre greier.

   

  26 Desember - Boxing day

  Nick og Charlotte skulle dra tilbake til Liverpool så vi hadde en felles frokost og så dro de i 10 tiden. Etter de dro sa Karen at jeg kunne legge meg til å sove igjen hvis jeg ville, noe jeg gjorde. Jeg våkna i 12 tiden og når jeg kom ned hadde Pop kommet. Broren til Andrew, partneren, mora og barna hans kom i 2-3 tiden. Vi hadde christmas soup og rester fra julemiddagen. Vi spilte "scattegories" igjen og senere på dagen spilte vi "cards against humanity" igjen, og denne gangen var jeg med, og jeg vant!!!  OMG det var skikkelig morsomt for når det var mora til Andrew sin tur til å lese opp korte var the main card "my marriage got ruined because..." og det ene kortet var "three dicks at the same time" og hun er 80 og no å måtte lese det! Og det beste var at Becci fikk det på film!!!! Folk begynte å dra sånn 10-11 tiden, men Alex og Jamey sov over fordi de hadde drekt. Så vi Becci, Will, Jamey, Alex og jeg endte opp med å se på filmer på rommet til Will til klokka 3. Det var derfor jeg stod opp så seint i dag.

  I morgen skal vi ut å bytte hjul på bilen og bare handle litt også skal vi spise middag hos Aunty Lanie rundt 3 tiden. 


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england #uk


   

   

   

 • Publisert: 28.12.2015, 02:11
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • Brighton Ice Rink

 • Publisert: 23.12.2015, 18:33
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så i går dro Theresa, Tom, Ellie, Tash og jeg til Brighton Ice Rink. Theresa og jeg bestemte oss for å ta bussen tidligere og lage en dag ut av det. Eller dag og dag, vi kom dit i 4 tiden og skulle på ice rinken før 8. Vi gikk bare rundt på det store kjøpesenteret, for det regna litt. Etter noen timer dro vi til en italiensk restaurant og spiste pizza! Vi møtte de andre utenfor ice rink´n 7.30 også skulle vi gå inn sammen. Vi var de første som gikk på isen og alle så på oss, så jeg var dirt redd for å dette haha! Alle var redde for å falle da, for det var er tykt lag med vann over isen, så alle som datt endte opp soaked. Vi hadde ikke lov til å ha mobil eller kamera på isen, så vi fikk nesten ikke tatt noen bilder. Vi hadde mobilene våre oppe et par ganger og ble fortalt fler ganger at vi ikke hadde lov til å ha mobilene våre på isen. Når vi kom hjem til Eastbourne mista Theresa og jeg bussen med bare noen få minutter så vi måtte vente 1 time på neste!! Og når jeg gikk av gikk jeg av to buss stopper for tidlig...


  meg, Theresa, Ellie, Tom og Tash   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


   

   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 23.12.2015, 18:33
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • Juleferie

 • Publisert: 19.12.2015, 17:03
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Så jeg hadde siste skoledag på torsdag, eller jeg tror det i hvert fall. Jeg skulle ikke ha engelsk for læreren vår skulle ikke komme, også sa sosiologi læreren vår at vi ikke behøvde å komme inn, med mindre vi ikke hadde gjort leksa, noe jeg ikke hadde gjort. Men Theresa og jeg gikk bort til læreren etter timen og spurte om jeg bare kunne          e-mail´e henne leksa mi så jeg slapp å komme inn, noe hun sa var greit. Så på fredag lå jeg i senga til kanskje 12!!! Når Karen kom hjem sa henne at hun hadde fått melding av skolen at jeg ikke hadde deltatt i andre time? Så jeg sendte læreren min en mail med leksa mi så vi får se hva som skjer. Kan bare hatt vært en misforståelse, men tydeligvis satt de bare å hørte på musikk den timen, så gikk ikke glipp av mye. 

  Men ja, jeg har juleferie nå helt fram til 5 januar! I går skulle Karen og jeg plukke opp curry, for familiemiddagen vi skulle ha siden Will og Andrew kom hjem fra Australia. Før vi plukka opp maten kjørte vi til byen og så på "the coca cola truck" det er tydeligvis en veldig stor greie her. 

  Bare se på registreringsskiltet da! SANTA!!! sinnsykt søtt.   På tirsdag skal Tash, Theresa, jeg og en gjeng av Tash´s venner til Brighton ice rink, og på onsdag skal forhåpentligvis Becci og jeg få ordna neglene våre. 


   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england


   

 • Publisert: 19.12.2015, 17:03
 • Kategori: England 15/16
 • 1 kommentarer
 • EF middag

 • Publisert: 08.12.2015, 22:53
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo!

  Etter skolen i dag dro alle EF studentene og IEC'ene våre til Toby Carvey for middag. Siden vi må møtes opp med IEC'ene våre minst engang i måneden, betalte EF for middagen. Vi fikk starter, main og pudding. Simon, IEC og headmaster of sixth form, hadde med barna sine og de delte ut klistremerker og sjokolade til oss, de var skikkelig søte. Vi hadde også en lek hvor vi skulle skrive ned alfabetet, a-z, og så skrive ned noe som hadde en sammenheng med jul for hver bokstav, jeg tror gruppa mi vant, vet ikke egentlig😂

   Random historie om Toby Carvey. Når Nanna fylte 80år dro vi til Toby Carvey i Sunderland, men tingen var når vi kom dit hadde onkelen min glemt Nanna, for han trodde noen andre skulle ta henne😂 Så kvelden i kveld minte litt om Nanna's bursdag. God roast, partyhatter, mange mennekser og latter.

  Amalie og Theresa❤

  Starter

  Main

  Dessert som Theresa og jeg delte


   

   

  ☓♡☓

   


  #utveksling #uk #england


   

   

   

 • Publisert: 08.12.2015, 22:53
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • London

 • Publisert: 06.12.2015, 18:01
 • Kategori: England 15/16
 • Hallo! 

  Så mamma har vært på besøk hos meg siden Onsdag også skal hun ta tog til London i dag, og dra hjem i morgen. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, men uansett. 

  På fredag dro vi til London og møtte opp med kusina og tanta mi. Vi har ikke sett de siden jul i fjor, så det var kjempekoselig å se de igjen. Emily, kusina mi, var på jobb til klokka 5, så vi møtte opp med Tantie Dawn, gikk litt rundt og spiste lunsj. Når Emily var ferdig og vi møtte henne tok vi en taxi hjem til henne også dro vi til WinterVille. Når vi først kom dit kjørte vi hest og vogn også gikk vi litt rundt WinterVille. Vi kjøpe en hot chocolate og Emily og jeg tok karuseller. Jeg har blåmerker og sår fra de i dag, men de var verdt det! Vi overnatta hos kusina mi og dagen etter skulle jeg være med på Zumba, men jeg sov i stedet... Vi dro på en liten cafe og spiste frokost, og etter det dro vi til et julemarked ikke langt i fra Em. Noe som var ganske koselig. 
  Når vi kom hjem dro vi til Pop og spiste fish ´n´chips, det er nesten blitt en tradisjon på Lørsdager! Når vi kom hjem hadde Karen putta opp julepynten så jeg var all over the place. 
   

  ☓★☓

   


  #utveklsing #england


   

 • Publisert: 06.12.2015, 18:01
 • Kategori: England 15/16
 • 0 kommentarer
 • hits